Navštíveno 1935x

10.02.2011, 17:52 |
Zdeny60 | Upraveno: 2011-02-10 17:55:15
[ Link ] Nevím, jak se to stalo, ale přesně vím, KDE se to stalo. proto nechápu, že se to vůbec mohlo stát... Co je na tomhle úseku nebezpečného, ví asi jen dopravní expert Huml a kol apak už jen Pán Bůh...
A´T je to jak chce, tak kombinace okolností o něčem vypovídá....
Záměrně je nebudu vyjmenovávat, protože by z toho byla jen prázdná diskuze o ničem. Ale jestliže se napíše, že příčinu bude zkoumat tým expertů, tak na tuto otázku - se domnívám - odpověď znám... Čas nehody (8 hodin ráno), místo nehody (rovina a přehledný úsek), BMW v rukou mladé řidičky (dynamická a schopná manažerka, co jí svět leží u nohou), vysoká rychlost (>130) -můžu všechno, protože JÁ jsem ta správná...Ale moc ukrajinek jako manažerky zde nepracuje.A Rozvadov?? To mi připomíná, že mohlo jít o VIP kurvu, která přes **** zbohatla...
Kurva, jak k tomu přijdou ti ostatní mrtví a pozůstalí???
njn, ridicka, a bmw... ta neprospeje nicemu.

10.02.2011, 18:15 |
Diner jen moc nerozumim jak se dostala do protismeru? To asi neni uplne snadny prorvat svodidla, ne?
Já jsem tam jel asi do půl hodiny po nehodě směr Brno, cesta dobrá akorát slunko bylo nepříjemné, docela nechápu jak se tam mohla vysekat dá se tam jet i mnohem rychleji než tvrdí ten expert, takže výsledek je že dělala všechno jiné než řídila. Fileta byla ve špatný čas na špatném místě, jinak obdivuju práci policie docela rychle to odklonili a menší auta nechali otočit a protáhli je zpátky do města

10.02.2011, 18:34 |
rcman Já si myslim že by se našel i svěděk kterej stou paní manažerkou zrovna měl jednání na telefonu...
Každopádně BMW+ženská je samo o sobě divoká souhra náhod pro všechny co je sundala.
a to já si zase myslim že to tam docela dobře svádí od tý pumpy rozject,protože vidíš krásnou dlouhou rovinu,ale pak ta táhlá zatáčka docela překvapí...kor když tam byly dřív vyjetý koleje,tak jsem se tam taky dobře zavlnil...
49 a mladá řidička? Není to Zdeny k smíchu? nebudu hodnotit jak kdo jel, ale je jasné že z ničeho nic nevjede do protisměru. Bůhví, jestli se něco nestalo s autem. A že jela víc jak 130, zajímalo by mě kolik lidí tady předjíždí na dálnici pořád 130 a míň :). Každopádně je škoda životů, ale bohužel to k životu patří, snad bude takových nehod co nejméně
Midnite:
aha, já jsem to nečetl až moc podrobně a navíc ne všechny k tomu se vztahující starší články, takže věk mi unikl, ale i tak - 49 let - měl ještě kus před sebou.
Ale pořád se vracím k tomu, jak málo stačí a je nebetyčný průser... Stačí, když přijde smska, nemusíš vůbec volat, psát, stačí se jen zamyslet na okamžik, kdo to píše a proč... K tomu rychlost, spěch, někde být včas, nepřijet pozdě, před sebou ještě možná 300km štreky, no, nakonec i technická porucha se nedá vyloučit, ale svědci tvrdí, že normálně jela - jen nepřiměřeně rychle. R Y C H L E !!! A je to pořád to obehraná píseň. rychlý auta, ale tím to nekončí. To poslední, kterým se vezeme, je většinou hodně pomalý...
když už člověk nemá přirozenýho nepřítele, tak se musí slabý kusy eliminovat alespoň podobným způsobem, nebo válkama..
sic to je pro někoho možná blbej názor... ale možná to tak má bejt
Tohle je o lidech, ne autech. I ta felicie se dá rozkolíbat v poho na 160. Bouralo se, bourá se a bude se bourat. To by se takovýhle vlákna mohly zakládat neustále.
ANo, bourt časováno ve všech časech...
Ale proč to kurva má odnést 5!!! nevinných lidí ??!! Kvůli jedinci, který s největší pravděpodpobností děla něco jinéhop, než měl! A na technickou poruchu já osobně nevěřím, to by byla příliš velká náhoda.
Zdeny, průměrně umře při DN denně 2-3 lidi...dneska 6 zítra 1 pozítří 4...co na to pozůstalí, kterých týdně přibývá desítky?

