Navštíveno 1072x

22.02.2011, 22:15 |
Šogun Na garanční prohlídku se musí chodit kde je auto zakoupené nebo kdekoliv? Myslím si že kdekoliv, ale raději se zeptám, dík
kdekoliv do autorizáku, myslim že až na vyjímky tě ojebou všude stejně

22.02.2011, 22:18 |
Šogun Nevím jak ojebou, ceny za garančky jsem četl že mají pevně dané na každé auto!
nemyslel jsem ceny ale díly, olej atd, zrovna včera byla manželka se služebnim v servisu, rozpadl se jí držák žárovky ve světle a dneska koukám, že jí tam dali pro jistotu jiný světlo, i když tvrdili že to jen opravili, bohužel si nevšimli že ona má chromový a dali jí tam kouřový, před týdnem na jinym služebnim, tentokrát u nás v jinym servisu po bouračce původní světlo vzadu nalevo základ transporter s oranžovym blinkrem, na druhý straně opravený kouřový vw multivan, nevim jakou mají servisy výstupní kontrolu, mě stačilo u obou jen projít kolem :-(

22.02.2011, 22:29 |
Šogun To máš pravdu, setkávám se v těchto servisech většinou s mladými učni, a potom to za tolik i stojí. Ti dobří co tam byli už dělají sami na sebe!

23.02.2011, 07:46 |
AR Šogun: mno ono to neni moc o těch učních ale o těch nad nima co jim přikažou tam dat..
BTW nemusíš na nás křičet ;)
Nevím, co máš za auto, ale třeba u Mazdy se ceny za garančky u jednotlivých servisů lišej, napříč regiony i o tisíce.