Navštíveno 1077x

mam receiver Onkyo 508, a kdyz zapnu tuner, tak se mi automaticky zapne TV... zacalo mi to delat dnes.. nevim, co jsem zmenil :(....
TV mam propojenou pres HDMI1.4..
nemate tip, co jsem zapnul za skvelou funkci :)?
diky

21.02.2011, 19:57 |
clown nemas zaply OSD na na to recieveru ??
OSD na to nemá vliv.
Honza130: Pravděpodobně jsi zapnul HDMI synchronizaci v receiver. Onkyo to myslím pojmenovalo Lip sync nebo tak nějak. Bude to v nastavení HDMI.
tak jsem tuto funkci vypnul... vypnu TV, vypne se receiver...
zapnu, prepnu na radio a TV se nezapne...
zkusim znovu.. vypnu receiver/zapnu a TV se zase s radiem zapla :(((..
Tak to máš ještě nastaveno v TV, nějaký ty kurvítka jako Viera link, Aquos sync apod. podle toho jakou TV máš a jak to kurvítko pojmenoval výrobce :-))
ok diky :).
mrknu na to doma. Pokud vypnu vieraLink, budou komunikovat jako doted? kdyz zapnu TV, zapne se receiver.. hlasitost pridavam ovladacem na TV a zvysuje se "hlasitost domaciho kina".. nechtel bych pak pouzivat vice ovladacu...
No to nepůjde, buď tuhle přiblblou komunikaci máš umožněnou a nebo zakázanou. Já to mám vždy zakázané, nesnáším když mám na AV navoleno DVD, mezi tím se zapne třeba sat na nahrávání nějakého pořadu a ono mě to samo přehodí vstup a nebo vypnu jednu věc a ono se mě to vypne vše i když jsem chtěl nechat sat. zaplej kvůli poslechu rádia ze satelitu. Prostě každý si to musí nastavit dle svého, já tyhle "ulehčující" funkce z výše popsaných a dalšch důvodů nesnáším a vypínám. Na ovládání jiných přístrojů je přece programovatelná dálka AV receiveru, pokud jí teda 508 má nikdy jsem tenhle levnej neprodával, jen od 608 výš a tam to jde naprogramovat.
vieralink mam zapnuto od zacatku... nikdy to nedelalo problem, radio mi TV nezapinalo..
zacalo mi to delat az po vymene HDMI kabelu (1.3 za v1.4) s tim, ze jen obcas..
no zkusim jeste tu programovatelnou dalku onkya..