Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada při montáži vestavné trouby.

o Navštíveno 9634x o
o 17.02.2011, 02:27 | M.a.R.i | Upraveno: 2011-02-17 02:28:38
Řeši se tu všemožný OT, tak mi snad někdo pomůže s tímhle :). Koupil jsem vestavnou troubu a sklokeramickou desku. Deska bude nad troubou. Budu si sám rekonstruovat starou kuchyňskou linku (nový dvířka, pracovní deska. Linka je krátká a budu jí muset prodloužit o skříňky, kam dám vestavnou troubu a vedle myčku.Podle návodu jsou mi jasný rozměry i to,že trouba musí mít odvětrávací otvory, akorát mě v návodu zarazila zmínka, že se musí jednat o tepluvzdorný materiál.
To znamená nějak speciálně upravené desky? Pod čím je mám hledat?
A ještě bych potřeboval radu, jestli materiál na dvířka a skřínky koupit v hobby marketech a nebo je levněji seženu v Jafu apodobně.

Díky za každou radu :)

o 17.02.2011, 10:24 | 323Marty
Nedělej si s tim hlavu - normální lamino deska vydrží teplotu daleko vyšší, než ta trouba bude vytvářet. Vestavěný trouby maj funkční odvětrávání zepředu. Já sem celou kuchyň postavil díky www.drevobis.cz - koupil sem 8 celejch velkejch desek a nechal naformátovat přímo u nich - vyjde to na polovinu ceny v hobimarketech a je to naprosto bez chybičky přesný. Celá kuchyňská linka (veliká rohová 4,3x2,7m) bez pracovní desky mě vyšla snad na směšnejch 12.000,-. Je jasný, že to nemá vzhled ani kvality kuchyní za kilo a víc, ale je to velmi blízko.
o 17.02.2011, 12:37 | Only_One
normálně -- hasící zařízení, požární signalizaci, přenos na pult, v okolí trouby 20m všechno nehořlavé
o 17.02.2011, 12:47 | 323Marty
O_O :oD
o 18.02.2011, 12:55 | M.a.R.i
Díky za rady,ale ta only one bude doce nákladná :).

A nějaká firma podobná drevobis v jížních čechách? Ptal jsem se v JAF holz a tam je cena o něco vyšší než v hobby marketech,ale kvalita bude asi na lepší úrovni. Dvířka chci černý, ty v marketech vyjdou na 240-260Kč/m2, zbytek linky bude z bílý 180-220Kč/m2, ale výběr není nic moc. Chtěl bych hladký povrch,ale v marketech mají jenom s reliéfem dřeva.
o 19.02.2011, 22:17 | M.a.R.i
poradí někdo?
o 20.02.2011, 17:35 | Pekys
Leda prd, všechno v okolí trouby je z normální MDF potažený laminem. O nehořlavosti nemůže bejt řeč. Kuchyň je od Sykory.
Trouba má odvětrání jen v zadní stěně, ale jinak se trouby odvětrávaj pod dvířkama dopředu, jak psal 323Marty.

Takže bych si s tim moc hlavu nelámal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3672 sekund.