Navštíveno 1636x

Nekouknul by mi prosim nejakej Prazak na
[ Link ] at nejedu zbytecne... Byl bych moc vdecnej :-)

23.02.2011, 12:58 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2011-02-23 13:08:08
ja myslim ze člen lisky ti to zkoukne :-)))
zkusenosti s timto bazarem? neni to stejne ako aaa
pisni prosim jeste na mateju@mediaracing.eu
mas to tam....
zkusenosti normál.... vykoupit za málo prodat za hodně....
samozřejmě předem auto "načančat" aby se neposralo hned při zkušební jízdě...

23.02.2011, 13:25 |
Yawor včera nebo předevčírem zrovna byl ESA tuším na Primě. Člobrda jim prodal na auto za cca 5k s tím, že zdůraznil, že musí být použito na díly, že má mnoho vážných a nebezpečných chyb. Zanedlouho to koupil jiný člobrda tuším za 27k jako auto v dobrém stavu bez jakéhokoliv upozornění prodejce...

23.02.2011, 14:03 |
Kapka (M)
co to je za pojem "Sevisni knížka AutoEsa" ?

23.02.2011, 14:32 |
Rudi jako Yawor, todle byla fantastická "reklama" :-DDD
To Yawor: Záleží jestli v rámci rozdílu ceny opravili ty vážné a nebezpečné chyby :-)

23.02.2011, 15:19 |
Yawor Harryp : :-)))))
dle původního majitele bylo auto akorát umyto a rozleštěno, třeba bylo jen nebezpečně špinavé ;-)
Harryp : ani na to nešáhly, taky jsem na to koukal
Tak to je mazec :-) Možná mají nebezpečnou wapku či houbu, tak je fajn, že auto umyli bež zranění :-)

23.02.2011, 16:22 |
Losky Nedávno jsem se byl podívat na jedno auto v tom bazaru vedle AAA v Praze. Šel jsem se poptat, co to auto atd a pak jsem se zeptal, jestli to můžeme jet projet. A jako otázka: A opravdu o to máte zájem?:))) Nemůžu si pomoct, ale tohle mě trošičku nasr.... Kluk neochotnej, šli jsme k autu a nešlo natočit. Vybitá baterka. Při otevírání kapoty lehce vyrval přimrzlou masku a natočil to. Auto tak 3-4 minuty běželo tak nějak všelijak, ale ne plynule. Benzínová nádrž prázdná, lpg nádrž prázdná. Projeli jsme to, i když jsem věděl, že to auto už kupovat určitě nechci. Nešlo ozkoušet lpg, auto celé zamrzlé a pak jsem si řekl o VIN a měl u toho plno keců. Přece nemohl čekat, že člověk bude takovej blbec a koupí auto s totál vytlučenou baterkou, blikající kontrolkou motoru, oběma prázdnýma nádržema bez vyzkoušení LPG. Ještě se cítil být dotčenej, že si něco chci zjišťovat. Nějaký vin mi dal a rozcházelo se to hned rokem výroby. Pak jsem si řekl, že nejsem tak zoufalej, abych u nich něco kupoval. Navíc LPG Vialle patří k tom systémům a bez vyzkoušení to nemá opravdu cenu kupovat, přestavba stojí okolo 55tis a servis je na to taky dražší, konkrétně čerpadlo v nádrži.
Já nevím, malý bazar mi je sympatičtější, než tyhle velké. Navíc auta co prodávají jsou vykoupena a jejich.
Jé úplně jedno zdali velký či malý bazar... v obou najdeš úplné mrdky... i dobré auta. Jen u toho menšího máš větší pravděpodobnost, že dealer si dá trošku na těch autech záležet i když jak říkám není to vždy pravdou. V bazarech jsem každý den a mohu říct jen to, že lidi co do bazaru chodí jsou někdy idioti, jelikož někteří dávají na dojem bazaru a né až tolik auta ... takže v supermoderním bazaru moc neřeší auto a důvěřujou a v malých každy remcá a hledá za vším nějakou kulišárnu. Tudíž = vybírej auto dle opravdového stavu a neřeš kde ho kupuješ...