Prosba jestli jste se nesetkali s následujícím:
Jedná se o Ford Focus 2,0i 98 rok. Všude kotouče. Minulý týden se vyměnili desky, kotouče, jeden vadnej brzdič, vyměnila se komplet brzdovka, odvzdušnilo. Týden brzdilo normálně. Tento víkend jsem dával nová ramena a při tomnto jsem vepředu oddělal přední třemeny a zavěsil na drát na pružinu, aby nezavazeli. Po výměně se namontovali zpět.
Problém? Když chci teď zabrzdit, musím pedál 3x našlápnout, aby to zabrzdilo, jedu a jakmile chci zase brzdit, zas musím našlapat. Kapalina neubejvá, nikde jsem nezpozoroval, že by něco teklo, bylo oblité. Když našlapu a brzdi, tak se pedál nepropadává. Je možné, že se při vyvěšení nějakým zááááhadným způsobem zavzdušnili? Nebo že by tam odminula zůstal ještě přeci jen nějaký vzduch a tím vyvěšením doputoval k pístkům? Týden jsem s autem jezdil normálně, pedál neměknul, vše bylo OK. Zkusím dneska ještě prolítnout, jestli tam fakt není vzduch, ale zdá se mi to divné. Auto má ABS na všechny kola a nemá ASR.

21.02.2011, 15:51 |
Hanes Jak jsi je tam zadělal zpět, vyjela ti destička za hranu držáku třmenu a je tam šprajclá, jak šlapeš na brzdu ona se ohýbá a pruží a na druhé až třetí šlápnutí pístek vyjede natolik že to brzdí, jak povolíš tak se zas vrátí zpět a tak se to opakuje, už jsem to po lidech co si dělali brzdy doma předělával několikrát.
Bohužel pro tebe, často je po tomto plech desky ohnutý a brzdná plocha odlouplá od plechu, obvykle to končí koupí dalších nových destiček a zákazník si rve vlasy že chtěl ušetřit. Snad jsem ti poradil.
Vyřešeno!
Hanes - naštěstí to u tohodle třemenu nešlo tak udělat, aby vyjela až za plovoucí část třmenu, ale bylo to něco podobného - na vnější desce jsou takový "jistící" drátky. Ty se pak zašprajcnou až za "pevnou" část třmenu. Ty bohužel vyskočili a tlačili na pevnou část třmenu ze strany a defakto roztahovali čelist plovoucí části. Jen nevím, proč vyskočili, když jsem je tam šprajcoval při montáži - asi jsem je domáčkl málo. Každopádně auto jsme ještě 3x proběhli a odvzdušnili. Už je vše ok a fakčí.
Doufám, že bude fakčit i zítra ;-)