Navštíveno 12490x

25.02.2011, 22:16 |
Jozzo | Upraveno: 2011-02-25 22:18:18
PZ Nošovice
[ Link ] Těch keců za startu si nevšímejte a nenastaveného data a času taky ne.
Chrčení zvuku způsobují vibrace a nerovnost na cestě.
No to se máš čím chlubit... :-/
jak se z debila stane ještě větší debil ??
Fakt tě nechápu :-(

25.02.2011, 22:22 |
Jozzo | Upraveno: 2011-02-25 22:23:04
Nechlubím,tohle je běžná praxe,pouzé já to natočil a publikoval.
Když se ti nelíbí tohle,nevím co by jsi řekl na kamiony co dělají to samé :D
Až tady bude někdo z vás pracovat a jezdit,můžete hanit.

25.02.2011, 22:24 |
Lufas jako pepino... nevim ale tohle nepochopim

25.02.2011, 22:25 |
Lufas | Upraveno: 2011-02-25 22:29:48
tak ze kdyz to dela on tak ja budu taky? doopravdy se udivuju jak nekdo premysli

25.02.2011, 22:28 |
swep myslel sem ze si pudu v klidu lehnout, ale tohle me nasralo tak, ze ted neusnu, doufam ze se takovi ridici vytridi sami o sebe nebo jinou pevnou prekazku a nezabijou nekoho, kdo za to, ze jsou idioti nemuze

25.02.2011, 22:28 |
Kesam OMG :( neboj to vyjde? Kolikrát?
To se zas bude v tv novinách na co koukat 100 krát ti to vyjde a jednou ne takže 100 x budeš frajer jako kráva a 1 x ti ta kráva bude žvejkat kytky u pomníku

25.02.2011, 22:30 |
Kesam A ten druhej jel taky pěkně ste se tam měli trefit :D

25.02.2011, 22:31 |
Jozzo Lufas:i kdybych to dělal jen já,je mi to jedno,to že to dělají skoro všichni nic neznamená.
swep: vinni sme oba,jak ja tak ten v tom černém suv,takže kde máš toho co za to nemůže a koho sme ohrozili na životě??

25.02.2011, 22:32 |
swep to prijde, neboj se

25.02.2011, 22:33 |
Jozzo Kesam: tohle byla nestandartní situace,on to posral protože jak tam najel zprava,takhle to se to tu nědělá,jede se přímo v protisměru,vůbec jsem nečekal že mi tam vjede,ale co jsem měl dělat? zabrzdit smykem uprostřed kruháče? Raději jsem zachoval klidnou hlavu,ale samozřejmě že mě to rozhodilo.

25.02.2011, 22:35 |
Jozzo swep:tohle bych určitě nedělal kdyby něco jelo v protisměru.Na videu to nepoznáš,ale ze spod i z vrchu vidíš pěkně na celý ten oblouk
presne to vystihl tvuj spolujezdec, ty pico, ty si kokot

25.02.2011, 22:45 |
Jozzo jo dík :) ještě něco?

25.02.2011, 22:46 |
Adler to je takovy problem objet ten kruhac normalne? nechápu
Jako swep, ono se ti to jednou vymstí a to budeš čumět. Jen doufám že proti nepojede rodinka v pandě :-/

25.02.2011, 22:49 |
Jozzo petrbanan,ja nevím jestli jste to nepochopili,ale můžete mi vysvětlit,proč bych tam vjel v případě,kdyby tam něco jelo??Nechápu!!
Jak jsem již psal,už daleko před kruháčem ze spodu jde vidět nahoru na další kruháč.
To samé z vrchu,jde vidět pomalu tak stejně daleko.
A jak jsem také psal,až tu budete jezdit tak můžete psát takové věci.
To je to samé jak je tady většina odborníků na auta,ale nikdo ho neřídil.

25.02.2011, 22:51 |
Jozzo Adler:Není,ale když spěcháš do práce a ve předu vidíš 2 pomalá auta a naskytne se ti možnost čistého průjezdu,tak to využije každý.

25.02.2011, 22:53 |
Lufas | Upraveno: 2011-02-25 22:57:38
Jozzo to si cekal ze za tohle ti nekdo normani bude rikat jakej si borec?
Jozzo, vytáhni si prosímtě tu hlavu z prdele
Na každou svini se vaří voda....

25.02.2011, 23:05 |
Jozzo petrbanan:nemám ji tam,takže co dál? Stále jsi nevysvětlil proč bych tam měl vjet schválně nějakému autu.
Lufas:asi jsi to nepochopil,tohle není chlubení,nechci uznání,jen jsem chtěl nastínit místní situaci a dočkám se jen nadávek a urážek

25.02.2011, 23:09 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-02-25 23:12:34
Jozzo: Kurva jakou místní situaci? Kruháčů kde je přes něj vidět, nemá žádný ostrůvek uprostřed je v republice dost a dost, ale nikdy, NIKDY bych na něm nejel do protisměru. Jen doufám, že až přes ty dvě pomalá auta někoho přehlídneš, že to nebude auto s mojí rodinou... za tohle bych klidně s vědomím basy zabíjel.
Uff, jdu spát, nebo bych se fakt nasral nad demencí některých jedinců.
Bylo už ti 18???
Pokud ano, tak roztrhej občanku i řidičák.
A když píšeš, že by to udělal každý, tak ano... každý debil
takový dementy potkat je fakt radost...
Hm fakt hezký už několikrat jsem zažil podobné kretény na kruháči a byl jsem rad že nademnou stál anděl strážný a neskončilo to bouračkou. ten tvuj argument že by to udělal každý je dost ubohej ja denně několikrat jezdim přes dva kruháče kde je dobrá přehlednost ale nikdy by mě nenapadlo udělat takovou pí.ovinu.

25.02.2011, 23:18 |
Jozzo Koho bych měl přehlídnout? Jako že jsem slepý a nevidím?
Ty asi ani nemáš nejmenší ponětí kde tenhle kruháč je a jsem podle tebe dement.
Co by podle tebe dělala rodinka v pátek v noci v průmyslové zóně nebo aby odud jela? To jako tady asi seděli celý den na kopečku a dívali se jak se kouří z komínů nebo co?
Abych to více přiblížil,ty dva další výjezdy na kruháči nejsou sice zablokované,ale tam se zatím nejezdí,vede to do pivovaru a na parkoviště. A to není v provozu.
Takže stále nechápu proč mě urážíte,když jste tudy nikdy nejeli.
Nikdy bych si nedovolil v normálním provozu ve měste tohle udělat.
Je super jak ze sebe všichni děláte ty nejlepší borce co jezdí podle předpisů a nikdy nepřejeli ani kolem plnou čáru,ale že o místě na videu víte úplné HOV*O ,to vám nevadí,ale nadávky a urážky by vám šly ře?
Paczqo: taky ty dva kruháče můžou přijít hezky draho, když je hezkej víkend a koukám z balkonu, tak každou chvilku to někdo projede proti a hned startujou policajt, co stojej na parkovišti a viděj na oba dva :-)

25.02.2011, 23:23 |
Jozzo tykeev: jo bylo no,bohužel...
ale trhat nic nebudu.
A pozor dokonce si dovolím jezdit na motorce tak jako někteří lidé na růných videich na internetu.
Tak a teď do mě! Už to jen čekám,jaké jsem hovado motorkář,bezmozek,magor,kretén atd.
Jen pojďte,kritizovat někoho koho neznáte co jezdí místy o kterých vy nemáte ani ponětí.
Dle tvýho postupnýho chování ve vlákně bych to viděl takto. Dáváš to sem abys ukázal, jakej seš borec. Bohužel okolí reaguje opačně, tak se to snažíš zakecat...
Tenhle problém šel podat normálně, ale nebyla by z toho cejtit frajeřina, to je fakt...
Pak maj naše silnice bejt normálnější, když se na nich najdou tací exoti. Stačí používat hlavu, ne chít další záplatu od státního aparátu.

