Navštíveno 2004x

Moje pritelkyne se ptala, proc se nemilujeme tak jak to delaji ve filmech. Kdyz sem ji teda vymrdal prdel, postrikal cely oblicej a perem poplacal po kozach,tak sme zjistili, ze nesledujeme stejny druh filmu....

14.02.2011, 15:08 |
Skury Goood. ;)
......no, ze života no......

14.02.2011, 15:41 |
Cenda :-))))))

14.02.2011, 15:52 |
MaxxT ten se fakt poved :-D

14.02.2011, 17:23 |
Diner a co na to pritelkyne?:-)

14.02.2011, 17:34 |
Kapka (M)
krasny valentýnský vtipek :-)))
Mám tu jeden ultra-hnusnej, kdyžtak to smažte.....
Dva kamarádi se ztratí v lese. Bloudí několik dní, nemají co do huby a umírají hlady, když v tom uvidí mýtinu a na ní chalupu. Zaklepou na dveře a ty jim otevřena stará, tlustá, ošklivá a nemytá bába. Oni ji samozřejmě poprosí o jídlo a ona jim ho slíbí ale musí s ní mít sex. Jeden to vzdá rovnou a zůstane stát venku. Ten druhý jde přeci jen dovnitř, kde si bába lehne na postel a vyhrne sukni a v tu chvíli ho popadne zoufalství. Uvidí tu nejhnusnější mastnou smradlavou škvíru na světě. Už si říká že to bude muset vzdát, když v tom na stole spatří rohlík. Rychle ho popadne, bábě to s ním udělá a mrskne tu hrůzu ven oknem. Bába je zdatná kuchařka a královsky, jako ještě nikdy v životě, ho pohostí. Potom, nacpanej k prasknutí vyjde ven a kamarád mu povídá. Tak dík aspoň za ten rohlík se sádlem.

14.02.2011, 17:51 |
cuir ten nahore luxusni...ten dole znam ...ale taky dobrej.ikdyz starej :)
Fuj ten Radkov :-D Ja som niektorý deň od brata mal tiež vtip, pretransformujem koniec aby bol zrejmý...
Hovorí babka fešnému mladíkovi: "Keď ma pomiluješ, dám ti mobil."
Mladý súhlasil. Keď bolo po všetkom babka mu hovorí: "Píš si: 608..."
:-D

14.02.2011, 18:19 |
fredy | Upraveno: 2011-02-14 18:21:29
tak já se přidám:
Paří takhle celej večer až do noci parta transformers a když je už úplně vožralí vyhodila obsluha z posledního baru tak si tak jdou po ulici, domů to mají kurevsky daleko a tak jeden povídá ostatním: hele co kdyby jsme se složili na tágo :D
Only_one: ma sa kr .o)))))))) ale radši jsem ho doma nečet .o)))

14.02.2011, 19:49 |
muSlim | Upraveno: 2011-02-14 19:50:15
Tak ešte jedna sundávačka z emailu :-DDDDD
Vnúčik píše starým rodičom list:
"Ahojte dedko a babka,
v škole nám vraveli, že sa nemá klamať a mali by sme sa ku všetkým svojim klamstvám priznať, tak vám píšem. Cez prázdniny som potajomky otvoril jeden z tých veľkých pohárov so slivkovým lekvárom a skoro celý som ho zjedol. Aby ste na to neprišli, tak som doňho nasral a vrátil ho do police."
Na to dedko vyskočí a babke vlepí poriadnu facku:
"Ja som ti vravel, že je to hovno!!! A ty stále iba zcukornatel, zcukornatel..."

14.02.2011, 20:12 |
Kesam :D

14.02.2011, 20:56 |
Yawor tak ten poslední Slimákův mne zabil :DDDDDDDDDDDDDD
Všechny sou super :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

15.02.2011, 11:11 |
Veva nemají chybu! :-D
O_O a Slim: uááááááááá :oDDDD