Navštíveno 1135x

14.02.2011, 11:21 |
Veva no to je ko*otina :-D

14.02.2011, 11:28 |
Syrup dost dobry?! To teda nevim, spis dost dementni, jak tohle nekdo muze nazvat dost dobry fakt nepochopim.
Mě to příjde docela trapný kvalitní parodie mam rad ale tohle mezi ně nepatří, rytmuse sice taky nemusim ale ta jeho pisnička celkem vystihla jak to dneska chodí a libi se mi.
aspoň to auto si mohli umýt...

14.02.2011, 15:11 |
DaveF trapný...přišel jsem kvůli tobě o 2minuty života :-)
Tohle je ale dost trapný. Náhodou z mýho pohledu je rytmus z československý nigga kultury to nej.
hrozna pisnicka jeste ktomu prevzata melodie myslim ze od Lil Wayna a jeste hrosi parodie
Tak jako u rytmuse je jasný kde se inspiroval :-)
[ Link ]

14.02.2011, 17:30 |
Diner Teda... co tim tvurce zamyslel? Neco tak hroznyho jsem dlouho nevidel.
Tahle parodie se mi líbí víc :-)
[ Link ]

14.02.2011, 20:16 |
Kesam Spíš lidi sere že to někam dotáhnul a má z toho dobré prachy na nějaké koncerty ve sklepech za cesták a za 3 litry se muže dávno vysrat :-)
Já teda rytmuse nesnáším, kvůli jeho namešlonosti a aroganci. A to mluvim z vlastní zkušenosti, mně se to líbí že to neni tak šílená a nevkuská parodie.
Tak ako Kesam... Nič viac než závisť. Chlapec robí čo ho baví, zarába s tým porádne a každého to sere. Má tenisky drahšie ako endruho auto a na to všetko si zarobil tým, že je "namyslený a arogantný", no lol. Prišiel z riti, z nulovej rodiny a pozri sa kde je a kto je, namyslený je blbé slovo. Je možno prehnane hrdý sám na seba, ja mu to nemám za zle, ale namyslený nie je ani zďaleka ;-)
Slim: když vyšel KF-era tak se mně to líbilo poslouchal jsem to. Když tady byl v na konzertě a chtěl jsem podepsat cd, tak mně poslal do prdele. A narozdil ego v pohodě podepsal

14.02.2011, 21:18 |
Kesam Co máš z podpisu???? :D
Já mám doma hozenej podpis skoro fotbalového boha Ronaldina a nějak mě to nebere :DTenkrát segra chodila s borcem a jeho mátinka jim tady dělala překladatelku když tady hráli ale to je tak možná už 8 let.
Ne že by mi bylo blbé se někomu nepodepsat na nějaké akci kde jezdíme,ale radši mám klid.