25.02.2011, 23:25 |
Jozzo MATTESS: proč jsme dementi,myslíš že bychom tam vjeli kdyby někdo jel v protisměru?Nebo že bych záměrně někoho chtěl ohrozit nebo nabourat? Proč si tohle myslíte? Až tak hloupý nejsem
tomik_007: no ty policajty docela vítám už několikrat jsem měl co dělat abych to ubrzdil hlavně ten druhej kruhač kde přepokladam že auto co jede z prava najede normalně na kruhač a objede ho a ja to mužu vklidu projet do prava ale parkrat to bylo tak tak že nebyla bouračka .
Aaa, panáček snad čekal, jak ho budem obdivovat, jaký je machr? Je mi fuk, kde ten kruháč je, s podobnýma dementama se setkávám denně a oni ne a ne vyhynout
i kdyby byl na konci světa, tak u mě jseš taky dement. tohle je neomluvitelný. a keci že to tam dělá každej, nenech se vysmát. jezdím každej rok mraky kilometrů, ve dne, v noci, v silným provozu, bez provozu, prostě všechny možný situace. a ještě NIKDY jsem nepotkal vocasa co by udělal tohle kvuli třem vteřinám který trvá objet ten kruháč. bych se nasmál, kdybyste se s tím druhým čuchli
kua na jednu stranu si říkám, aby pokuty nebyly tak ostrý a nebyl bodovej systém, ale na stranu druhou bych rád, aby policajti lidem na tom videu nekompromisně brali alespon na rok řidičák

25.02.2011, 23:29 |
Jozzo Bladzej: Ne opravdu,psal jsem ať ty kecy neposloucháte. A nechci frajeřit a dělat borce. Jen si z toho nedělám starosti a beru to s nadhledem,ano mohli sme se oba srazit a byla by to vina obou,ale jak píši.Nikdy bych tam nevjel,kdybych neviděl bezpečně daleko dopředu.
Každý si někde,né na kruháči,ale kdekoliv jakkoliv zkrátí cestu.
A pro všechny,jak jsem psal jednou,to že to dělají všichni,to mi je jedno,já se na ně nevymlouvám a nekopíruji je.
Takze ty natocis video o tom jak delas prestupek, pak ho prskens na internet, postenas tady na forum a co jako cekas? ze te budou lidi obdivovat? ze se te bude kazdej ptat na prumer kruhaku, viditelnost, slozeni betonu, teplotu vozovky, smes gumy, tvrdost brzdovych desticek, na to jak ses ten del vyspal, na to jak se vyspali ti ostatni co jedou pred tebou, nebo co jako? ja te nechapu, opravdu jsi bezmozek, ani ne tak proto co jsi tam predvedl, jako spis proto, co tady ted predvadis na tomhle foru. to ze si sem dal to video mi absolutne nedava smysl, dyt si prece musel pocitat s tim ze tady ze sebe udelas retardovanyho debila, nevim, nejak si neumim predstavit ze bych sem neco podobnyho dal a cekal ze mi tu hromada lidi bude rikat jak chytre jsem to vyresil, jak genialni jsem. to mi nejde do hlavy proste. Ano jsi magor, bezmozek, kreten atd.

25.02.2011, 23:31 |
Bladzej | Upraveno: 2011-02-25 23:33:36
Nedodal jsem, ale měl jsem to bez zvuku...
Edit: Stačilo popsat téma nějak normálněji než, jeejeh to je ale sranda bhee.

25.02.2011, 23:33 |
Jozzo Tak v tomhle jste dementi u mě,když nechápete konkrétní situaci. To je jako by jste řekli že všichni cikáni jsou kurvy a nebrali by jste ohled na jedince.
Ano,napsal jsem že to dělají všichni,ale TADY!!!
a necpi sem ty keci o tom ze doprotismeru nic nejelo, videls sam ze si mel problem se stejnym kokotem kterej jel pred tebou

25.02.2011, 23:35 |
Jozzo Proffesor_W:ok tak já to smažu
a v čem je jako tenhle kruháč jinej než ostatní, vidim před váma dalších x aut, tzn provoz tam je, tak co je na něm tak jinýho, že to vyhodnocuješ jako zbytečný ho objíždět?

25.02.2011, 23:37 |
Jozzo | Upraveno: 2011-02-25 23:42:01
Luke:jiný v tom že to,že se tady zrovna v pátek večer,když jedu na šichtu později než ostatní,sešly 4 auta za sebou je pro mne vzácnost,tady není normální provoz.
A zbytečné to vidím protože bych se musel táhnout celou dobu za ty auty a nepředjel bych je teď ale třeba na další rovince.
Za magora jsou u mě ti,kteří ráno když se jede na směnu a opravdu je provoz plynulý a nekonečná řada aut jede souvisle za sebou,tak předjíždějí a ještě na to nemají auta.Pak vytlačují ostatní atd.
Ale to že v pátek večer v průmyslové zóně v dobu kdy tady nemá důvod někdo další ještě jezdit,projedu kruháč v protisměru,tak za to se jako magor necítí.
kurva asi taky začnu v noci lítat kruháče obráceně. naženu alespon pár cenných sekund...jejichž význam zvlášť když není provoz vůbec nechápu. ale asi mi to není dáno, já nechápu ani název příspěvku

25.02.2011, 23:45 |
Jozzo Luke: začni si je lítat jak chceš.
Nechápeš honění vteřin? Teď to asi nevysvětlím,ale v tu chvíli to člověka zbrzdí dost.

25.02.2011, 23:47 |
Luke_288 | Upraveno: 2011-02-25 23:48:41
jozzo: víš, mě by možná bylo daleko sympatičtější předjíždět přes plnou čáru než takováhle stupidita
nechápu, honění vteřin fakt nechápu, zvláť když sám trvdíš, že provoz je v tu chvíli nula...zkus mi to jako stupidovi vysvětlit

25.02.2011, 23:48 |
Jozzo Já jsem jako s nikým nezávodil,max sám se sebou abych přijel do práce včas a ano,každá vteřina dobrá.Kdybych si "píchul" jen o vteřinu později tak mám po srandě.
Jasně,můžete říct že jsem měl vyjet dříve,ale po cestě se měl zdržení.Taky by jste mohli říct,že jsem měl vyjet ještě dříve,ale to přece po mladém=nezodpovědném člověku můžete těžko chtít.

