Navštíveno 2389x

Je tohle vubec mozne?
Normalne sdileni mobilniho internetu mi funguje ale slo by aby mi telefon nasdilel wifi sit, na ktere jsem pripojenej? Takze bych defakto pouzival iPhona 4 jako Wifi antenu?
Samo ze pripojeni by bylo pres USB kabel kvuli rychlosti (cca 3MB wifi pripojeni).
Telefon stale sdili jen mobilni pripojeni a na wifine je pripojenej (ukazuje silu signalu) ale nenasdili to?
Jinak na telefonu mam JB na 4.2.1 OS a je to iPhone 4.
Predem dekuji za jakoukoliv radu a napad.
myslim ze na 98% to nepujde. ALE. co do pc na kterym si na netu poridit alespon do usbcka wifi? sice dosah nebude nic moc ale pres to uz by si net nasdilel.

24.02.2011, 19:17 |
FSAL zkus MyWi
axetom: do USB se mi wifina kupovat nechce, jelikoz si nemyslim ze toho kompa budu mit vecne a vymenim za notebooka.
A navic nejaky ADSL router s wifinou mam doma od TP-Linku, ted nevim jestli ale umi prijmat wifi signal a pak pres LAN kabel to poslat do PC... Musim se podivat ale pojedu tam az za delsi dobu, proto jsem to chtel rozchodit takhle zatim alespon.
FSAL: kouknu na to, ale mam pocit ze je to na sdileni netu po WIFIne.
takovej drahej mobil a neumí to,trapas

24.02.2011, 19:38 |
vypuk LukeFab - nerejpej :))
Knightey - kašli na to a radši si kup tu wifi do USB! Odkrágluješ si takovým provozem baterku.. věř mi...
vypuk: tak stejne ho nabijim denne pres noc, takze je mi to sumak :)
LukeFab: jn :/
Ako FSAL, alebo počkať na iOS4.3
Jako LukeFab :-)))
Kup si pořádnej mobil :-)

24.02.2011, 20:46 |
JR SGS tohle umi uplne v pohode.
Ha a mam to! :)
i iPhone to umi :P takze fu :D
Maka to bezvadne :)

24.02.2011, 21:01 |
zipp Knightey-: zajímavý, že když iphone má tak propracovaný bezchybný intuitivní ovládání, že jsi na to nepřišel po dvou vteřinách a třech ťuknutí prstem :-)

24.02.2011, 21:07 |
rcman Ty vole. To je keců...
Kdyby měl HTC s Androidem, tak to tady řešíte a karta by se obrátila...
U HTC s Androidem není potřeba tohle řešit, tam faká vše a hned :)
rcman: to chce klid :) at si rejpaj :)
zipp: ofiko to neumi, jen sdileni mobilniho netu jako EDGE, GPRS, 3G a to jde aktivovat opravdu kliknutim asi 3x na displej ;)
Ale ja chtel wifi, je na to potreba JB, a ted mi to facha, takze pohoda :)
Jinak od toho dalsiho SW by tohle mel iPhone umet take ale nechme se prekvapit.

24.02.2011, 21:27 |
Pepe Knightley: máš to s JB, nebo bez?

24.02.2011, 21:32 |
Pepe na 4? Jsem asi spatne guglil, pochopil jsem, ze jeste neni. takze je... :-)
Ano na iPhone 4 :)
JB na to je uz dlouho, jsou dva, tethred a untethred :)
I na OS 4.2.1 jsou oba JB :) ten untethred uz asi pres mesic a pul.

24.02.2011, 21:43 |
Pepe supr, aspon nejaka dobra zprava dneska :-)
Na iP4 JB iOS 4.2.1 používám MyWi a šlape to jako švýcary. Jeli jsem na to v kanclu na 2 notebooky když nám vypadl net :P Jde taky o poskytovatele, O2 je tak fér vůči svým zákazníkům, že jim neumožní zapnout funkci sdílení internetu na iP. Jinak normálně bez JB to jde pouze buď bluetooth a nebo USB a tím se samo že i dobíjí.
MyWi ma nevyhodu v tom, ze je placene ;)
Na muj ucel zbytecne, sice neni problem sehnat hacknutou verzi ale proc kdyz to jde pres aplikaci ktera je free? A taky velmi jednoducha.

25.02.2011, 11:01 |
Pepe tak co jsi nakonec pouzil?

25.02.2011, 11:24 |
vypuk Jenomže tam je problém s tím, že se telefon furt vybíjí a po malých procentech dobíjí.... :)A kapacita klesá a klesá a klesá... sem jeden tyden takhle frčel na chalupě přes iPhone 3G a ten rozdil byl docela znatelny... nevim jak to bude ošetřene u iPhone 4...
Pepe: pomoci PDANet :)
vypuk: nemyslim si :) tohle nema zastarale baterky, ktere pouzivanim trpi. Tyhle spis trpeji kdyz se nepouzivaji a jen nekde lezi.