Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ftípek :D

o Navštíveno 1530x o
o 10.02.2011, 19:33 | Kesam
Zamilovaná žena píše svému miláčkovi SMSku:
Jestli spíš, pošli mi svoje sny.
Jestli se směješ, pošli mi svůj úsměv.
Jestli pláčeš, pošli mi svoje slzy."
Romantický miláček jí odepsal:
Právě seru. Mám ti něco poslat?"

o 10.02.2011, 19:54 | lostros
sorry za vetreni, ale nechce se mi zakladat novy tema

Japonec, Cinan a Cech se sazi kdo ma lepsi bojovy styl.
Prvni predvadi Japonec - zmlati Cinana i Cecha a oba se asi po hodine zvednou ze zeme a rikaji: "Fakt dobry, co to bylo?" A Japonec jen procedi mezi zubama: To je japonsky Karate! Druhy predvadi Cinan, zmlati Japonce i Cecha, ti se po zhruba trech hodinach zvednou ze zeme a ptaji se co to bylo. Cinan jen odsekne: To bylo cinsky Kung-Fu! Nakonec Cech zmlati Japonce i Cinana. Ti se druhej den probudi v nemocnici a hned se udivene ptaji: "Co to bylo, to jsem jeste v zivote nevidel?" a Cech na to: "aaale to bylo taky Japonsky...... HEVER Z MAZDY....

:-D
o 10.02.2011, 20:00 | Thullo
Kesam bozi :o)
o 10.02.2011, 20:02 | Schejby
Koupí si takhle ženská jednu skříň, Firma přiveze domu složí jí do posledního šroubku, odjede.Pochvíli pod oknem projede tramvaj a skříň spadne. Tak jde k sousedovi je to šikovnej kutil tak soused že se na to příjde kouknout.Tak skříń složí a odejde.Projede zase tramvaj a skříň spadne.Tak jde k sousedoj že spadla. tak soused jí dá opět dohromady a že si do ní vleze a koukne proč padá. Tak tam vleze zavře se. Najednou příjde domů manžel a povídá nová skříň, tak jí otevře a ten chlap povídá: Rovnou mě dejte přes držu, pač kdybych Vám řekl že tu čekám na tramvaj tak mě to stejně neuvvěříte :-D
o 10.02.2011, 20:09 | Kesam
Shejby :D
o 10.02.2011, 20:14 | Schejby
A ted trošku lepší :-D

Mami kolik druhů penisu existuje? ptá se dcera. Tři. U mladého je jako dub- silný a tvrdý.Ve stredním věku je jako bříza- ohebný , ale spolehlivý.A penis starého muže je jako vánoční storomek.Jako vánoční stromek?Ano, vysušený a koule jsou jen na ozdobu..

Chlapec v lékárně povídá:
"Vzal bych si prosím balíček kondomů.
Příchuť jahoda, a nebo radši malina. A nemáte tam třeba něco jako
jablko, popřípadě banán?"
Děda co za nim stojí ve frontě nevrle povídá:
..."Tak pohni mladej, chceš šukat a nebo vařit kompot!"
o 10.02.2011, 21:17 | rcman
Taky dám něco k dobru...

Pepíček vejde do ložnice a vidí jak si to rodiče rozdávaj v posteli.
Otec se zasměje a hodí po něm polštář. Za chvíli zaslechne divné zvuky
z Pepíčkova pokoje, nakoukne a vidí jak si to tam Pepíček rozdává s
babičkou. Ten koukne na zkoprnělýho otce ve dveřích a povídá: "Není to zas taková sranda když ti někdo píchá mámu, viď?"
o 10.02.2011, 23:08 | SIS
# # # # # Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů...letí, letí a 15cm nad zemí to vybere...
# # # # # # Vidí to vrabčák a říká: "Orle, orle to bylo super, jakto děláš, nauč mě to"!!!
# # # # # # Orel říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči"!
# # # # # # Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou...
# # # # # # Vidí to medvěd a říká: "Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte? To chci taky umět".
# # # # # # A vrabčák mu říká: "Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš...Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči"!
# # # # # # Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.
# # # # # # A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: "Hele medvěde,máš ty vůbec nějaký křídla"?
# # # # # # Medvěd odpoví: "Ne nemám".
# # # # # # A vrabčák: "Ty vole, ty to máš dobře v píči"!
o 11.02.2011, 09:03 | Veva
dobřeeee, jsem se pěkne zasmál :-)
o 11.02.2011, 09:08 | slimsterD
Archimedes, Pascal a Newton hrají na schovávanou.
Archimedes piká. Pascal se rozhlédne a hbitě se
schová do křoví. Newton vezme klacek, dohlíny
vyškrábne čtverec metr na metr a postaví se do něj.
Nijak se neschovává. Archimedes dopiká, rozhlíží se
kolem sebe. Samozřejmě, že ihned vidí Newtona a
volá: “Deset dvacet Newton!” Newton v klidu
řekne: “Tak to teda pěkný hovno! 1 Newton na metr
čtvereční je přece Pascal. :)
o 11.02.2011, 09:13 | Kleneex
:-D
o 11.02.2011, 09:22 | Alííí
Všechny bomba, dobrej začátek pátečního dne v práci. :-D
o 11.02.2011, 20:43 | relax
povedeny :D obzvlast pepicek a newton
o 12.02.2011, 20:47 | Kesam
SIS dobrej :D
o 12.02.2011, 22:22 | Schejby

foto k příspěvku  od Schejby

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3464 sekund.