10.02.2011, 22:34 |
JP Klasika, Zdeny si přečetl titulek a má jasno. Proč se vůbec vyšetřujou nehody, když se vždycky stačí zeptat moudrého kmeta Zdenyho? Stačí vstupní informace, tzn. co to bylo za auto a věk řidiče (i když i bez toho se dá obejít jak tak koukám) a je hotovo.
Jenom mi vrtá hlavou jak by byl ohodnocen pán v letech, co třeba v mikrospánku poslal do příkopu Subaru s třílitrem. Napadá mě něco jako "Starej páprda si půjčil rychlý auto od syna, měl moc velký voči, jel R Y C H L E jako prase a nepochopitelně se rozsekal na rovný dálnici, kde žádnej normální člověk nebourá". Nedej bože kdyby tam byla ještě spolujezdkyně ("důchodce si vez VIP kurvu do lesa"). Nebo by se snad použil jinej metr a bylo by to "Moudrý vyježděný řidič v rozumném autě se stal obětí zákeřného příkopu"?

10.02.2011, 23:08 |
Rudi Mě spíš sere, jak někdo může automaticky soudit podle auta a národnosti. Nicméně sem rád, že Zdeny opět ví, jako vždy, jak se to jisto jistě stalo a nebylo by tak potřeba ani vyšetřovacího týmu.
Spíš mě zaráží, že na to jak si opravdu "chytrej", tak svojí chytrosti nedokážeš absolutně využít, aby sis koupil konečně to správný auto :-DDD
Jinak jako JP
Že za to může ta řidička, to je věc jasná. Ale skutečně mě deptá, že se furt řeší BMW. Na sockomunistických novinkách je samozřejmě půlka diskuse o tom, že "normální člověk na BMW nevydělá" a že "dobře jí tak, stejně na to někde nakradla" atd. Jsem na to už docela alergickej. Já jsem se za tři roky s BMW nedostal do jediný krizový situace a to je to daleko silnější auto, než cokoliv co jsem měl předtím, o zadním náhonu nemluvě. Felicii na mokru člověk urve hned, ale s BMW musí bejt dřevák nebo to chtít, aby se mu to povedlo. Konstatujme, že řidička buď byla děsný dřevo nebo se nevěnovala řízení. Ale vynechme z toho značky aut, mohla jet v úplně čemkoliv a dopadlo by to stejně.
jo je to škoda.... bůhví co dělala při tý jízdě....
scully : to bude tim že toyoty nebouraj..... prostě nejvíc bouraný auto tu kupodivu neni škoda ale audi a bmw.... nezavání ti to trochu zmrdismem aneb tyhle auta si slepě kupujou hlavně zmrdíci a manažéři a hlavně proto tu maj ty auta takový "slovo" ... jinak na bmw neni proti jinejm autum nic zajímavýho a převratnýho krom toho že prostě bouraj a jezděj v tom povětšinou vymaštěný hovada který prostě jen vědi do který prdele maj lízt nebo jim vyšlapal cestu tatínek....

