Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > nehoda - oprava u známého pro pojišťovnu

o Navštíveno 827x o
o 14.02.2011, 10:26 | martan-hifi
čaute, nedal mi přednost jeden týpek na kruháči a o jeho zadek jsem svoji felicii lehce pomuchlal předek. Vše je ohlášeno oboustranně na pojišťovně, mám papír i od policie a rád bych svoje auto opravil do co nejlepšího stavu za co nejmenší doplatek. Jako způsob opravy jsem volil vlastní servis a zajímá mě, jak je to s amortizací, jestli je lepší dát nové díly a nechat něco strhnout z ceny nebo jestli mám si sehnat jeté a ty mi proplatí celé...a jak je to s proplacením práce? na tu se taky vztahují nějaké tarify? Jinak je lehce pomuchlaná kapota, přední plastový nárazník prasklý, maska pryč, bouchlé čelo před chladičem a světlo. Díly za tak cca 5-6 tisíc. Dík za rady

foto auta
[ Link ]

o 14.02.2011, 10:30 | luda551
Ta samolepka je ale k nezaplacení :D
Jinak na vrakači seženes za par korun,) poslouží stejne jak nove...
o 14.02.2011, 10:36 | aphex
Necháš si to od pojišťovny proplatit rozpočtem, přičemž oni naceňují práci a nový díly mínus amoritzace a za ty prachy seženeš z vrakáče.
o 14.02.2011, 11:34 | martan-hifi | Upraveno: 2011-02-14 11:36:00
mám dvě možnosti...zajet ke známýmu a nechat si od něj udělat "rozpočet" na opravu a ten odevzdat pojišťovně a nebo to uznat jako "totální škodu" s tím že cena opravy přesáhne cenu auta a nebo to dát ke smluvnímu servisu a modlit se ať to nezku*ví...takovou věc řeším poprvý a nerad bych na tom pro*ebal prachy
o 15.02.2011, 05:17 | endru.ondra
Nahlaš totální škodu auta, z důvodu ceny a staří oni tě daj třeba 15 a ty to opravíš za 5. Ale nejdřív si zjistit kolik dá pojištovna a kolik bude oprava
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3286 sekund.