25.02.2011, 23:48 |
Jozzo Já jsem jako s nikým nezávodil,max sám se sebou abych přijel do práce včas a ano,každá vteřina dobrá.Kdybych si "píchul" jen o vteřinu později tak mám po srandě.
Jasně,můžete říct že jsem měl vyjet dříve,ale po cestě se měl zdržení.Taky by jste mohli říct,že jsem měl vyjet ještě dříve,ale to přece po mladém=nezodpovědném člověku můžete těžko chtít.
jako Luke_288 raději předjet na plný než tohle na tom videu jsou min dvě reálné situace kdy to mohlo skončit nehodu byť jak píšeš není tam žádnej provoz.

25.02.2011, 23:50 |
Lufas :-D tak rano jedu do prace pres tri kruhace, vezmu je zkratkou a budu o celejch deset vterin driv v praci juchuuuuu....ne tohle mi hlava nebere nejdriv se chces chlubit soudim dle nadpisu a pak tady predvadis tohle...uz jenom na tom videu kdyby si jel rychlejc a sejmul toho co tim tam vjel tak by si tady daval dneska prispevek o tom jak sis roztrelil auto..a nedej buh aby se nekomu neco stalo
ne jako fakt, pochopim let 200km/h na dálnici, kde ta časová úspora už naskočí, pochopim předjíždění na plný, někdy i dvojitý, pochopim spoustu překročení dopravních předpisů, ale jako jezdit kruháč obráceně, to mi hlava nebere.

25.02.2011, 23:53 |
Jozzo Luke:Pochop,tohle bych za dne nebo za provozu neudělal,ani by mě to nenapadlo.
Já bych uvítal kdyby to okomentoval někdo,kdo tudy jezdí. Tomu bych dal za pravdu,ale to by tady musel napsat Vypuk.
ale já to chápu, jenže v týhle situaci si časově pomůžeš tak minimálně, že to riziko, který podstupuješ je uplně brutální. nesnáším keci typu co by se stalo kdyby to a kdyby támhleto, ale jet tam neosvětlenej cyklista, měl bys toho plný brejle

25.02.2011, 23:56 |
Jozzo Jak sem,psal někdy vteřina rozhoduje.
Nadpis jsem neodhadl správně,mě ty slohové práce šly vždy hůře.
A na videu to nejde vidět,ale kdybych jel rychleji tak se možná ani neohrozíme,protože to auto NEZASTAVILO jak si možná myslíte,ale jeli sme vedle sebe,on je sice jednopruhový ale má rezervy,takže asiproto ten nadpis se smajlíkej jelikož se tomu teď jen směji.

25.02.2011, 23:58 |
Jozzo | Upraveno: 2011-02-25 23:58:46
Luke: cyklistu bych viděl,už si to neověříš,ale kruháč je nový jako i cesty a jsou dokonale osvětleny.Ale ta kamera není tak citlivá aby jí stačilo to světlo z vrchu.Proto to možná vypadá tak hrozně.
Hmmm, zajímavá diskuze.
Potěšilomě na ní, že je tu většina lidí "správného" smýšlení.
Jozzo: neznám tě, ani po tom netoužím, ale věřím, že se dáš na správnou cestu. ještě je čas, vyrozumněl jsem, že jis dosud mlád a zatím i živ, i když je to otázka, jak dlouho ještě. Kombinace toho, co jsem sice neviděl, neb video jsi už odstranil, ale někteří a i ty sám to popsali celkem jasně a navíc motocyklu, to už může být smrtelná past.
Já sám si za sebe přeji, až půjdeš na pravdu boží díky svému dosti nízkému IQ, tak jdi sám a na oststaní se vykašli. Pak mi to vadit nebude a si jen v duchu říkat: "vždyť jsem to říkal".
Jinak jakožto poněkud starší člověk vůči tobě ti doporučím, přehodnoť své výroky a jednání a pokdu víš, že někam spěcháš a máš tam být včas, tak si KURWA vyje´d o 10 minut dřív!! V tomhle snad ani nemůže být problém. A jestli nezvládáš sám sobě zorganizovat den a čas, tak něco děláš fakt opravdu hodně blbě a nezbývá ti, než se sám od základu přehodnotit.V příspěvku ve 23:55 se už začínáš vymlouvat a sanžíš se stavět do lepšího světla. Ale věř, normální člověk by asi opravdu v protismeru/zákazu/tam, kde to je vysloveně zakázáno a značně rizikové, asi nejel. Čímž se vracím na začátek a domnívám se, že šlo o totální zkrat, který jis udělal z nerozumu a že ti vyšel, ale už NIKDY to nezopakujše. Jsem si tím celkem jist...
Ještě poznámka: 23:53
Co chceš komentovat??? Chceš snad po někom, aby jezdil jako ty?? Člověče, na silnicicíh je milion a jedna situací, jak bys MOHL jet, protože to JDE, ale nejedeš tam, protože to propstě JE ZAKÁZÁNO. Ty prostě chceš vědomě porušovat pravidla a nařízení, chceš asi dělat ještě větší džungli, než už je!! Fakt tě,hochu, nechápu.

26.02.2011, 08:05 |
relax Souhlasim s vetsinou, ale co mi prijde jeste vic ujety, tak chlubit se tim na internetu ...
hele kde je to video... Kuja zas pozde a nic sem nevidel :-(

26.02.2011, 11:59 |
Jozzo Zdeny 7:24 nepochopil,NE komentář někoho kdo dělá to samé,ale komentář někoho,kdo jezdí také denně těmito cestami(podle všech pravidel silničního provozu)
Nechci dělat žádnou džungli,tu děláme všichni(až na tebe,který jezdíš asi dokonale a bezchybně)
Zdenny 7:19 vyjel jsem s předstihem,ale jak jsem už psal,po cestě bylo několik zdržení. Tímto to samozřejmě neobhajuji,ale prostě ještě nejsem dost starý na to abych byl schopen přemýšlet co přesně se může po cestě přihodit a že bych si měla dát větší časový náskok.
Zna píšeš,jako jiní o tom,že bych měl někoho sejmout.
Max toho na tom videu co tam vjel,ale vina je na obou stranách.
Jak píši(a nestavím se do dobrého světla) na druhou stranu kruháče je dobře vidět a to platí i z druhé strany. Nikdy bych úmyslně neohrozil někoho na cestě.
relax:souhlasíš s názorem většiny na něco,co jsi ani neviděl? smutné

26.02.2011, 12:04 |
cuir no tak proc si to video smazal? ja se chtel treba take podivat kudy nemam jezdit ,protoze se tam jezdi nestandartne. co kdyz tama budu muset jet a mistnim zvykem bude ten kruhac projizdet obracene a ja to nebudu vedet?
a nebo si uznal ze si to trochu posral a tak uz se za to stydis? Evidentne je videt ze si za svym nazorem opravdu skalopevne stojis ,kdyz si video odstranil.
Ale me je to jedno. Kazdej at si jezdi jak chce. Dokud me neohrozi tak je mi to u prdele. A jak uz bylo napsano. V momente kdy nekdo tobe podobnej skasne nekoho z moji rodiny tak bude hodne zle.
Z diskuse sem pochopil ,ze se na kruhaci placatily dve auta a ty aby si usetril 3vteriny tak si to strihnul protismerem. Jo to ses borec!

26.02.2011, 12:10 |
Jozzo cuir: smazal abych nepobuřoval ostatní, neříkej že jsem borec když jsi to neviděl,nedával jsem to kvůli machrování nebo vytahování se,ale o to že zrovna v jednu chvíli sme si to chtěli zkrátit oba a tak nějak to vyšlo.

