Navštíveno 2441x

Pánové bohužel mi odešlo na bagru
podávací palivové čerpadlo,není v nádrži je zvlášt,nechci vidět kolik stojí :-(.A
A proto se na Vás obracím s dotazem:Existuje nějaké podávací naftové čerpadlo které není součístí nádrže a je zvlášt,třeba nějaký univerzál??Marně hledám po netu a nic jsem nenašel..
Do toho mého jsou normálně jen dva drátky a přivod z nádrže a odvod ke vstřikovacímu čerpadlu,mám ho rozdělané a praskl mi tam jeden uzavírací ventilek,takže čerpadlo neudělá podtlak a nesaje a tento plíšek je tam na pevno zalisován :-(
Jo a ještě jednu hlavní věc:motor je mitsubishi 1,5 diesel a čerpadlo je taky mitsubishi,ale vypadá to že jej dělají jen v originále..A bagr je terex-schaeff HR14.
Kdyby někdo prodával díly na bagry,tak bych se taky vůbec nezlobil,kdyby mi poradil či prodal něco za rozumnej peníz..Děkuju
Abych to zhrnu podle mě stačí prostě jakékoliv palivové naftové podávací čerpadlo,které je na 12 voltů a samo se po natlakování vypne..
Nebo by to pobralo i čerpadlo z nějakého benzínu???
Ok jsem blbej už jsem jich našel mraky na netu ,ale jaké vybrat aby to chodilo?? :-(

26.02.2011, 19:44 |
JA draku podávačka by neměla bejt taková rána, na CAT 432D byla okolo 5tis...máš číslo tý pumpy, zkusím to koupit interně..nebo aspoň typ motoru,Catry maj Mitsubisky..
To opravdu nebude asi zadna raketa ta cena. Mam za to ze na Komatsu to stalo myslim 3600 bez dph. A to jsme to brali primo u KUHNa. (sorry za diakritiku, s tou si muj mobil moc netyka)
To ste mě trošku potěšili :-)Já čekal tak 10 bez daně..
Prötože když si vemu že na traktorbagr jsme brali pár gufer za 10tku..
Na čerpadle je napsáno V2D a 1 6 06(08,OB-je to blbě čitelné)..
No a ještě jeden dotázek-kde kupovat nejlíp díly??
Mám ho rok a tohle je první závada..

27.02.2011, 18:12 |
JA typ motoru, bych potřeboval...

27.02.2011, 18:28 |
JA 4 válec?

27.02.2011, 18:42 |
JA Mitsubishi S4L V2D 1606(08) zkusim zjistit mrkni kdo dělá servis Mišáků..myslim,že jsou v Hanixech a ty dělaj JP stroje...a uměj i servis

27.02.2011, 18:43 |
Akordýsek | Upraveno: 2011-02-27 18:44:23
Jj děkuju,já budu taky ráno obvolávat co kde kdo má :-/

27.02.2011, 18:47 |
JA zavolej 266 015 455 nebo 466 je to Catr v Praze mohli by ti pomoct..kdyby dělali blbý brnkni 606 129 129
Ok zkusím kdo řekne lepší cenu a co nejkratší dodací lhůtu,protože to nemůžu nechat stát víc než týden :-(
Moooc děkuji za radu čerpadlo už jsem sehnal...
V terexu mi řekli 9500 bez dph..a dodání týden a když bych ho chtěl rychleji tak + 10 % ceny..
Nakonec po asi 20 telefonech ho mám za 3500 s dph a do 3 dnů..Není to originál,je to záměna..
Ale i kdyby jsem chtěl originál tak by byl za 7500 s dph..
Ještě že jsou u nás i dobří lidé a né zloději :-D