Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zvonění v mp3 pro mámu..?

o Navštíveno 798x o
o 16.02.2011, 21:48 | Rustapha-659

Kde sehnat klasický zvonění v mp3 pro máti do telefonu...?Nechce žádnou muziku,ale spíš zvonění "pevnýho" telefonu apod.,nebo nějaký vysoký tóny,co dobře uslyší...čili tzv.verze pro "hluchý"..
Mám už asi přes 400 souborů,ale je to samý zrychlený dítě,siréna,střelba,formule a podobný pitomosti. :o(
Nevíte někdo kam?
Všude je toho mraky,já vím..ale všechno je to pro "mladý"... říkal jsem si jak to bude jednoduchý a ono není.... :o)

o 16.02.2011, 21:57 | tappaja
o 16.02.2011, 21:57 | Kamil
o 16.02.2011, 21:59 | Kamil
o 16.02.2011, 22:16 | Rustapha-659
díky! :o) už ty vyzváněcí tóny nemůžu ani slyšet....a to to projíždim teprve druhou hodinu...tyhle linky by mohly zabrat.. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.488 sekund.