Navštíveno 2071x

Jakou byste dali barvu na středy kol?Límce budou leštěný a auto je tmavě modrý.Díky za názory

A ještě shánim takovýhle imitace šroubků do límce,nevíte o něčem?

možná stereotyp ale za mne sněhově bílou a imbusy pozlatit krásně by se to v těch límcích po rozleštění odráželo
Vím,je to tu pořád,ale nevim si rady.Chtěl sem nějakou šedou metlu,ale jak sem začal leštit ty límce,tak sou taky poměrně tmavý a tmavej střed by je zabil.šroubků sem spoustu zničil,tak potřebuju hlavně nějaký sehnat.
Právě proto píšu bílí střed ketrý ti to projasní a kola budou na autě výrazné ovšem veme si to i svou daň a to časté čištění hold bílá

13.02.2011, 20:30 |
Ami vzal bych takovou tu sytou ružovou a to jako fakt- k tmave modre to pasuje
udelat zavity a dat tam imbusy, nejjednodussi zpusob...
Se závitama by bylo moc práce,sou to obyč kola na obyč auto.Stačej ty atrapy,ale našel sem jen nalepovací a to nechci.Růžovou nee,děkuji :-)
středy zlaté, ta se k modré hodí víc, jak ta bílá

13.02.2011, 20:54 |
Schejby | Upraveno: 2011-02-13 20:54:38
Takovou barvou jako jsou ty paprsky.

tak tmavou už vůbec ne, leštěný límec i kolo celkově ti strašně zanikne

13.02.2011, 21:01 |
Kesam Záleží jak tmavou.Dneska máš ty závity za hodku hotové mede dělkal jsem je u kámoše na vrtačce asi něco spešl sekáš to tam jeden za druhým raz dva a závit je tam.
Jinak tyhle atrapy šroubku májí tuším v alcaru říkakl mi to tronda asi 16kč jeden.

13.02.2011, 21:04 |
Kesam
Uměl by někdo VT?Prosím tu bílou a zlatou.Něco takovýho jako dával Schejby sem si původně představoval,ale jak píše Mishan,ty límce se ztratěj.A navíc sou to jen 15ky a jak víme tmavá zmenšuje.

Spíš bych tam zkusil dát ty co dal Kesam ty vypadaj líp jak ty moje.
Já myslel jen barvu,né celý kola.
však jo jsem se špatně vyjádřil. myslel jsem barvu

13.02.2011, 21:37 |
Kesam Co tam máš za znaky na těch kolech myslím středové emblemy???

13.02.2011, 21:44 |
Kesam Jo dobrý seš budějckej jo okres?
Luboš600: jestli chceš VT, dej prosímtě pořádnou fotku! ;-)
Kesam:Jsem z J Hradce.
Mishan:lepší fotka nejni,před nedávnem mi shořel disk :-)
Pachezz:Dík,ale radši bych něco sehnal v čr.
Tak sem našel ještě tuhle fotku.Lepší fakt nejni.

hmm, tak z tohodle teda moc nevyčaruju :-( zítra zkusím
ja Ti zkusim usetrit trochu prace mishane
tady je par kombinaci ktery jsou docela slusny

14.02.2011, 13:08 |
el.barto | Upraveno: 2011-02-14 13:08:45
kdysi jsem řešil šroubky na AEZ Paron - vypadají stejně.
Kup nerezové šrouby s imbusovou hlavou, normál jsem je zašrouboval, závit se "vykousl" sám....ovšem nakonec jsem od toho upustil a nedával je tam.
ty atrapy stojí za prd, sehnat jsem je nedokázal a hlavně ty šrouby jsou věčný...vyšli na tuším 200-400 komplet, už je to několik let, mám je snad ještě někde doma.
mám je někde doma, nakonec jsem je v
tak nevim proc cerveny mi nejdou nahrat:-)
tak jsem to vyfotil mobilem z obrazovky a znova to poslal do compu,takze sorry za kvalitu:-)

Dík za obrázky,ted už vim,že žádný barvičky.Bud bych dal něco o kousek světlejšího než na tom bravu od El.barta,nebo takovouhle jakoby zlatou.

14.02.2011, 20:20 |
Kesam :-) noooo