Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nebudes chodit za skolu dostanes 1000.- / měs.

o Navštíveno 1290x o
o 14.02.2011, 15:15 | Antonio
[ Link ]

Nestačim žasnout, co ti lidi ještě vymyslí! misto toho aby se jim snizili socky, kdyz nebudou chodit do skoly, tak budou litr dostavat. A co děti, kteří do školy chodí z povinnosti?!

o 14.02.2011, 15:21 | Alííí
Podívej se do občanky, nad fotkou máš napsaný stát, kde Ti jí vydali. Pokud tam máš jako já "Česká republika", tak nevím čemu se divíš. Tady je možný úplně všechno. Bohužel.
o 14.02.2011, 15:26 | dolph
tohle jsem raději ani neměl číst.. ve mě to zase vře! dál se rozepisovat nebudu protože to co mam na jazyku je na BANána
o 14.02.2011, 15:45 | Cenda
u středoškolského vzdělání, nebo učňovského, to skutečně problém je ... tam bych s touhle motivací i souhlasil. U základního za absenci strhávat dávky, ale to se už dnes děje (resp. je to možné).
o 14.02.2011, 15:59 | kozlustechnykus
To, ze tohle a podobny hovadiny discriminujou me, to nikoho nezajima. Asi protoze su jen blbej bilej, kuli kterymu se zadnej penezovod maskovanej za charitu zrizovat nebude.
o 14.02.2011, 15:59 | Only_One
no tak to budou mít docela potíž uchodit to na dvojky.. takže to je jako kdyby mě někdo řekl.. dostaneš nový Ferrari, ale musíš zaběhnout stovku pod 9 vteřin :-D
o 14.02.2011, 16:03 | kozlustechnykus
Bych mel asi problem i na sedesatku:)
o 14.02.2011, 16:04 | tmx.806
strasny... :-///
o 14.02.2011, 16:04 | tmx.806
strasny... :-///
o 14.02.2011, 16:15 | Honza2.016v
to mi připomíná motivaci učňů na mnoha učnácích.. polovina blbejch, druhá polovina levejch a dohromady to jsou leplové.. tak aby je školy motivovaly, tak za každou 1 na vízu 300,-

s takovým přístupem se patří je vyházet ..
o 14.02.2011, 16:20 | hanx
Uč se, more
:-DDDD

ale já osobně to nevidím zas tak špatně, alespoň hned rovnou počítaj s tím, že to je jen pro pár studentíků kteří by si to bez toho možná ani nemohli dovolit... Ty podmínky jsou docela drsný a pro ty peníze budou muset něco udělat - místo flákání, kradení apod. se budou muset učit jinak ty prachy stejně nedostanou

docela rád bych si přečetl, proč se to některým nelíbí, jelikož mě nenapadá co je na tom tak hroznýho
o 14.02.2011, 16:42 | vypuk
hanx - Proč se to nelíbí? - třeba asi proto, že byly doby, kdy takovéhle motivace nebyly a každý se učil normálně(ano, našli se i záškoláci). Za chvilku to povede k tomu, že ve škole budou dostávat plat, dovolenou, nemocenskou... Už to vidím. Pro většinu mladých byly předtím známky jako "plat"... Teď už to vidí jenom jako pár čar, čísel, písmen a prostě "tati, propadám z většiny předmětů, co s tím uděláš? Co mi koupíš abych se lépe učil?"... Sice je mi necelých 21, ale aspoň jsem si dokázal říct - Tady je něco špatně. A snažil se to napravit. On je problém i doma, rodiče se nezajímají o to, co jejich špunti dělají, jaké mají známky, kam jdou... Sakra tady vidím malé blbečky(opravdu) v oblečení, v jehož ceně bych si koupil klidně i auto, a vsadím se, že většina z těchto mladých nestuduje tak perfektně, aby si to zasloužili...

