Navštíveno 3131x

24.02.2011, 18:11 |
alans [ Link ] Kupoval tam někdo mobil? Pražáci nechcete to omrknout jestli to není podvod?
Dikec
[ Link ] [ Link ] [ Link ] - zákl. vklad 21.000.000,- Kč to jde, asi 20 poboček po ČR všechny reg. s 1 den, takové divnější

24.02.2011, 18:32 |
alans HIGHTOWER dikec
Ja kupoval vzdy tady
[ Link ] a nikdy zadnej problem...
Doporučuji nikomu u nich nenakupovat. 10.2. jsem u nich objednal iphone 16GB, zaplatil peníze na účet (vůbec mi to nedošlo, že to není jako na aukru) a čekal. Komunikují jen přes mail, na telefonu je jen schránka. Hned mi napsali, že druhý den tel dorazí, takhle to slibovali tak týden a vymlouvali se na dopravce, že s ním mají problémy a pak selhání lidského faktoru a další kecy. Pak když jsem začal být nepříjemný, přiznali se že ho nemají skladem, i když v shopu mají vše skladem. Slíbili další termín, ale opět nic. Nakonec jsm po třech týdnech chtěl vrátit peníze, napsali že peníze poslali, a už je to týden a nic nepřišlo, jsem zvědav jak to z nich dostanu.

09.03.2011, 11:04 |
Daryl (A)
je to stejny podvod, jako napriklad apple-prodejna.cz
[ Link ] Postavit free shop na zahranicnim webhostingu, zaregistrovat domenu na falesne jmeno, otevrit v bance ucet na jmeno nejakeho bezhumace (das mu litr a snese ti modre z nebe). A pak jen internet bankingem lifrovat prachy do danoveho raje.
Takhle to ten clovek dela.
hmm, paráda. Myslíš že s tím lze něco dělat?

09.03.2011, 11:22 |
Daryl (A)
ne. neplatit predem na ucet a nenaletet na lakave nabidky noveho shopu.

09.03.2011, 11:25 |
FSAL obavam se, ze leda tak muzes podat trestni oznameni a hlavne priste nebejt blbej, s penezma bych ale moc nepocital
Po pravdě, dávám si pozor, ale tady mně to fakt nedoteklo. Jak na aukru platím předem, tak tady mi to došlo pozdě. Holt drahá zkušenost.

09.03.2011, 11:49 |
Daryl (A)
rozhodne se pridat k trestnimu oznameni. Nenechat to plavat .

11.03.2011, 14:30 |
soul | Upraveno: 2011-03-11 14:31:27
sem na tom stejně, dnes jsem podal trestní oznámení 12000,-Kč je někde.....
uff tata si tam chtel objednat iphona 4 . jeste ze jsme ho nakonec vzali z normalni prodejny.
Já mám blbý zkušenosti s DEKO TRADE, vystupujou pod mnoha názvy a maj spoustu stárnek jako deko mobil, gigamobil atd.
Objednával jsem telefon mladý, přišel za jinou cenu a ještě jiná barva, tak jsem ho poslal nazpátek a volal jim snad 20x než po 3tejdnech poslali stejnej telefon.
Bratránek pak u nich taky objednal shodou okolností stejnej telefon, našel to pod jiným eshopem. Přišla samozořejmě jiná barva a ještě o 500dražší,tak ho poslal nazpátek,že chce vrátit peníze. Ty poslali až za nějaké 2měsíce po několika urgencích a poslali o 600Kč míň s tím,že sloupnul nálepku na displeji, což nebyla pravda.
Přišel mi email od PČR,že je na ně trestní oznámení, ale vesele prodávají dál.

11.03.2011, 16:41 |
DaveX Já mám perfektní zkušenosti tady:
[ Link ] Všechno vždycky v pohodě a ceny jsou také v klidu, si myslím.

