Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: Připojení SATA disku k eSATA portu v NTB

o Navštíveno 839x o
o 16.02.2011, 17:15 | patryck
Zdravím,
dostal jsem na reinstall stolní, který nenaběhne a já potřebuju z disku dostat data abych ho mohl naformátovat a nahodit windows a čistej disk. Ten disk má připojení sata a já tu teďka nemám žádnej druhej počítač abych si ho k němu připojil. Můj noťas má eSATA vstup. Proto se ptám jak připojit SATA disk do eSATA portu v NTB. Díky za rady.

o 16.02.2011, 17:32 | clown
jen redukci .. napr. [ Link ] + napajeni ..

resp, bych si radeji koupil radsi dalsi USB to SATA boxik.. je mnohem universalnejsi

o 16.02.2011, 17:36 | patryck
ten kabel na kolik tak vyjde? a napájení řešit jak ze zdroje toho stolního pc?
o 17.02.2011, 11:53 | jasisoft
no cez esata budes kopirovat cca 70-80MB/s, cez USB cca 20-30MB/s takze rozdiel je tam podstatny a to nehovorim o tom ze kopirovanie cez usb vytazuje procak na cca 40-60% kvoli urcitym dovodom. najjednoduchsie je zohnat ramik aj s usb aj s esata konektorom, a dostanes k nemu vacsinou usb kablik, esata kablik a potom taky special usb napajaci kablik (na jednej strane to ma usb, na druhej okruhly akoby to bol klasicky napajaci adapter). tym padom ked potrebujes nieco rychlo kopirovat, zapojis len usb, ked chces kopirovat vacsie subory tak zapojis esata a ten napajaci kablik a mas klud....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3157 sekund.