Navštíveno 1097x

Tak a kdo chce, může rozjet vášnivou diskuzi... :)
Vrtěti Lacinou
[ Link ]
absťák...já to chci říct, chciííí :-D
k té 2. nemuseli oni ty auta za superbem brzdit proto, že ten superb zpomalil aby jel vedle mazdy? Kamion který asi předjížděli je v záběru až po tom vytlačení a navíc tam mezi ním i tou mazdou je další auto, takže to brzdění nebylo že by mazda jim tam vlítla, ale proto, že superb brdzil aby jel vedle mazdy.
3. rozdělení přejíždění do pravého pruhu, to mě dostalo, najel napřed blíže aby na sebe gestikulovali, ale v mazdě asi ukázali něco, co ho prostě nasr.... že prostě do nich najel navíc od kdy člověk když se z levého pruhu vrací do pravého najede pravým kolem až na čáru oddělující odstavný pruh????
Nevím komu o co jde :-D Ať udělá rozbor toho, zda bylo napřed vejce nebo slepice :-D

24.02.2011, 18:58 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-02-24 18:59:16
Vite, on je tady ale takovej malej problem, a tim je DFens sam. Kdysi jsem psal satiricky clanky pro jeden hudebni server a stalo se, ze DFens clanek ukradl, prepsal par malinkych detailu a clanek pak vydaval za svuj na tom jeho webu. Takze celej DFens-cz.com je takovej zmrd pisici o zmrdech. Buh vi jak tohle cely je, ja ale konretne jemu neverim ani slovo.

24.02.2011, 20:27 |
jzxr profesor:to je docela závažný obvinění a vzhledem k tomu že d-f proti zmrdům bojuje (a má v tom moji plnou podporu) celkem neuvěřitelný. můžeš poslat odkaz na ten článek který d-f okopíroval a vydával za svůj?

24.02.2011, 20:33 |
hanx chtěl bych vidět ještě 5 sekund před tím co se stalo, podle mě ty auta musely brzdit proto, že jim tam ten superb vjel vždyť hned na začátku je vidět že superb jede směrem dolev...
jzxr, neni to kopie ctrl+c/v, je to znacne pozmenene. Web pro kterej jsem to tenkrat psal uz bohuzel neni aktivni, respektive ukoncil cinnost (www.ebeats.info). Defensuv upraveny clanek je zde:
[ Link ] nicmene, uz je to par (tak 6) let zpet. Jeho clanek je zmenenej, nejaky autorsky prava nebo tak neco v tomhle pripade nepripadaji v uvahu. Nicmene struktura a opravdu spousty spousty spousty detailu je totoznych. Mne je to docela jedno, jen proste vim, ze neni vse tak v pohode, jak se zda s timto webem. A informacim na nem zobrazovanym proste neverim. Jen si na to vzdycky vzpomenu kdyz nekde vidim odkaz na dfens-cz.com :)