Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > kinotip.cz al. megavideo.com

o Navštíveno 2656x o
o 14.02.2011, 13:32 | J-T.
Používá tady někdo www.kinotip.cz al. www.megavideo.com?

Přiznávám, že jsem tuhle "Ameriku" objevil nedávno a jsem z toho nadšenej = zvažuju si koupit premiový účet.

Má někdo, používá někdo? Nějaké poznatky, nedostatky? Existuej něco lepšího? Jak je to s legálností?

Budu rád za každej tip :-)

BTW: Přesně tohle jsem hledadl, nechci si nic stahovat k sobě do PC. Chci se přihlásit na nějakej web shlédnout na něm film/seriál a to je vše.

díky

o 14.02.2011, 14:25 | M.a.R.i
Je to šikovný,akorát většinou šílená kvalita a někdy je to dost pomalý. Nevím, proč by si měl mít strach si něco stahovat do PC, download není trestnej, trestnej je upload :)
o 14.02.2011, 14:53 | J-T.
M.a.R.i.: Nejde o strach si něco stáhnout k sobě na PC, jen mě přijde 100x pohodlnější se přopojit někam na web kliknout a koukat na to co chci. Nemusím řešit kde jakej film stáhnout, kde ho najít kompletní co titulky ... Jde mě o pohodlí, za který jsem ochotnej platit...

O legálnosti megavideo.com pochybuju :-/ aby se nestalo že za půl roku stránky budou odpojeny... Co myslíte?
o 14.02.2011, 16:25 | hanx
ta kvalita tam je ale opravdu hrozná ale kdybych do toho šel, určitě bych si nekupoval účet na rok, spíš ten na ty tři měsíce, takže by mě moc netrápilo kdyby ty stránky byly za půl roku odpojený...

ale za ty prachy nevim nevim, to už radši czshare, ale pozor to neni pro lenochy, to vyžaduje tak o tři kliknutí víc jak megavideo :-/
o 14.02.2011, 17:58 | cuir
mno pouzivam to dlouho. vzdy si v pauze dam reklamni prestavku :D a nebo to spustim pres jinej server. kvalita je dosti spatna, mzslim si ze zobrazovane reklamy jim vyvazi to ze se divam zadarmo a casovej limit mi nijak nevadi. Ovsem sem rad ze to funguje, ale dost casto to miva vypadek a nebo se film nacita velmi pomalu ze se na nej neda rovnou koukat. Pochybuju ,ze ti co si zaplati takove problemy nemaji, proto zustavam u neplacene verze.
o 15.02.2011, 22:36 | cuir
tak kinotip mimo provoz...asi bych byl docela nasranej kdyz bych platil :D
o 15.02.2011, 23:50 | kozlustechnykus
Vcera sem na to koukal a zjistil jsem, ze ty filmy jdou stahovat do PC. Jelo mi to cca 3-4 mega, takze fajn sluzba. Kvalita mi moc nevadi, protoze casto u sledovani filmu neco delam, takze ho mam v malym okne. Jen jim to nekdo shodil:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3566 sekund.