Navštíveno 1308x

Před 4 měsíci jsem se dotazoval co na klouby a výsledek 4-měsíční kúry u mě je takovýto:
Požívám ještě druhé dvojbalení GS Condro Forte a paráda, zase více cvičím, takže tahání činek, posilování atd. a nebolí nic, co dříve dělávalo problémy, ani zápěstí, které mě vždy bolívalo po klikách.
Takže za mě doporučuji GS Condro Forte, opravdu funguje :-) Na 5 měs. (ještě budu dobírat), mě to vyšlo na 1.300,- Kč, ale skvěle investovaných.
Taky o něčem přemýšlím. Dříve jsem posiloval a vše bylo díky pohybu o.k. Ale už asi 15let necvičím a od té chvíle kromě zvýšení váhy pozoruji křupání v chrupavkovitých částech těla. Např. hrudní koš uprostřed při protažení se, klouby na prstech a hlavně jednotlivé obratle páteře. Co je lepší? GS Condro nebo Proenzi? Od své praktické lékařky jsem dostal radu, že tyto přípravky jsou neúměrně drahé a účinek je shodný s lacinějšími českými želatinovými přípravky. Bohužel jsme to nějak zamluvili a já na to zapomněl se zeptat na názvy.

18.02.2011, 09:52 |
soray My pijem v rodine toto a naprosto super za ty penize:
[ Link ]

18.02.2011, 10:04 |
luda551 | Upraveno: 2011-02-18 10:07:39
[ Link ] Taky často užívam tyto masti, me i rodine pomahaji skor na vsecko.Jo a je to přirodní :) Vyjde to na par korun. Jinak z kramu to nema cenu objednavat nebude tak silna jak od babci :D
Jinak vyjde masticka kolem 100korun dle velikosti. Nemusis se bat, v krvi to nepoznaj pokud nehulis :D
jinak já to uvádím hlavně proto, že jsem měl problémy s klouby a pomohlo mi to, ne že bych to bral preventivně :-)

18.02.2011, 20:20 |
JA ráno vstanu,bolí mě všechno..Ok neumřel jsem...klasika ,léta přibejvaj a i když se člověk na 48 necejtí tak tělo jooooo.. :-)