Navštíveno 675x

Mám teď ADSL od kyslíka, platím 996,- :-( mám jen to ADLS, bez platby za pevnou linku, koukal jsem na ADSL od T-mobile, mají tam na výběr buď s nebo bez pevné, jaký je v tom, krom ceny, rozdíl? Jak to myslejí, to s pevnou linkou mají levnější než bez pevné, to je myšleno jak? Když mám u nich ještě i pevnou linku, tak ADSL je levnější? Mě ovšem i tak bude stačit jen ADSL, 8 Mb za těch 699,-, víc tedy platit nebudu ne? A ta linka co mám teď přes kyslíka, tak kyslíkovi nic platit nebudu, tam to prostě jen ukončím ADSL od kyslíka a bude?
Nějaké zkušenosti s rychlostí, stabilitou ADSL od T-mobile tu máte? Díky za info.

To platíš nějak moc ne? Ja mám od O2 tu rychlost až 8Mb/s stabilně to jede tak 6Mb/s a s pevnou linkou je cena po ukecání do 500kč s tím, že se na pevné jen hovory příjímají a nikdo z toho nevolá. Jinak pokud ti není něco jasny, tak to řeš přímo z operátorama.

13.02.2011, 15:01 |
wefa V případě, že budeš mít internet od T-Mobile, tak máš v vlastně od o2, protože běží právě po drátech o2 :)
Zavolej jim na infolinku, že chceš odejít ke konkurenci a dají ti lepší cenu minimálně na rok - já teď platím 600Kč vč.pevný linky a 300min zdarma.
tohle jsem už zkoušel a poslali mě do kopru, že pokud chci přejít, tak ať jdu, žádná výhodnější nabídka, nic, a to jsem to zkoušel několikrát a fakt festově a nic :-( Asi tam mají už 2-3 záznamy, že jsem chtěl odejít na oko a jen jsem využil lepší nabídky.
Jinak vím, je to drahé jako prase :-( Ale tak mají akci na rok za 500,- a pak zase za standart cenu 750,- ale když jsem chtěl taky tuto cenu, tak řekli, že bych musel net zrušit a pak úplně se nově připojit, abych byl za tu cenu 150,- standart. Navíc mě technicky jde max. jen 2.5 Mb, což mám nastaveno natvrdo, protože když to šlo na 3 MB, tak to prostě vypadávalo, což technik z Kyslíka taky sám nechápal, proč tomu tak je, od rozvodny jsem tak 150 m.
Já to bez problému usmlouval letos a loni... takže to mám už třetí rok za 600Kč/měs. což jde relativně.

13.02.2011, 16:41 |
vypuk Zkusil jses koukat na UPC? Teď mají docela fajn ceny, my tuším platíme 500,- za 30mb net, k tomu ještě telka a foun - volání v síti upc gratis.
bohužel, tady jde jen ADSL, kabel ne-e :-(

13.02.2011, 16:52 |
vypuk A sakra, tak to je průser :( A nějaká společnost co u vás zřizuje WiFi? Není tam něco okolo?
wifi sem měl a to spíš nešlo než šlo a jako jediné, co je na ADSL aspoň od kyslíka ok, že výpadek je tak max. 1x rok na chvilku, pokud se v tom nevrtají 14 dní a neco nevylepšují.