Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Onkyo 508-radio zapina TV

o Navštíveno 1077x o
o 21.02.2011, 19:17 | Honza130
mam receiver Onkyo 508, a kdyz zapnu tuner, tak se mi automaticky zapne TV... zacalo mi to delat dnes.. nevim, co jsem zmenil :(....
TV mam propojenou pres HDMI1.4..

nemate tip, co jsem zapnul za skvelou funkci :)?

diky

o 21.02.2011, 19:57 | clown
nemas zaply OSD na na to recieveru ??
o 21.02.2011, 21:48 | Tuner#2
OSD na to nemá vliv.

Honza130: Pravděpodobně jsi zapnul HDMI synchronizaci v receiver. Onkyo to myslím pojmenovalo Lip sync nebo tak nějak. Bude to v nastavení HDMI.
o 21.02.2011, 21:55 | Honza130
tak jsem tuto funkci vypnul... vypnu TV, vypne se receiver...

zapnu, prepnu na radio a TV se nezapne...

zkusim znovu.. vypnu receiver/zapnu a TV se zase s radiem zapla :(((..
o 21.02.2011, 22:17 | Tuner#2
Tak to máš ještě nastaveno v TV, nějaký ty kurvítka jako Viera link, Aquos sync apod. podle toho jakou TV máš a jak to kurvítko pojmenoval výrobce :-))
o 22.02.2011, 10:13 | Honza130
ok diky :).

mrknu na to doma. Pokud vypnu vieraLink, budou komunikovat jako doted? kdyz zapnu TV, zapne se receiver.. hlasitost pridavam ovladacem na TV a zvysuje se "hlasitost domaciho kina".. nechtel bych pak pouzivat vice ovladacu...
o 22.02.2011, 11:36 | Tuner#2
No to nepůjde, buď tuhle přiblblou komunikaci máš umožněnou a nebo zakázanou. Já to mám vždy zakázané, nesnáším když mám na AV navoleno DVD, mezi tím se zapne třeba sat na nahrávání nějakého pořadu a ono mě to samo přehodí vstup a nebo vypnu jednu věc a ono se mě to vypne vše i když jsem chtěl nechat sat. zaplej kvůli poslechu rádia ze satelitu. Prostě každý si to musí nastavit dle svého, já tyhle "ulehčující" funkce z výše popsaných a dalšch důvodů nesnáším a vypínám. Na ovládání jiných přístrojů je přece programovatelná dálka AV receiveru, pokud jí teda 508 má nikdy jsem tenhle levnej neprodával, jen od 608 výš a tam to jde naprogramovat.
o 22.02.2011, 12:11 | Honza130
vieralink mam zapnuto od zacatku... nikdy to nedelalo problem, radio mi TV nezapinalo..
zacalo mi to delat az po vymene HDMI kabelu (1.3 za v1.4) s tim, ze jen obcas..
no zkusim jeste tu programovatelnou dalku onkya..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3456 sekund.