Navštíveno 709x

mam dotaz na nejakeho elektro kutila co tomu trosku rozumi... jde mi o toto : nasel jsem si stropni lcd monitor ktery bych si chtel poridit ale problem je ten ze nema audio vystup ani zdirku na sluchatka potrebuji monitor propojit s autoradiem pres aux aby zvuk z monitoru sel pres autoradio napadlo me jestli by slo udelat to ze by se monitor rozebral a napajel by se kabel cinch na vestavene reproduktory v monitoru.. slo by to takto udelat ? dekuji za odpoved.
konkretne se jedna o tento monitor
[ Link ]
Slo by to, není důvod proč by ne, prostě přestřihneš dráty u repráku, napájís tam kabel se cinchema na konci a je to :) trochu problem bude, kdyz bude reprak připájenej na desce, to ho pak musís odpájet a dráty místo něj :)
no ja nevim aby se treba neodpalilo radio nebo ten monitor moc tomu nerozumim tak jsem se chtel radeji zeptat nekoho kdo o tom vi vic nez ja... dekuji moc
jeste me napadlo co ten cinch dat misto toho ir vysilace ?

21.02.2011, 20:18 |
Kounect | Upraveno: 2011-02-21 20:19:49
Ale tohle je jenom monitor, to ukazuje to co se do toho pustí z nějakého přehrávače a teprve ten přehrávač se propojuje s rádiem ( který si myslím, že automaticky výstup mít bude ), takže tohle je úplně zbytečné řešit...
Kounect : ne to neni jen monitor ma v sobe ctecku karet a usb. samozrejmne jak rikas pokud by to byl jen monitor tak tohle vubec neresim to je jasny... je tady nekdo kdo tomuhle rozumi ? treba opravuje podobnou elektroniku ? dekuji.