Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nákup elektroniky v Dubaji ??

o Navštíveno 5684x o
o 16.02.2011, 09:11 | 323Marty
Má tady někdo zkušenosti s nákupem elektroniky v Dubaji? Spousta lidí řiká, že je tam elektronika nesrovnatelně levnější a kolega z práce tam za 14dnů jede, tak přemejšlim o nové D7000, jestli by se to vyplatilo??? Nějaké postřehy?

o 16.02.2011, 09:45 | FBS
nemají tam daně...
o 16.02.2011, 10:22 | clown
uz se to tu resilo neco podobneho
zda ma cenu usetrit na 70t kc cca 12.000 s tim, ze si koupis treba v EU neopravitelnej / nereklamovatelnej model
o 16.02.2011, 10:31 | MazliG | Upraveno: 2011-02-16 10:33:21
já mám teďko odsud hodinky, tady se prodávají za 12-14 tis. za nové - mám je za bůra, počítám, že ten co je koupil - tak cena 3 max. - ale to se asi vyplatí po cestě na dovolenou jich tam koupit dvacatery.

nic cílenýho, prostě se namanuly - ale asi se nákupem podobnýc věcí z emirátů a thajska už někdo živí .o)
o 16.02.2011, 10:35 | 323Marty
Hmm, s těma hodinkama to zní zajímavě, ale silně pochybuju, že foťák, kterej v setu s objektivem tady stojí 40.000,- bude tam stát pátnáct.. Vim, že tady máme drahej trh, ale tohle podle mě nehrozí. A jak píše klaun, taky se bojim ušetřit desítku a pak mít něco, co mi tady neopravěj v případě poruchy :o(
o 16.02.2011, 10:41 | MazliG
no je fakt, že ty hodinky když se rozbijou, budu naštvanej - ale nestály 30 tis. - co emerika ? a ceny ? tam je to taky krapet jinak né ?
o 16.02.2011, 10:56 | 323Marty
Jo, ale ne zas tak jinak, aby se vyplatilo přijít o záruku a muset dokupovat evropskou nabíječku atp. To by ten foťák fakt musel bejt za polovinu, aby se to vyplatilo. Když si někdo ze států nechá dovézt Mustanga, kterej tady stojí 1,5mega a tam ho sežene jen za 900.000,- tak se mu vyplatí dát sto litrů za dopravu, zkušebnu, dovozovou technickou a sra.ky s tim spojený, ale kvůli pár tisícovkám to asi fakt nemá cenu a na to podle mě hřeší i místní trh. V německu a anglii jsou ty ceny taky nižší, ale třeba v řádu tisícikoruny... Tam kamarády mám, ale kvuli tisce je nebudu ani obtěžovat.
o 16.02.2011, 11:14 | haskyvr6
Amerika jako ceny mazec. Já si tam koupil hodinky Nautica podobné jako tyhle [ Link ] jen lepší model a vyšli mě na necelé 2 tis Kč, tady jsem je viděl za 12tis :) Musí se nakupovat v outletech, hadry to samé, věci co sem na náš trh ani nepřijdou a když jo tak stojí 2x tolik a tam z té poloviční ceny je třeba ještě 30-80% sleva :D Jsem se tam oblíknul na dva roky. Jen už jsem němel kam dávat věci tak jsem si musel přikoupit další kufr :D
o 16.02.2011, 12:55 | Kamil
USA už co se elektroniky týče není skoro vůbec zajímavý. Když jsem tam v lednu kupoval 50Dčko za 18k (dolar jsem měl koupený z léta za 16 Kč) a tady stálo cca 28k, tak se to vyplatilo. Byl jsem v mým oblíbeným BH Photo Video v NYC minulý rok v listopadu a už jen na čumendu, protože nákup čehokoliv už neměl smysl (max. tak věci, co se tady neseženou).
o 16.02.2011, 13:16 | Mr.Scully
Podle mě má cenu koupit objektivy, protože ty se neposerou (nebo alespoň ty kvalitní dejme tomu nad 20k by měly vydržet desítky let). U těla bych si tak jistej nebyl a navíc ta úspora tam není taková, už se to nevyplatí podle mě.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.382 sekund.