26.02.2011, 12:17 |
Jozzo | Upraveno: 2011-02-26 12:18:03
cuir: a to jsi takový boreček že z videa poznáš kde ten kruháč je? Jak jsem napsal už nahoře nad videem. Je to Průmyslová Zóna Nošovice.Asi si o to nikdy neslyšel a šance že tudy pojedeš a zrovna v tu dobu když se tu jezdí (mimo jěždění na směny a z nich je to velmi malý provoz)
Tak když už jsi udělal takovou ptákovinu a ještě to natočil, tak jsi to na tom internetu nechat mohl. Třeba by to BESIP sestříhal do svejch šotů a ušetřil by za kaskadéry..
Né,že bych to obhajoval,ale baví mě tady číst ty příspěvky,jak jsou najednou všichni moralisti,když ve vedlejším topicu všichni píšou,jak mají přes vesnice spotřebu 30l na sto,potí se za volantem,protože to je prostě maso jak jezdí a jen tak někdo to neumí...

26.02.2011, 14:11 |
cuir Jozzo: realne video je realne video. Z mapy si to nezapamatuju. PRoto sem ho chtel videt. Zaroven sem se chtel podivat co se stalo tak hrozneho ze jak psal walish tu vsichni moralizuji. Ovsem misto toho aby se na to mohli povidvat vsichni si to smaznul. Castecne to chapu..castecne ne, protoze kdyz jednou neco napisu a postnu tak si za tim stojim. Na netu je vice poburujicich videii magoru hazardujicim se zivotem nejen svym. ale ty ses zrovna autor a tak ty moralizace padaji na urodnou pudu.
Podle komentaru si to predstavuju ,ze je to kruhac bez ostruvku a ty si prolitl tak 80 v protismeru, nacez spolujezdec rekl neco vo pici :D :D
Mozna by bylo lepsi aby si to obnovil ,protoze si kazdej udela svuj nazor a nebudou zde zadne spekulace. Ale jak sem psal je mi to dost jedno. Mozna tama nekdy pojedu mozna ne...to se nevi. Ale uz je velmi mala pravdepodobnost ze te tam potkam ve chvili kdy si hrajes na ozaka co krade znacky, protoze mu prijdou zmatecne :D :D

26.02.2011, 14:23 |
DaveX Já to chci taky vidět.

26.02.2011, 14:31 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-02-26 14:33:21
Proste jede a pred nim myslim dalsi 3 auta, kruhac ma najezd a odjezd oddelenej ostruvkem, kruhak klasickej s ostruvkem uprostred. No jozzo to strihne do protismeru tak, ze vjede jeste pred tim tozdelovacim ostruvkem, tatez dementni myslenka ovsem napadne i auto pred nim, ktery je vsak uz najeto na najezdu takze to strihne do protismeru az za tim oddelovacim ostruvkem, nacez si oba daji malem pusu a jedou vedle sebe protismerem za doprovodu jozzova spolujezdce ktery zarepuje neco o picich a kokotech.
...proste darwin rulez :-)
Dotycny proste cekal, ze kdyz sem da video, jak se malem pri objizdeni kruhace protismerem srazi se stejnym idiotem, ktery mel podobne blby napad a ze jej za to vsichni tady budou obdivovat a rikat mu, jaky je king a mel super napad.
Ted zjistil, ze je tu asi par normalnich lidi, kteri ho za to spise poslou nekam a chapou, ze zakazy k necemu opravdu jsou a takovi dementni napad mit nebudou...
Takze video radeji smazal, protoze ho za to nikdo nezveda na rukou a neblahoreci, ze je king a snazi se z toho vycouvat a vymyslet vymluvy o setreni casu a nevim kde co...
Nic vic, nic min :)
Ja jen doufam, ze takovi jedinci se casem eliminuji samotni a nevezmou pri tom sebou rodinku s autem, ktera by debila na kruhaci v plne rychlosti asi v protismeru necekala.
tohle se děje na skoro každém kruháči...a přestupků a blbostí udělá každej zdejší moralista denně několik...tím tohle neobhajuju, jen chcu naznačit, že raději takové řidiče, než stoleté prduchy, co vyjedou jednou za sto let, reflexy nula, znalost předpisů z války, každý manévr je potenciální nehoda a pak kvůli nim příjde o život třeba takový otec kámošky, jako před pár týdny...
jako crestik.... treba ja tohle vidim denne, a nikdy mne to ani nejak nepohorsovalo...

26.02.2011, 23:53 |
rcman To jsem zase o něco přišel. Video mě nefachá. Neva, kouknu na to zejtra z domova. Pak budu třeba taky nadávat...
jj, a tenhle trubec nám tu bude přednášet něco o kvalitě aut apod přitom tu ze sebe dělá vola sám :)

27.02.2011, 00:15 |
rcman Aha, tak video je smazány.
Podle vlákna...
Mužů říct že me to teda taky nepohoršuje. Avšak, náhoda je blbec...
Hřbitovy jsou plný těch co si byli 100% jistý...
Crestik, nemáš to v hlavě trochu pomotaný?? Chceš tím vyjádřit, že jozzo tedy jednal správně??
Já měl dojem, že existujé nějaká pravidla a předpisy a ty jsou od toho, aby se - když ne už kdekoiv jinde - tak aspoň na silnici dodržovaly, nebo se pletu??
Asi něco chápu špatně já, ale to kvantum křížů podél cest mi našeptává, že mám asi pravdu já. Ti pod těmi kříži si taky asi mysleli, že pro ně nějaké zásady chování na silnici neplatí, až na to sami doplatili.A nejhorší je, že na to doplatilo v mnoha případech i kvantum nevinných, tak, jako to mohlo dopandout v případě místního geroje Jozza.

27.02.2011, 08:46 |
Jozzo Video bohužel nemám,uploadoval jsem z karty rovnou na YT. V YT bohužel není žádný "koš" a každý den najezdím dost Km takže video se přemazalo.
Nismo:stále tvrdím že to jsou šmejdy auta a nevadí mi ti :)
Ghofig:jsi vedle,jako mnozí,ten kruháč jsem už projel tolikrát v protisměru a měl jsem to natočeno a nikomu se nechlubim. Dal jsem tady až tohle video.
Já ze sebe nedělám moralistu a borečka jako vy co jezdí bez přestupků ;)
Zdeny60 takže házíš vinu jen na mě? To černé auto by za to nemohlo?
Jozzo:
obecně tvrdím, že pokud někdo porušuje vědomě pravilda silničního provozu, tak ho za to chválit nebudu.
Jednou je dáno vyhláškou (= zákonem), co a jak, a tak se to tak prostě dělat má. pokud to však někdo porušuje, nelze očekávat, že ho budu chválit. Takže můj názor znáš.
A o tom, že máš jet o hodinu dříve, když to 10 minut nestačí, jsem ti už své řekl taky. Věř, že to jde. Já tomu taky před x lety nechtěl věřit, a dnes ee minestane že někam přijdu pozdě. POčítám s tím, že bude provoz, objížďka, píchu, bude DN a td.... Jedu klidně o 1/2 až hodinu dříve, když mám důležité jednání a pod. A zatím mi to tak funguje. A řešit vteřiny tím, že přejedu kruháč napřímo,. to tedy neníé můj styl.
Jinak pokud to chceš pitvat, tak to video sem dej, ať se to dá posoudit a pošli ho taky policajtům, Ti budou mít rozhřešení zcela jednoznačné a lišit od mého se nebude, to si piš :-)

