Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Má někdo Gpad Apad apod?

o Navštíveno 723x o
o 16.02.2011, 12:27 | KoziRS
Zdravim, chtel bych se zeptat zda nekdo je vlastnikem nejakeho podobneho cinskeho tabletu na androidu. Diky P.

o 16.02.2011, 12:51 | Escudo
zrovna nedavno jsem koupil od Arnieho tady z fóra ePad pro tátu, už jsem si s tim i chvíli hrál :o)
o 16.02.2011, 13:51 | KoziRS
Ja mam gpada a resim market, ptz funguje jenom po obnoveni factory reset a pak ne-e. hledal jsem na to romku ale pandawill ted funguje naprd, ale jinak jsem s tim spokojenej :)
o 17.02.2011, 11:58 | jasisoft
mam apad, epad a iRobot MID z dealextreme, konkretne sku 42070. vyborne romky su tu [ Link ] len ma nenormalne serie, ze na vacsine z nich funguje wifina len 5 minut a potom uz ani za nic spojazdnit.... momentalne skusam nejak do toho dostat usb wifi sietovku tak uvidime ako to dopadne...
o 17.02.2011, 12:36 | Escudo
tak já zatim plně funkční, většinu much předpokládám vychytal Arnie, ale jinak OK. Samozřejmě člověk musí počítat s tim, že Android je původem k telefonům a tohle telefony nejsou, takže je tam plno slepejch uliček, na druhou stranu za ty peníze co jsem ho pořídil já je to pro tátu, kterej se bude na internetu učit super hračka. Kdybych z aněj měl dávat 7k s dovozem a clem, tak raději přidám a koupim tablet s Win7 o podobný velikosti, ale pro seniora je Android mnohem pochopitelnější
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3401 sekund.