Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prodaji cloveku na splatky 10x10 kdyz je bez prace?

o Navštíveno 1815x o
o 20.02.2011, 09:06 | Knightey- | Upraveno: 2011-02-20 09:11:10
Vse asi vystihuje nadpis ;)
Kdyz pujde do elektra, vybere si TV, nebo online pres nejaky webshop? Da tu prvni splatku ktera je vlastne urok, tak dostane tu vec na ty splatky ci nikoliv?

o 20.02.2011, 09:08 | Paczqo
Jsou společnosti kde myslim do určité částky neřeší příjem takže teoreticky to možné je. Když jsem kupoval mladé ntb v alze na splátky tak se mě vůbec na zaměstnání atd..neptali.
o 20.02.2011, 09:11 | Knightey-
Oki, vzkazu ;)
o 20.02.2011, 09:22 | Sau
Tak zaměstnavatel sa vyplňuje snad u každé společnosti poskytující věci na splátky. Pokud si ho vymyslí, je otázka, jestli si to ta společnost ověřuje, jestli u ní opravdu pracuješ...
o 20.02.2011, 11:45 | rcman
Nevim jak ostatní. Já si šel takhle kdysi kupovat n splátky 10x10 PlayStationa 2 . Stál asi cca 5000kč. Byl jsem v podstatě po vyučení. Kupoval jsem ho hned v září. A oficiálně jsem byl zaměstnanej až od září. Což bylo tak za 14dní. po asi 10minutách čekání na schválení mě to v pohodě prošlo...

Myslim že je to jak kdy a jak kde. Když jsem chtěl rok na to kupovat věž za desítku. Tak jsem čekal dva dny než mě zavolala prodavačka z Datartu že to nejde na splátky. Dodnes nevím proč...

Skus tam zajít a dotáhnoiut až na to odeslání žádosti. Když to projde, máš to vyřešený. A když ne, tak taky...
o 20.02.2011, 11:55 | ABERTO
Dělám v práci Essox, vyplňuji se zákošem on-line žádost a pokud není vedený v nějakým registru dlužníků, nebo přímo neuvede že je nezaměstnaný, tak se žádost schválí automaticky bez ověřování. Pokud zákoš uvede, že je zaměstanný např. na dobu určitou, podstupuje žádost k individuálnímu schválení, kdy z essoxu volají do zákošova zaměstnání a ověřují jak se věci mají ... Těch kritérií kdy může k tomuto dojít, nebo přímo k neschválení je celá řada, napsal jsem jen příklad ...
o 20.02.2011, 11:58 | ABERTO
Pokud nikde nic nedlužíš a do té žádosti dáš byť nepřesné, ale reálné údaje, tak to projde bez problémů.

rcman - pokud zákošovi žádost neschválí, tak ani já z pozice prodejce nevím důvod. Ten se dle pravidel essoxu musí obrátit doporučeným dopisem přímo na ně a oni mu stejným způsobem sdělí důvod, proč to neproběhlo.
o 20.02.2011, 12:36 | rcman
ABERTO: O nic nejde. Vím že to je takový TOP SECRET. Od tý doby už jsem si bral X věcí na splátky od Essoxu, HomeCredit, Cetelem a já nevim co. A nikdy už nebyl žádnej problém...
o 20.02.2011, 16:22 | cuir
pokud nebudes splacet a pak se provali ze zamestnavatel byl fiktivni tak ses pekne v prdeli :D
Ale je dosti lgicke ,ze pokud na prodejne clovek ceka jak pisete nekolik minut ,ze asi zamestnavatele nekontaktuji, jen si ho v Aresu projdou jestli je tomu tak a pripadne doplni IC a DIC ,ktere clovek vetsinou nevi z hlavy.
o 20.02.2011, 16:24 | clown
u HOMECREDITu nezkoumali prijem .. kupovala se sedacka za 40 papiru .. jen se uvadel telefon do kanclu, ale jaksi v nedeli to nikdo neresil a normos to proslo .., vzhledem k tomu, ze nejsem na seznamu dluzniku, nekde u te italske firmy, tak to bylo v pohode
o 21.02.2011, 21:09 | Alda
Pokud prodejce nelze tak ti to nikdo neda.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3748 sekund.