A ano, možná že i ze mě "mluví" závist...
o 14.02.2011, 16:50 | hanx
vypuk - tohle je ale bohužel problém rodičů a ne těch dětí... Dnešní doba je blbá v tom, že imo výchova dětí je složitější v tom, že díky internetu, facebooku atd. je o moc víc vlivů, který na ty děti působí špatně, jenže od toho jsou přece rodiče, aby jim to všechno vysvětlili a vychovali je.. To, že jim koupí počítač a nestarají se kde ty děti surfujou je opět problém rodičů a jejich nedostatečný výchovy... V článku je uvedeno, že se to týká jen těch sociálně nejslabších... Vlastně jsi ani nenapsal co se ti nelíbí na tomhle projektu o kterym je řeč, spíš jen kritizuješ dnešní mládež, což by asi spíš byl materiál na novej topic:-)))
o 14.02.2011, 16:54 | Cenda
dřív fotr došel z kolbenky o půl třetí a pak měl čas buzerovat děti, pokud nebyly zrovna někde v zájmovém kroužku. Dneska dotáhne večer celej zpocenej a je rád, že si prcek sedí u kompu a neotravuje :-)
tohle jsou každopádně trochu jiné případy...
o 14.02.2011, 16:54 | vypuk
Tak to soráč, to jsem přehlídnul - ale víš jak to chodí tady v ČR, zavede se to -> dostanou peníze -> ostatní budou chtít taky -> další peníze/klesající úroveň vzdělání... ;)
o 14.02.2011, 17:56 | HIGHTOWER
To je jen pro cikány, když tam je slovo more?
Škoda slov!
o 14.02.2011, 18:40 | Mr.Scully
Mno, myslím, že hlavní problém cikánských dětí opravdu není v tom, že by příliš času trávily u kompu na facebooku.

Jinak financuje to nějaká nadace, tak proč ne. S cikánama si nedokázal ještě nikdo nikdy poradit, tak proč nezkusit tohle. Je to sice nefér vůči bílým, ale nějak se to hnout musí.
o 14.02.2011, 20:17 | Kesam
Se asi někdo inspiruje podle slováku no :( ty to tam mají.
o 14.02.2011, 20:41 | ABERTO
Nemyslím že by se našel jedinej učeň který na takové stipendium dosáhne ...
o 14.02.2011, 20:56 | Nismo.Power
hmm, takže to vidim zase o korunu větší daň aby na to bylo kde brát prachy a dávat je cigánum.....
o 15.02.2011, 10:38 | Zephyr
a zase su akorát tak nasr*ný !!!!
fakt že na to většina nedosáhne je mi ukradený.
Jde o to že jsou ostatní diskriminovaní.
Proč to teda nedostanou dejme tomu všichni kteří dosáhnou nějakého průměru? Proč zase cpou jenom cigošům?
Pak se všichni diví že se rasová nesnášenlivost prohlubuje.
Chce se mi z toho blít :-(((
o 15.02.2011, 13:25 | Zdeny60 | Upraveno: 2011-02-15 13:26:27
Doporučuji shlédnouti film J.Klímy - Svědectví Denisy Klánové.

Vše v jednom. O tunelech, morálce, kvalitě politické scény,postavení "bohatých zbophatnuvších nevlastním přičiněnímů", korupci, násilí a o ČMOUDECH a jiných vyvrhelích.

Dobrý film, takový veselý, z reality, pro zasmíní :-) :-) :-)

Můj názor je ten, že dnes má fakan všechno hned a ničeho si neváží. Přesto, že mnohé naseru, tak za mých mladých let, když jsem dostak náhodou čtyřku (kuli jsem si prostě nedovoli, to by tátá seděl doteď) následovaly tvrdé represálie a bylo mi vysvětleno, že škola je mojí POVINNOSTÍ, tak jkao tehdá bya práe pro každého. Jenže, doba se změnila v tomto ohledu 1000x k horšímu a fakani si dělají coc chtějí asoučásná rodina je v tom tvrdě podporuje. Nic víc si o tom nemyslím....
o 15.02.2011, 13:28 | Mr.Scully
Zdeny, to není věc doby, ale věc lidí, jakým způsobem chtějí děti vychovávat. Nemyslím si, že tělesný tresty za špatný známky jsou zrovna známka vyspělosti daného otce.

Pamatuju si, jak tátovo kolega v práci četl nějaké zamyšlení nějakého důchodce, jak jsou dneska děti horší a skoro spadnul smíchy ze židle. Prej "my jsme se chodili v 60. letech za barák kamenovat a úrazy byly jak na běžícím pásu, tak ať mi nevykládá, že jsme tehdy byli nějak lepší."
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3664 sekund.