27.02.2011, 09:20 |
Jozzo Jak jsem psal,video bohužel nemám,jinak bych ho zde dal znova,když o to lidi chcou.
Máš pravdu.
aha.... TAKŽE
- ten, kdo jezdí bez přestupků, je BOREČEK
- ten, kdo jezdí jako ty, je NORMÁLNÍ
hmmm.... pěkný

27.02.2011, 09:25 |
Jozzo upravuješ si mé slova pro sebe ,ale budiž,nechám tě při tvé pravdě.
Neupravuju, jen se snažím si dát dohromady tu mozaiku výroků, které publikuješ.
Píšeš, že pokud bys to video měl, publikoval bys ho tu klidně znovu. Dobře, beru tě za slovo a nahrál jsem ho tedy na youtube za tebe ještě jednou.
[ Link ]

27.02.2011, 09:50 |
Jozzo Díky,jen poznámka, Nošovice a PZ Nošovice je rozdíl,a né malý!
OK, v tom už se nevyznám.... nejsem "zdejší"

27.02.2011, 09:54 |
Jozzo Ono to pak ze mě dělá ještě horšího,protože to pak vypadá že tohle dělám běžně někde ve vesnici a né v průmyslové zóně
No nevím, dělat se to nemá,ale na silnicích každej den narážím na horší piráty. Vypadá to,že tam je dobrej výhled. Akorát by byl průser, kdyby na kruháč vjížděl nějakej "závodník" z druhý strany, tak už by se něco mohlo stát.

27.02.2011, 10:23 |
Jozzo M.a.R.i.: jo to by průser byl,ale jak píši,ze spodu jde vidět až na další kruháč navrchu.

27.02.2011, 10:25 |
JP Opět čučim kolik je tady svatejch:D. Na rovinu píšu - jestli je tam vidět daleko především doleva, tak bych to tak projel taky a svědomí by mě nijak netížilo (ne že bych se při tom teda musel natáčet). Na jednom kruháči to dělám taky (je teda fakt že ne tehdy, když jsou v dohledu jiný auta) a nedovedu si představit situaci, kdy bych tim někoho nějak omezil/ohrozil (ono to jde fakt dost špatně, když tam nikdo neni).
Jozzo: tak v tom případě taky nechápu takový moralizování. Nemusí tě za to zrovna lidi chválit,ale dělat z toho tragédii taky ne

27.02.2011, 11:11 |
cuir | Upraveno: 2011-02-27 11:12:25
Ted jen pro tebe jozzo k zamysleni a jak tak koukam tak i pro ty co by toto take udelali a pisou tu neco o moralistech.
Byla tma , co kdyz by po kruhaci jel neosvetlenej cyklista? nebo auto jehoz ridic si zapomel rozsvitit? a nebo auto co by jelo rychleji jez ty by si cekal?
Stale si myslis ,ze tvuj manevr a nejen tvuj manevr byl bezpecnej?

27.02.2011, 11:16 |
Jozzo určitě nebyl bezpečný a mohl to dopadnout velice špatně
ale k tomu světlu,podívej se že tam jsou lampy,světla tam je dost,ale jak jsem již psal,kamera asi nemá takovou citlivost aby jí stačil přísvit shora.
A kdybych viděl že z hora jede auto tak bych tam nevjel a to nikdy,protože tam každý valí jak hovado a vím že by u mě mohl být rychleji než bych to čekal

27.02.2011, 11:45 |
rcman Stoho záznamu mám pocit že nebylo vidět moc daleko. Ale to se u nočního záznamu stává...
Jak tady někdo napsal. potkat v protisměru nákýho závodníka, nebyl by to asi 100% pod kontrolou.
Za sebe můžu napsat že bych tohle neudělal! Ze svojí smůlou co mě pronásleduje, bych tam buď někoho potkal a nebo by mě jeli naprosti cajti...
Jinak samozřejmě že sem tam nákou tu prasárnu taky udělám. Je jasný že se stim nikde nechlubim. Ale občas si to pak vnitřně promítnu a nemám stoho určitě dobrej pocit.
PS: Nejvíc mě teda dostl ten komentář. Skoro jak náká groteska se Čtvrtníčkem...

27.02.2011, 11:50 |
JP cuir: Líbí se mi jak to místo vůbec neznáš, netušíš odkud kam a jak je tam vidět, ale máš prostě jasno:-). Pořád teda lepší než "vyzrálí" jedinci co by na základě zkouknutí jednoho špatně natočenýho videa hned stínali hlavy, brali papíry na doživotí a posílali do lágrů.
Co teprve kdyby chtěl na tom kruháči zrovna přistát Airbus...? Prostě seš Jozzo pirát, mohl jsi klidně zabít 300 lidí a ještě s tim tady machruješ.
přesně, at žije anarchie, dyt jsem se tu dočet, že někdo tohle vídá dnes a denně. mě se nepoštěstilo ještě ani jednou a to jezdím víc km než 90% lidí tady z fora po celý republice

27.02.2011, 13:39 |
cuir JP : na to nemam co rict...
dohadovat se tu nehodlam, jen sem napsal svuj nazor. Kazdej at si to prebere jak chce.
Je mi velmi lito ze se nesrazili. Myslim si ze by to zabralo prvnich deset minut zprav na televizi nova a zaroven by to byla jako zprava dne na novinkach.
Dva ridici se srazili na kruhaci. Oba jeli do protismeru. :D :D asi bych se pochcal smichy :D :D

27.02.2011, 13:41 |
Jozzo Cuir:díky že mi přeješ takové věci
Kdybychom se třeba i náhodou srazili,tak sklopíme oba uši a pojedeme dále,tam by nebylo co řešit.
no, upřímně... pokud byste se nabourali, tak by Vám to asi přál každej, za takovýhle naprosto zbytečný riskování
Tak jsem to taky přelouskal a skouknul...
Vidím to takto - Jozzo udělal kravinu a jestli mu tu vynadá 10 nebo 5000 lidí je už asi jedno. Použil bych podobné komentáře, ale je to zbytečné.
Spíše by mě Jozzo zajímalo, jak to vnímáš teď? Stojíš si za tím, že to bylo bezpečné a uděláš to příště zase nebo si zkrátka řekneš, že si udělal kravinu a neuvědomil sis následky... a příště vyrazíš o 5 minut dříve a raději se na to vykašleš?
Dokud je to teoretická rovina, je to ok, ale představ si, že bys třeba zjistil, že Ti takto někdo naboural přítelkyni nebo manželku a způsobil jí vážné následky, a to zbytečně... Namrzlou silnici neovlivníš, ale tohle je hloupost, která za ty 3 vteřiny nestojí.

27.02.2011, 15:45 |
JR Kdyz uz chcete ze sebe delat tvrdaky, jak jezdite v protismeru, tak to proboha alespon nedavejte na internet.
A musim souhlasit s cuirem .... Kdyby se ty dva borci co to jeli v protismeru nabourali, tak se asi pochciju smichy. A silne pochybuju, ze byste jeli dal .... Zacala by pomerne dlouha anabaze a hadky kdo za to muze.

