Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosim pomoc s výběrem televize

o Navštíveno 676x o
o 21.02.2011, 15:51 | LubošF600
Porad´te prosím co koupit za +- 8000,takže asi lcd.Doted´sem koukal na 17" noname,takže nároky na kvalitu obrazu mám minimální :-).Koukat na to budu z dvou metrů,taže velikost si nechám poradit.Radši bych něco menšího co vydrží,než nějakej sencor s větší úhlopříčkou.Signál do toho poleze z vlastního satelitu a rád bych aby to mělo usb.

o 21.02.2011, 17:45 | HIGHTOWER
17"? To by byl pěkný prcek :-D za ty prachy koupíš 32" (82 cm)
Asi obecně Samsung, Panasonic, možná LG
o 21.02.2011, 17:48 | dolph
já koupil tuhletu a MAX spokojenost.. taky jsem koukal na nejakeho noname prcka :)

[ Link ]
o 21.02.2011, 17:58 | Pekys
nedávno jsem se ptal, a hodně lidí uvádělo LG a jsou spokojený, tak vlez na shop, dej značky panasonic, samsung a lg, dej limit 8tis a uvidíš co se ti nabídne. Pak už jen vybrat co chceš za vstupy a máš vybráno.
Obecne samsung dává i do nejzákladnějších modelů víc vstupů než ostatní a obrazově je v rámci možností použité technologie :)
o 21.02.2011, 20:17 | kacer111
Kupoval jsem do ložnice a dět. pokoje 2x LG full HD 32LD450 a myslím že za ty peníze dobrý mraky vstupů i vypadá poměrně dobře a stojí všude kolem 8500.-
o 22.02.2011, 10:16 | LubošF600
Takže za tyhle peníze je asi jedno co koupim co?Ještě by mě zajímala jedna věc,koupit v kamenym obchodě,nebo objednat na netu?
o 22.02.2011, 20:49 | HIGHTOWER
Dnes je to jedno, reklamuje se to stejně u autor. servisů a nemusíš tam, kde jsi koupil, na netu bude levnější, pokud zrovna někde nebude opravdu akce za lepší jak na netu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.321 sekund.