Navštíveno 718x

Ahoj.... mam nejak hluboko do kapsy a v lete me ceka koupe noveho auta.... Aby bylo za co koupit tak jsem se opet pustil do tvorby www. Zakazek je vcelku dost prace dost, ale penez stale malo. Tudiz se ptam. Nenapada vas kde co a jak nejlepe shanet zakazky aby jsem nemusel v praci davat vypoved a lezt po firmach? Pripadne nepotrebuje zde nekdo pomoc?

17.02.2011, 09:58 |
Kamil trošku zainvestuj do reklamy, inzeráty atp.
¨Reklama dnes v podstate nema smysl jako driv

17.02.2011, 12:16 |
Kacko Co umis/ jakou mas praxi? Mas ICO? Me chodi spousta nabidek, tak ti muzu nejaky preposlat.
ICQ: 368518715 jsem schopny dodat az od primitivni webove vizitky az po eshop......
Děláš i grafiku? Dneska je problém, že je na trhu spousta "otevřených" produktů, které jsou se základníma šablonama, buď zcela zdarma nebo za pár kč. A je jen málo těch, kteří chtějí web nebo e-shop nějaký individuální (defacto lépe placený).
potrebuju pro jednoho zakaznika udelat jen prezentacku firmy, tak bychom se mohli domluvit.
V tomhle oboru je obrovská konkurence, protože lehčí věci udělá každej šestnáctiletej studentík za blbý dva litry a jakmile jde o to vyrobit něco velkýho, tak už jsou na to obvykle hotový řešení (CMS, eshopy apod.) včetně SEO. Na grafiku template nebo se zase strčí trojka studentovi... nene, v tomhle je hodně těžký se živit, pokud to neděláš už x let a nemáš dobrou základnu zákazníků.

18.02.2011, 19:16 |
JA | Upraveno: 2011-02-18 19:18:19
jako Harryp
[ Link ] tohle je jako eshop trochu upravený...jako laik ho mám za den a za hubičku a pro moje potřeby dostačující..a to tam jeještě dost funkcí který nepoužívám.Administrace v real čase a jednoduchá...a tomu se fakt špatně konkuruje s webama za 10tisíců...