Navštíveno 1821x

20.02.2011, 09:06 |
Knightey- | Upraveno: 2011-02-20 09:11:10
Vse asi vystihuje nadpis ;)
Kdyz pujde do elektra, vybere si TV, nebo online pres nejaky webshop? Da tu prvni splatku ktera je vlastne urok, tak dostane tu vec na ty splatky ci nikoliv?
Jsou společnosti kde myslim do určité částky neřeší příjem takže teoreticky to možné je. Když jsem kupoval mladé ntb v alze na splátky tak se mě vůbec na zaměstnání atd..neptali.

20.02.2011, 09:22 |
Sau Tak zaměstnavatel sa vyplňuje snad u každé společnosti poskytující věci na splátky. Pokud si ho vymyslí, je otázka, jestli si to ta společnost ověřuje, jestli u ní opravdu pracuješ...

20.02.2011, 11:45 |
rcman Nevim jak ostatní. Já si šel takhle kdysi kupovat n splátky 10x10 PlayStationa 2 . Stál asi cca 5000kč. Byl jsem v podstatě po vyučení. Kupoval jsem ho hned v září. A oficiálně jsem byl zaměstnanej až od září. Což bylo tak za 14dní. po asi 10minutách čekání na schválení mě to v pohodě prošlo...
Myslim že je to jak kdy a jak kde. Když jsem chtěl rok na to kupovat věž za desítku. Tak jsem čekal dva dny než mě zavolala prodavačka z Datartu že to nejde na splátky. Dodnes nevím proč...
Skus tam zajít a dotáhnoiut až na to odeslání žádosti. Když to projde, máš to vyřešený. A když ne, tak taky...
Dělám v práci Essox, vyplňuji se zákošem on-line žádost a pokud není vedený v nějakým registru dlužníků, nebo přímo neuvede že je nezaměstnaný, tak se žádost schválí automaticky bez ověřování. Pokud zákoš uvede, že je zaměstanný např. na dobu určitou, podstupuje žádost k individuálnímu schválení, kdy z essoxu volají do zákošova zaměstnání a ověřují jak se věci mají ... Těch kritérií kdy může k tomuto dojít, nebo přímo k neschválení je celá řada, napsal jsem jen příklad ...
Pokud nikde nic nedlužíš a do té žádosti dáš byť nepřesné, ale reálné údaje, tak to projde bez problémů.
rcman - pokud zákošovi žádost neschválí, tak ani já z pozice prodejce nevím důvod. Ten se dle pravidel essoxu musí obrátit doporučeným dopisem přímo na ně a oni mu stejným způsobem sdělí důvod, proč to neproběhlo.

20.02.2011, 12:36 |
rcman ABERTO: O nic nejde. Vím že to je takový TOP SECRET. Od tý doby už jsem si bral X věcí na splátky od Essoxu, HomeCredit, Cetelem a já nevim co. A nikdy už nebyl žádnej problém...

20.02.2011, 16:22 |
cuir pokud nebudes splacet a pak se provali ze zamestnavatel byl fiktivni tak ses pekne v prdeli :D
Ale je dosti lgicke ,ze pokud na prodejne clovek ceka jak pisete nekolik minut ,ze asi zamestnavatele nekontaktuji, jen si ho v Aresu projdou jestli je tomu tak a pripadne doplni IC a DIC ,ktere clovek vetsinou nevi z hlavy.

20.02.2011, 16:24 |
clown u HOMECREDITu nezkoumali prijem .. kupovala se sedacka za 40 papiru .. jen se uvadel telefon do kanclu, ale jaksi v nedeli to nikdo neresil a normos to proslo .., vzhledem k tomu, ze nejsem na seznamu dluzniku, nekde u te italske firmy, tak to bylo v pohode

21.02.2011, 21:09 |
Alda Pokud prodejce nelze tak ti to nikdo neda.