11.02.2011, 00:49 |
DaveX Spolužák automechanik, teď si kupuje BMW asi nějakou 5 a mění ji za Superba. Další spolužák (bývalý, základka) si kupuje superba, je obkladač. Další spolužák si kupuje audi a je truhlář. To jsou u mě normální lidi, kteří vydělají daleko více než kdejaký ing. někde v kanclu. Pořádné auto může mít dneska kdekdo. Já studuju, mám felicii a jsem spokojený.
Prostě řidička nezvládla rychlou jízdu a zabila 6 lidí. Její chyba, divím se, že nepřežila, jak už tomu tak bývá. Pokud jela dejme 150 km/hod tak protrhnout svodidla s tunovým autem problém není.
teda já nevím, když si vemu, že svodidla nejsou jen zohýbaný alobal, ale kus materiálu, tak prorazit je není zrovna sranda, nehledě na to, že vedou skoro rovnoběžně s trajektorií auta. Dal bych tomu dva, tři dny, a ani pes po té nehodě neštěkne...schválně, kdo si vzpomíná, že někdy před měsícem zmizela nějaká malá holka? Noha o tom přestala žvanit, a je klid po pěšině. Jenom malou kofolu Natálku jednou za půl roku vytáhnou, aby se vědělo, jací jsme rasisti :-))
Chápu že je to bmw že to jelo rychlostí 130- ale prorazit svodidla ?? tome taky moc dohlavy nejde,ale asi se to stalo tak to tak je no.
spíč nechápu proč to odnesli ty lidi ale to se nedozvíme :)
JP:
dovolím si tě trochu poopravit, protože vidím, že narážíš na mě:
nevím, jak dlouho jezdíš ty, já od roku 1978. O počtu najetých km se radši bavit nebudu, proto asi 1,7 mega je dnes ho*no a tady na DF se najdou kamioňáci,. co mají možná 5x tolik v daleko menším věku. Ale chci tím říct, že určitou zkušenost jsem za tu dobu nabyl a to, že jezdím bez DN vlastním zaviněním, taky o něčem svědčí - jj, je to už 34 let, kamaráde a zatím NIC. Musím to zaťukat na dřevo. V nemálu kritických situacích jsem byl, ale vždy se mi je podařilo vyřešit a nikomu jsem na zdraví ani na majetku neublížil. Takže soudit si dovuluji a z mého soudu mi jednoznačně vychází - když vyloučím tech. závadu - a tu vylučuji na 99,99%, že dáma dělala NĚCO JINÉHO, než bylo v daný okamžik to správné. A na to, mimo svůj, dolatilo 5 nevinných - PĚT - to se mi zdá fakt moc - lidí. Nic víc, nic míň.
A věř mi, nejsem včerejší, abych si nedal do vazby několik "ideálních podmínek", které mají ke vzniku takové katastrofy vééélmi blízko.
Crestik: tak případ ANičky sleduji celkem bedlivě, protože takový hnus, jako unést nevinné dítě, nebo ho zabít, to prostě nejsu věci, které mi jsou lhostejné a je mio celkem líto, že obecně s tímto faktem nemoihu nic moc účinně dělat. Ale o tom tohle vlákno není.
A jak píšeš, za dva dny po téhle nehodě neštěkně pes. lidi strašně rychle zapomínají - si vzít z toho poučení. V to je ta potíž, kamaráde. Rychle nám otrne a jedem dál. Rychlík, kterej nikde nestaví, jak se zpívá v jedné písni... Já teda osobně bych tu ještě pár pátků běhal a nejsem fakt zvědav na to, že mě nějakej vymaštěnec, co to nemá v hlavě v pořádku, sejme a zabije. A ta paní, podle všeho minimálně měla velice nízkou hranicic sebekontroly a sebeovládání. Nic víc za tím ení a tak to vidím já. A klidně mi ůžete nadávat, jak chcete, ale kdyby - KDYBY - jela tak, jak se v dsaném místě sluší, tak minimálně to riziko sníží na minimum. Ale ona TO NEUDĚLALA!!!
Seruou mě kdy, jako napsal JP ve 22:34.
