Navštíveno 1113x

Omlouvam se za nadpis, ale uplne netusim jak to nazvat :-)
Hledam, kde bych poridil neco podobnyho viz. foto, potrebuji to na vetsi zavit a na vetsi prumer hadicku. Kde myslite, ze by se to dalo poridit?
Diky moc za rady

hodili by se rozměry, jakou velikost potřebuješ. Co třeba OBI nebo tak něco?
byl jsem se ptat v hydraulice a na ty je to moc male :-)
jinak potrebuju do prumeru 10mm zavit a i neco podobnyho na hadici... do OBI jsem se jeste nedostal, to mam v planu o vikendu
poslal jsem ti jedno pdf na mejla co máš pod nickem. U závitu G1/8 je vnější průměr cca 10mm. U rozměru PK-6 tam narveš hadičku, co má vnitřní průměr 6mm.
diky moc... uz na to koukam :-) ta firma prodava i maloobchodne?
maloobchodne jde nakoupit jen na prodejne v Praze. Jen tahle spojka neni a nebyva skladem. Stoji cca 36,-Kc/ks. Jen mam pocit ze budes muset koupit 10ks - 1 baleni. A to se asi nevyplati. Jinak zkus firmy nebo prodejny, ktery prodavaj veci na pneumatiku (stlacenej vzduch). Tam to mozna sezenes levneji.
Jakou tam budes cpat hadicku? Jakej bude mit vnejsi prumer a z jakyho materialu? Existuji i jiny typy sroubeni, ktery by se dali pouzit.
obi, bauhaus a podobny firmy by nemeli? nejaky zelezarstvi, nebo Spojmat a tak podobne zalozeny firmy musej mit...
Podobnou koncovku mám na Facetu, kupováno u Křenka v Praze - Křenek motorsport.
jako smsmsm, u nás to mají v klasickém kovomatu
taky mam celkem dost tehle fitinekm jakej zavit? mam klasicky DASHkovy a pak NPT, a pak klasiku metricky.
jestli si pujdes pro ty desky, tak muzeme pohledat :)
jak sem psal vyse, v Bauhausu/OBI jsem to jeste nezkousel
ono jde i hodne o velikosti, protoze nekdo proste rekne, ze takovy maly rozmery proste nemaji/nedelaji...
Rajdlos: jasny, mrknem na to :-) diky