27.02.2011, 16:16 |
Rudi Jak už tu dost lidí uvedlo, mrzí mě na jednu stranu jedno, že jste se nesrazili s tím druhým autem, to bych se fakt nasmál!

27.02.2011, 17:14 |
JR Jenze to bychom tu necetli o tom jak je Jozzo velkej frajer protoze umi jezdit kruhac doleva, ale o tom jak je ten dalsi ridic strasnej kreten, kterej se ani nepodiva do zrcatka, kdyz chce udelat nejakou prasarnu a nenapadne ho, ze se najde stejnej *****.

27.02.2011, 19:01 |
vypuk | Upraveno: 2011-02-27 19:06:10
Vidím, že asi většina z vás nikdy neudělala prasárnu na cestě, že nikdy při nějaké z těch prasáren se mu to aspoň tak jednou mááááálem nevymstilo airbagem vystřeleným do tváře...
Ty kruháče jsou tam už fakt přehnané, ani se nedivím lidem, kteří tam jezdí protisměrem... ještě x měsíců zpět tam byla fajná zatáčka kterou bylo radost projet trošku svižněji.
Neomlouvám chování uživatele "Jozzo", taky jsem to párkrát udělal, ale je tam fakt krásný výhled a pokud nejede nic v protisměru - nemá se co stát! To jenom takovej kokot musel za "ostrůvkem" hned prasit a srát se tam, kde neměl...
Kdyby se srazili - hehehé, to by bylo srandy že? Stát se vám cokoliv z vašeho zavinění - pochybuju že by každý stáhl ocas mezi nohy a dohadoval se normálně... :)
Určitě by to vypadalo jako "nenene, nic mi neplaťte rozumný pane, já vám cvaknu nové dveře, lak, pozvu vás na pivo, půjčim vám manželku jestli chcete, zaplatím masáže...." ... směji se :)
Ano, oba udělali prasárnu - a co? Kdo z nás ji neudělal? Všichni svatí, Všichni čistí jako čerstvě padlý sníh... Ale je fakt, že se tady s tím "nechlubíte"... Ale ten kruháč je fakt mega velký a imrvére ho objíždět - vás by asi bavily sjeté gumy jenom na jedné straně, že? Kruháče jsou tam akorát tak vyřešené, že po cestě do práce tě zdržují extra moc - na cestě z práce máš prakticky volný výjezd... Na jednu stranu je to fajn, ale troška rovnováhy v návrzích těch kruháčů by neuškodila.
to s těma sjetejma pneu jsi nemyslel úplně vážně, že ne?
LOL, sjeté gumy na jedné straně, další vtipnej argument.
co ty víš o návrzích kruháčů? znáš územní plán? jseš si jistej, že není v přípravě výstavba čehokoliv, co by ten kruháč ať už jakkoliv využilo?

27.02.2011, 20:07 |
vypuk | Upraveno: 2011-02-27 20:15:08
Tykvič - ano, bylo to myšleno vicemeně ze srandy :)
Chlapi asi vam ty kruháče vyfotím v úterý jak pojedu z noční...
Vicemeně je jedno, jestli se budem hádat o kruháčích či jiných kravinách, stejně furt bude Jozzo za kreténa, který to udělal plus to ještě nahrál a "máj gád" to dal na internet... Když tu je nějakej vůl, který prasí v plném "pondělním provozu" na litru, tak to tu snad každej slintá.
Ale vám příjde normální mít na cestě do práce na necelém kilometru tři kruháče a jeden větší než druhý? Ano, pivovar si tam dodělal parking pro kamáče a podobné plus ještě nějaká odbočka (ani nevím kam)...
Stejně bych vás ale rád pozval na "Okruh PZ Nošovice"... Jak jsou lidi v práci a je klid - dá se tam po tom "oválu" kolem komplexu docela dost vyblbnout.. :) Pak vás tu každý bude masírovat jaký nejste king, že jste jeli xxxxxkm/h na rovince :) a já sladce dodám - ale pánové, tam byla značka 70km/h...
Myslím, že Jozzo je za kreténa hlavně proto, protože dává na internet video, kterým se víceméně chlubí, jak umí udělat dopravní přestupek. Což prostě JE hloupost. Když už se tady odvoláváte na to, že dopravní přestupky pácháme všichni, tak si uvědomte, že aspoň nejsme tak blbí, abysme se jima chlubili.
A to, jestli ušetřených osm sekund stojí za to, aby tam jednou z tisíce případů fakt jel někdo v protisměru a zrovna nebyl vidět... na to snad není třeba odpovídat. Já jsem v životě na kruháči v protisměru nejel a opravdu nevidím sebemenší důvod, proč bych jet měl. Pubertální léta mám za sebou.

27.02.2011, 20:55 |
vypuk Mr.Scully - víceméně bychom mu aspoň mohli pochválit kameru, kterou má v autě pro případ nějakého střetu či problému. Asi bych to zavedl do auta jako aspoň doplatkovou výbavu... Někteří už to vozí a bylo tady tuším pár topiců na to téma.

27.02.2011, 21:00 |
Lufas vypuk: no zajimalo by me kolik plati tomu kamosoj za to ze to toci a ma k tomu tak hustyyyy komentare:-D
Jinak souhlasim s Mr.Scully mas naprostou pravdu...

27.02.2011, 21:03 |
vypuk Lufas - co ja tak vim, tak ma tu kameru nacvaklou na sluneční cloně :)

27.02.2011, 21:09 |
Kesam Pěkně se tu rozjelo vlákno :-)
to vypuk:
já ti dám "tykvič", že se ti z toho zatočí hlava!

27.02.2011, 21:39 |
vypuk | Upraveno: 2011-02-27 21:49:04
Klííííd :-D To bylo myšleno tak, abys pochopil, že mám taky smysl pro humor :) Neber to moc vážně ;) Z meho nicku si vicemeně dělaj všeci prdel... myslím, že "tykvič" je rozhodně lepší jako "vyšuk, vyšpuc,..." ne? ;)
A Tuner#2 si taky nedělá nic z toho, když místo jeho nicku někdo napíše "Tuner numma zwei" nebo jak ;)
Vubec, chovej se nějak, nic jsem ti neudělal, nic ti nedlužim :)
No, "tuner numma zwei" je překlad ... zatímco "tykvič" je dost ošklivý.
Jsem zvyklej na hodně přezdívek, ale zrovna takováhle zkomolenina mi zní dost ošklivě.
Nedlužíš? Díval ses dvakrát? :-)))

27.02.2011, 21:58 |
vypuk Tak jo, si dám na to příště pozor :) ALe zrovna teď jsem si vzpoměl na jedno pojmenování z TELE TELE "Tykvič Buznatyr" nebo jak to bylo :) A né - tohle taky nikdy nepoužiju :-D
A ne, fakt nedlužím, jedu jen a pouze na providentu(kecám) :-D

28.02.2011, 09:24 |
Jozzo Jsem zvědavý jak by se to rozjelo kdybych tady postnul video z dnešního rána(4:30) kde po cestě jsem nepotkal jediné auto a udělal jsem to samé co v pátek :) a podle některých jsem ohrozil přitom asi 100 lidí,50 cyklistů bez světel a 10 rodin a z toho jsou to všichni příbuzní všech soudců a moralistů tady.

