Navštíveno 995x

13.02.2011, 21:27 |
Pekys Hoj, potřeboval bych poradit nějakou televizi, která má usb s divx přehráváním. Měl jsem vybranýho Panasonica lcd TX-L32G20E, ale jak jsem pak zjistil, tak usb sice má, ale asi jen na připojení HDD, kterej se s tím spárovanej a jinak nepoužitelnej. Takže jen na nahrádní z TV a přehrání toho nahranýho :(
To je mi jaksi k hovnu tahle funkce.
O LCD x Plazma se rozepisovat nemusíte, klady i zápory vím moc dobře. Tohle je prostě malá úhlopříčka do ložnice. Cenovej limit do 13k. Který značky jsou ještě dobrý? A co přesně hledat za fci, aby to přehrávalo divx? Měl jsem za to že uvedením USB je to daný, ale jak je vidět, tak ne.
díky a sry za tisící opakování podobnýho tématu, ale když Panasonic to neumí, nemám další adepty :(
Co jsem tu poslední dobou četl, tak lg = shit, samsung = shit, panasonic - super, ale ten to asi neumí. Co dál?
Vloni jsem to sháněl taky, umí to některý Samsungy a Sharpy, přičemž Sharp v ČR moc neseženeš. Vzal bych toho Samsunga. (Já to nakonec odložil, protože přišly jiný výdaje).

13.02.2011, 21:58 |
Pekys jj, samsunga si koupili naši, ten to překousnul uplně v pohodě, prostě načetl vše z hdd a vyber si co chceš pustit. Jenže ten měl zase lesklou obrazovku a přes den to bylo nekoukatelný, jak se to odráželo :(
Koupil jsem nedavno na takove to domaci koukani LG
[ Link ] a mile me to prekvapilo, jasny, cerna neni cely plose cerna, ale takova jakasi seda flekata, ale jak rikam, mam to na TV a prehravani z USB. Da se to dost zlepsit rucnim nastavenim kontrastu a jasu.
Vzalo mi to uplne vsechno co jsem tomu predhodil, cesky titulky v pohode, co mu dela problem je adresar s DVD VOB souborama, ale to neresim. HD na tom jede paradne.

14.02.2011, 00:00 |
Pekys tapp: když ja k tyhle značce nemam nejak duveru :(
Jakou to ma obrazovku? lesklou nebo mat?

14.02.2011, 00:01 |
Pekys jenom pro upřesnění, nepotřebuju se rozplývat na detailama, je to do ložnice a mladá si na tom bude primárně kromě tv pouštět stažený seriály v .avi Já u toho budu maximálně usínat :)
Máme doma dvě LG a obě v pohodě obě z části na sluníčku. A v černej jsou vidět detaily. Jinak bych šel zase do LG. Jen jedinou nevýhodou že některý konektory jsou skrytý pod držákem na zeď

14.02.2011, 00:22 |
Pekys No, našel jsem Sharpa, kterej by to měl mít, ale nedostupnej :(
[ Link ] říkáte LG jo? no jdu to okouknout.
Vlastně já už vím, proč jsem koukal na Sharpy, některý modely měly zabudovanou DVD mechaniku, což mi do ložnice přišlo fajn, protože tam nemám žádný přístroje kam dát :)
Já myslím, že s tou lesklou obrazovkou to není tak špatný, naši mají telku pěkně blbě přímo naproti oknu a nemám pocit, že by to přes den bylo nějak blbě vidět. Navíc přes den se pracuje, koukat na TV máš až večer :)

14.02.2011, 08:01 |
Veva koupil jsme samsunga plasmu 50palců, maximální spokojenost a splňuje Tvůj požadavek ;-)

14.02.2011, 08:23 |
Veva

14.02.2011, 08:39 |
Cenda kupoval jsem teď 42" Gčkovou řadu - máš dva USB vstupy. Nezkoušel jsem připojit dva disky zároveň, ale formátuje se jen ten disk, na kterej chceš nahrávat. Z ostatních ti to normálně valí DivX filmy. Takže buď můžeš mít připojené oba (musel bych vyzkoušet), a nebo ty disky prostě střídáš. Sám z TV nenahrávám.

14.02.2011, 08:40 |
Pekys Mr.Scully: no naši kvůli tomu toho samsunga právě vraceli, a co jsem na něj čuměl, tak v pohodě, ale ve chvíli kdy si toho všimneš, tak je to v hajzlu a furt se na to soustředíš :) Ale bylo to tim oknem, měli to přímo naproti, to u mě nehrozí, to bude schovaný za skříní, tak by to mohlo bejt jedno.
Já na TV nečumim, já u ní usínám :)
Veva: jj, vim že samsung to zvládá.
ještě poslední dotaz: k čemu je wifi a lan na tv? přes Lan to můžu připojit do sítě a přehrávat sdílený soubory? Stejně tak přes wifi?

14.02.2011, 08:44 |
DaveF hele a co koupit nějakou krabičku, kterou to vyřešíš a ještě další funkce i náročnější formáty....xtreamer, O!Play apod...cena 2-3tis

14.02.2011, 08:54 |
Pekys DaveF: to plánuju do obýváku :) Tohle je výměna ještě za CRT :o)) Navíc vedle toho je PC s hdmi, takže to taky propojim když už, a pc zvládne všechno.
Cenda: Gčkovej panasonic ti přehrává divx? Já připojil disk, a vůbec mi ho v AV vstupech nenačetl. Jen černá obrazovka. Po spárování se naformátoval a už ho viděl, ale když jsem na to nahrál filmy z PC, tak je zase neviděl. Tak možná dělám někde chybu.

14.02.2011, 10:00 |
Cenda normálně jsem připojil disk se systémem FAT32, přehrávání potom přes Viera Cast, ne přes AV. Bere odhadem 97% filmů, co tam mám.
[ Link ]

14.02.2011, 10:10 |
htd mam LG a pohoda, hlavne koupis low verzi co neumi prehravat DivX, MKV, MP3 a pak prehrajes firmware :)
dostanes funkce TV o 4k drazsi
[ Link ] pomoci servisniho usb pak prehravam DivX, cz titulky, MKV, foto a MP3

14.02.2011, 11:26 |
Pekys Cenda: aha, tak to jeste vyzkousim :) Ja jel pres AV a nešlo to.
díky všem.