15.03.2011, 20:09 |
bakoc Ahoj všichni, tak jsem zřejmě další oběť. Minulý čtvrtek jsem objednala iPhone4 a poslala peníze. Do dneška nic, v pátek ještě přišel email o potvrzení přijetí platby, že předávají k distribuci. Distribuce měla být do 24 hod. a do dneška nic nepřišlo. Na telefonu schránku pořád a od včerejška už mají i zrušený email. Když reaguji na email s potvrzením od nich, tak se mi ukáže, že email nejde doručit, že schránka neexistuje. Taky vám to nejde jim napsat?
Není tedy s nimi jak komunikovat, takže mi asi taky nezbývá, než navštívit "pomáhat a chránit", podat trestní oznámení. Jsem z toho úplně vedle, dala jsem celou výplatu a nemám nic. Taky jsem spoléhala na to, že to funguje jako aukro, nebo když objednávám ze zahraničí, tak jsem zvyklá platit předem, nepřišlo mi to vůbec divné. Neporadíte někdo jak postupovat s tím trestním oznámením? Vůbec nevím jak na to. Předem díky.
Platby předem jsou v pořádku (dělám to tak odjakživa bez problémů, v zahraničí je to naprostý standard), ale je třeba si alespoň maličko proklepnout shop. Telefonylevne.cz je doména, která vznikla před 2 měsíci a někdo tam narychlo zbastlil eshop, kterej navíc vypadá jak nějaká odfláknutá šablona. Takovému obchodu svěříte 12 litrů? Já bych tedy kupoval jen tam, kde to existuje aspoň rok a bez negativních recenzí (google)...
Radím všem poškozeným (patřím mezi ně), aby šli podat trestní oznámení - nejlépe na Policii v Benediktské 1, Praha 1, zezadu za obchodním domem Kotva, protože tam jsem ho už podal já a oni znají hodně podrobností, a navíc jsem odhodlán neustále je prudit, aby v tom něco dělali. Smutné je to, že oni doteď příliš nevěří tomu, že jde o podvod, a nechávají tak ty zasraný hajzly okrádat další a další důvěřivé "zákazníky". Tak prosím - neváhejte a běžte nebo zavolejte okamžitě na Policii! Pokud půjdete na jinou služebnu, určitě jim řekněte, že to je podvod na sto procent, že už jetakhle okradeno spousta lidí a ti zloději se dál a dál pakují a jestli tomu nevěří, tak ať si zavolají do Prahy do Benediktské a tam zjistí, že nejste sám nebo sama, koho podvedli!
Na Policii do Benediktské se dá i zavolat: 974 889 201 nebo 974 889 210
Tady je nejlepší ponaučení které stojí 12 litrů a které si člověk bude pamatovat dlouho :-) Jo,hold česká republika, všude samý vychcánek, a podvodník. A pravidlo kdo šetří ma za tři je úplně nahovno, všichni podvedeni se o tom přesvědčili.
Ušetřit jste chtěli a máte prd, vždycky platilo z ruky do ruky.Zajdu si do obchodu, telefon si vyzkouším, a pak si ho koupím.Jak jednoduché, jenže to by nesměla být čr plná šetřilků, která chodí do kauflandu pro kofolu za 19kč a jezdí s autem za 5 l nafty a pak někomu daruje 13000 kč. Je to blbé ale tomuhle se opravdu směji. Berte to s nadsázkou, já se taky spálil ale naštěstí mě to stálo jen 5 tis.. jo,jo
no jo setrilkove :DDD se furt musim smat, co clovek je schopny udelat pro par usetrenych korun

17.03.2011, 00:25 |
FSAL me spis dostava, jak umej vyhledavat, kdyz uz dali prachy do <|> a pritom stacilo to samy udelat pred "zaplacenim" ...

17.03.2011, 00:50 |
DaveX Rajdlos:
jn "šetřílkové", já taky nakupuju po netu věci levněji. Ono si řekneš, jo, je to blbec apod. naletěl, ale spočítej si ty stokoruny (někdy i 1000), které si za ty léta nákupu ušetřil a hned si na takovém ranci, že ti ten úsměv sklapne. Je to spíš o tom zjišťovat se a ptát před nákupem, ne až potom. Já už mám pár desítek nákupů po netu za sebou a nikdy žádný problém. Existuje google, heureka atd. tak to dnes není problém.
no vidis a z usetrenych par korun je razem nekdo minus 10t.Kc a vice a o tom mluvim, ja si tedy radsi priplatim a kupuju jen u overenych obchodu jako jsou Mall atp. Telefony jen osobne.