28.02.2011, 10:34 |
Alííí Ty woe takovejch komentů... :-O
Taky tu máme podobnej kruháč s takovym řešenim, a je mnohem víc ve městě... :-D A naučily nás to sanitky. Prostě TIME IS MONEY.
Jinak přesně jako JR !

28.02.2011, 14:44 |
Bucci fááááákt hrdinskej čin.... ale co, já sedět nepudu až ti někdo skočí pod kola, protože se neohlíd do proťáku...

28.02.2011, 17:27 |
DaveX JR: Tam by asi platila přednost zprava :D

15.06.2011, 00:30 |
Jozzo Jooooo je to tadýýý machýrek Jozzo zase rozpoutal peklo na fóru,pojďte,rýpneme si do něj,má rebelské a nestandartní názory!!!!
Už jsem to psal vedle ....

15.06.2011, 16:53 |
Jozzo To nevadí,tady to můžeš napsat taky :)
Nechci kvůli tobě dostat BAN ....

15.11.2013, 18:56 |
Jozzo Sem to zase zběžně letmo přeletěl . Některé názory beru, některé jsou jen hovna a moc mě těší, že po těch letech stále ležím některým individuím v žalůdku :))

15.11.2013, 19:08 |
Jozzo Speciálně bych chtěl vyzdvihnout jako jeden z mnoha komentů tento :
petrbanan
Jako swep, ono se ti to jednou vymstí a to budeš čumět. Jen doufám že proti nepojede rodinka v pandě :-/
Jozzo
petrbanan,ja nevím jestli jste to nepochopili,ale můžete mi vysvětlit,proč bych tam vjel v případě,kdyby tam něco jelo??Nechápu!!
petrbanan
Jozzo, vytáhni si prosímtě tu hlavu z prdele
Ukázka kvalitního názoru a debaty na úrovni jako většina příspěvků :))
Hlavně že je povinnost splněna, zanadáváno a dobrý pocit na srdíčku :))

15.11.2013, 19:49 |
gizmi x uz byl verejne popraven?
x jinak jako ostatni - doufam ze az jednou na te silnici zgebnes, tak na motorce a tak sikovne, ze nevezmes nikoho s sebou
x jinak necetl jsem cele, ale jedno me dostalo - pry jsi spechal do prace. A to jsi stihl nandat a zapnout kameru? Ja tedy kdyz specham, tak kameru obycejne vynecham, protoze to zdrzuje. Dle meho jen vymluva, protoze te tu nikdo nepoplacal po dute makovici
x to je asi vse :)

15.11.2013, 19:58 |
Jozzo podle sebe soudím tebe viď ;)kameru jsem vozil pořád v autě,takže jaké nandávání...
a já doufám že na té motorce potkám tebe ve svém pajeru ;)

15.11.2013, 20:02 |
tesil Ty jsi hroznej kus piče....

15.11.2013, 20:06 |
gizmi Tesil: konecne to rekl nekdo na rovinu :D
Jozzo: me rozhodne nepotkas, protoze jsi zaplat panBuh z druhe strany republiky a hlavne na motorce jezdim s mozkem - to je ten hlavni rozdil ;)Jinak nemel jsi cas a nahanel vteriny, ale kamerku jsi si zapnul. Jeste ze jsem Plzenak, byt z tve lokality, tak na rovinu ti rikam, ze bych to videjko odnesl na bengarnu. Cim mene takovych bude na silnici, tim lepe - kord kdyz bych to mel v rukach ;)
Nevim proc tenhle thread vytahovat, myslim ze vetsina lidi co tu neco psala to tak nejak zhodnotila jako tesil. Vytahnout tenhle thread zpet je spis takovej pokus o trolling z dlouhe chvile, vazne bych to uz vic neresil. Je vicemene jasne jakym smerem to bude dal smerovat.

15.11.2013, 22:31 |
Jozzo gizmi: a to je jako mezi půlkama republiky plot abych se nemohl pohybovat ?
a klidně s tím utíkej na ministerstvo ... s tímhle by se ti akorát vysmáli :)
P.S.: korD je bodná zbraň ;)...jo a kamerka se zapínala sama když jsem zapnul klíček a tím jsem pustil šťávy do zapalovače
Proffesor_W: žádný trolling z dlouhé chvíle, ale něké individua na to vždy poukážou a hodí link pro připomínku. Takže mají evidentně zájem dále debatovat o mém ultra zabijáckém manévru při kterém jsem ohrozil půl republiky a všechny matky s dětmi střední evropy :)
tesil: jsem nucen tě označit, protože podle školy ostatních je tvé chování velice nepřípustné !

15.11.2013, 22:59 |
tesil | Upraveno: 2013-11-15 22:59:47
Radeji nic
o co tady jde? video nemaka
cupra: Tohle ti musí fungovat..
27.02.2011, 09:45 | tykeev
Jo,dik,uz to slape :-)
Co na to rict? Ja bych na to koule nemel .
Kazdopadne pamet mam mizernou,mozna se pletu...ale ted si Jozzo krasne nabehl :-)

16.11.2013, 09:24 |
gizmi Proffesor_W: ja trebas o tomto topicu vim az ted a kdyby jsi me to nenapsal, tak jsem ani netusil, ze je starsiho data :D Nekdo ho obnovil, par lidi se chytlo a ja se pridal :o) Konec koncu na nazoru to asi nic nemeni, ocividne se majitel vozu nezmenil :D
Jozzo: O kordu vim, je to muj nesvar a pisu to pravidelne. Co se tyce plotu - no neni, ale pochybuju ze se nekdy potkame - to by byla moc velka nahoda :) Jinak rozhodne by se nikdo nevysmal, protoze tohle je hodne na hranici prestupku a ohrozovani. Defakto bych te prirovnal k Trpisovskemu. Ale neresme uz ;) On si to ten nahore srovna casem sam..

16.11.2013, 11:28 |
Jozzo cupra.165 : možná jsem si u tebe naběhl, ale to je úděl, když je díky tomu ze mě celebrita :)))
gizmi: Čoveče chtěl bych vědět, jak by mi to dokazovali, že jsem to byl já a jak by vypátráváli i toho druhého řidiče.
P.S.: Měl by jsis to vlákno raději přečíst celé, protože ani evidentně netušíš, kde ten kruháč leží.

16.11.2013, 11:42 |
gizmi Jozzo: no tak joooo.. jsi proste borec! Tohle malokdo dokaze a mas velky gule. To jsi chtel slyset, kdyz jsi sem daval to video? :D Jako videl jsem uz hodne (kloubovej autobus otacejici se v Plzni u trati pres 5 pruhu, auto otacejici se na dalnici ve skvire, auto v protismeru v noci bez svetel - velka zabava takto desit lidi, atd atd)...ale malokdo je tak "hustokrutej", aby to zverejnil..;)

16.11.2013, 11:47 |
Jozzo Jde vidět, jaký jsi k tomu zvolil postoj.
Video jsem zveřejnil jako zajímavost,že jsem měl štěstí.
Jen taková otázka: Štěstí na co? Nebo v čem?

16.11.2013, 11:55 |
Jozzo No že sme se netrefili s tím druhým autem. Za ty roky jsem tohle ještě neviděl aby se to někomu na tom kruháči stalo
Máš pravdu, v jeden okamžik aby se našli dva blázni co projedou čtvrtku kruháče v protisměru se moc často nenajdou :)
Vlastně před těma dvěma rokama to bylo poprvý co jsem viděl někoho, kdo je schopnej to tam takhle poslat :)

16.11.2013, 12:40 |
gizmi Jde = od slova jit, Je = od slova být .... kdyz uz jsi mi opravoval vetu :D
Jinak fakt skoda, ze te nesestrelil :D To by bylo breku :D

16.11.2013, 12:48 |
Jozzo | Upraveno: 2013-11-16 12:48:15
..co čekat od bývalého policajta -_-
16.11.2013, 11:28 | Jozzo
Čoveče chtěl bych vědět, jak by mi to dokazovali, že jsem to byl já.
Tak k tomu si staci precist tenhle thread ne? Zas tak moc prace to neda :)

16.11.2013, 13:08 |
Jozzo Celou dobu jsem lhal a to video není moje. Pouze jsem se chtěl zviditelnit. ;-)
Tenhle pán se tady nedávno do mě obouval, už tehdy jsem psal, že mě může urazit jedině inteligent a zde se opět potvrzuje, že to nebude Jozzův případ ;))

16.11.2013, 20:06 |
gizmi | Upraveno: 2013-11-16 20:08:16
Jozzo: pravda, pravda..akorat ze ty si myslis, ze me tim urazis, ale ja jsem za ty leta u PCR hodne rad.
1. poznal jsem mraky super lidi, ale i tech jako ty
2. poznal jsem jak to funguje u PCR (to dobre i zle)
3. osobne jsem pomohl mraky lidem (at uz zachrana zivota, tak i k zavreni za mrize)
.....a to vse mi uz nikdo nikdy z hlavy nevezme a neuveritelne mi to pomaha v soukromem, ale i profesnim zivote......
takze pac a pusu Jožine :D Ja uz se s dovolenim odmlcim :D

17.11.2013, 01:53 |
Jozzo Další ovečka :)
Pripomenulo mi to taký nočný príbeh spred rok a pol zhruba. Takého údasom stretol u Čestlíc ak to niekto pozná, na Pitkovickom kruháči. Šiel som z Pitkovíc, chlapec šiel od Čestlíc, boli tak 3 nad ránom. Keď to nie úplne netesne predo mnou šmykol frajer takto, na kruháči som sa otočil, dohnal ho za Pitkovicami kde býval, práve zaparkoval, na dvore jeho/ich baráku sa rozsvietilo, prišiel som sa spýtať k čomu to všetko bolo a či si je vedomý toho aký je kokot, a keď vyskakoval a pumpoval tak mu jedna priletela. Pribehol jeho otec, spýtal sa čo si to myslím a či chcem do držky a už na mňa šiel (chápem, bránil syna). Tak som už skoro chcel aj jemu jednu nech sa ukľudní, pričom som vykladal čo sa stalo. Ten sa nasral, spýtal sa "Cože?! Seš normální?!" a chlapcovi priletela druhá, od neho, vzal mu kľúče od auta a hnal ho do domu. Ja som si v tichosti zasadol a šiel dom :-)

17.11.2013, 09:40 |
tesil oveček spousta, ale kokot jeden a ten samej.

17.11.2013, 10:22 |
Jozzo muSlim: docela vtipné ,ale snad nechceš říct že jsme se měli s tím SUVčkem navzájem vyfackovat co že jsme to oba navzájem udělali :))

17.11.2013, 10:25 |
Jozzo tesil: čeče ,težko soudit kdo je kokot, jestli ten kdo tady bezdůvodně uráží druhé jen pro svou potěchu a splnění ovčanské povinnosti a jako správný soudruh měl dobrý pocit na srdíčku nebo ten co mi přeje abych někde na silnici zemřel? Tohle ti přijde normální viď ? ;)
Jozzo: jednoho dne budeš třeba někoho blízkého učit pravidla silničního provozu a něco jiného budeš říkat a něco jiného sám dělat a to není nikdy dobrá cesta.

19.11.2013, 17:08 |
Jozzo hifim@ni@k: To máš pravdu. Ale chtěl bych podotknout, že sami učitelé říkají, že autoškola je divadlo pro komisaře. Člověk si pak vypiluje styl za provozu...

19.11.2013, 17:16 |
Jozzo Ale nechci to omílat a vysvětlovat stále dokola, protože haters gonna hate....
Ta cesta byla původně jen velká zatáčka. Pak do zatáčky vsadili kruhový objezd, který dlouho neměl žádné odbočky jinam než jen ty dvě kde byla cesta. Ta zatáčka byla po celé délce značena přerušovanou čarou a tudíž se tam mohlo předjíždět dle libosti.
Kruhovým objezdem uprostřed se jen změnilo to, že je dán směr jízdy. Výhled zůstal zachován. To že jsou tady lidi posraní z toho videa a budou tu žvástat nesmysly dokola o ohrožování, je ukázka neznalosti.
A proto znovu píši. Ty kdo jsi bez viny kamenem hoď.

19.11.2013, 17:29 |
AR ...a toto byla poslední věta Jozza neb byl celý zavalen kamením ;)
"Člověk si pak vypiluje styl za provozu..."
Tahle poznamka dostala v tomto threadu uplne novy rozmer :D

19.11.2013, 17:40 |
tesil Ja pamatuju, kdy silnice vedla pod novym usekem jedne dalnice. Od ted tam budu jezdit v protismeru, protoze je to rovina a byla tam prerusovana cara.
Tak z Jozza je definitivne celebrita, ted byl ten prujezd kruhacem na N@ve :D

13.05.2014, 19:42 |
CRK | Upraveno: 2014-05-13 19:43:45
Tak teď ukazovali v TV kokoty na silnici a bylo tam i tohle video :D
edit: sakra, druhej...

13.05.2014, 20:16 |
AR heh taky mě to napadlo když jsem to viděl ;)
neviděl jsem, ale bylo to před Bartoškou nebo až po? :-)

13.05.2014, 22:07 |
CRK mezi :)
tak to jel i chvílu po kolejích...........?
Najednou všichni koukají na Novu.. :-)

14.05.2014, 10:01 |
sotek Taky jsem si vzpomněl na tenhle topic. :-)

15.05.2014, 15:18 |
Jozzo Ale hovno, fakt to bylo v telce? :D

15.05.2014, 15:37 |
Jozzo xD joooooooooooo
Díky kámo :D

15.05.2014, 15:51 |
CRK je to už i na cajtech a já to musim vědět, přotože přesně vím, kdo sem to tam poslal :D
CRK :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

15.05.2014, 16:37 |
Jozzo :-D

16.05.2014, 22:31 |
empiK (M)
no nebude to prvni pripad, kdy podle videa v TV si policie nekoho nasla. Dej pak jozzo vedet :)

23.11.2014, 19:50 |
Jozzo empiK: čekám a stále nic...celkem nuda ...
jo počkej ...ale vždyť jsem to vlastně nebyl já
16.11.2013, 13:08 | Jozzo