Auto za to nemůže, ale v našich a podobných zeních, jakou Ukrajina nez debaty je, BMW o něčem vypovídá... Sorry, ale ne málo lidí sibaworákem honí ego a snaží se i dnes stále něco dokazovat. Jinak značka je z obliga, ba naopak si myslím, že je dobře, že jela v BMW, protože na základě všeho lez vyloučit i tu technickou poruchu. Horší by to bylo, kdyby jela ve 15 let staré Felicii, shnilé...I ta jede 150, dejme tomu.
Dave X: ano, okomentujeme to, viz tvá poslední věta a svět jde dál. A závěr? Žádný, vždyť lidí je na Zemi přes 6 miliard... ANi to blbý ponaučení si z toho nikod nevezme...
Mně docela zatrnulo, protoe 2x do týdne po téhle trase jezdí obě moje dětio ze školy z BRna domů, víš, tak proto mi to až tak jedno nebylo.
a je to jak jsem psal - zenska, a v BMW, takze za to bud muze to BMW nebo to ze to ridila zenska...
Ja to myslel ironicky, protoze muzem opravdu hov*o vedet o tom co se stalo. Ze je znacka je z obliga "diky tomu ze to je bmw lze vyloucit technickou poruchu"? To je smesny, porad mluvis o treba deset let starym aute. Znam spousta lidi co si koupili auto jako je treba takovyhle BMW, Audi, nebo cokoliv jinyho co by se dalo oznacit za slusne auto, a nasledne to servisuji u lojzy ve stodole, a kupuji na to dily z vrakace nebo kdyz jim vyjdou penize tak koupi novy dil starline.
Zdeny: opravdu nechápu tvé některé reakce, to mi jako chceš říct, že se bavorák nemůže pokazit. Nepřipadala by mi to jako náhoda, vždyť v autech jeli Češi, Němec, Ukrajinka, občan Panamy. I toto je dle tebe taaaaak obrovská náhoda? myslím, že si z článků vybíráš jen to své. Mě zase připadá, že si ty tady honíš ego, jak máš kolik a jakých aut, co si zas koupit, aby si nám ukázal: "Já na to ku*va mám".. Neber to nijak osobně, ale tvůj pohled na věc z jedné strany se mi nelíbí...
Midnite:
co to pletš za jablka s hruškami? S počtem mých aut a jejich typů to vůbec nemá co dělat!!! I kdybych byl milionář, což nejsem, tak smrt tolika lidí kvůli jedinci, co za to z 99% může, mně tedy lhostejná NENÍ!!!A jedno jestli mám Trabnat a nebo RR.
Jinak pokazit se může všechno, i raketoplán NASA před lety. Ale mám ten pocit, že tady opravdu nejde o závadu - leda o závadu v mozku řidičky.
bohužel,zase o další kříž u cesty více...
Zdeny,není to tak dávno,asi měsíc zpátky,co si tady strašně nadával,že někdo jede na zasněžené a namrzlé silnici pomalu a tebe,protože strašně spěcháš každé ráno do práce v subaru 4x4,strašně zdržujou a nemají na cestě co dělat...Trochu se rozcházíš v názorech...
Walish: ano, nadával jsem na paka, který jeli v koloně metr od sebe a nedali možnost je v klidu předjet, já jsem je předjížděl tak 70 a dojel jsem bezpečně.
Sníh a náledí = dvě různé věci. Názor mám pořád stejná = jet tak, abych dojel doml celej a beze škody a to i ti ostatní. A dle toho jednám. Zatím mito vychází - už 34 let.

11.02.2011, 11:14 |
DaveX Zdeny60: já už ponaučení po jedné malé nehodě mám. Nemachrovat a nejezdit jako dobytek.
Kámoš o rok mladší jel do Ostravy s mým spolužákem a dalšími dvěma kamarády a při sjezdu lesem do Ostravy (Děhylov - Ostrava ...... ostraváci budou možná vědět) jel v padesátce cca devadesát. V zatáčce dostal hodiny a zadkem naletěl do stromu. Výsledek: spolužák a kámoš, co seděli vzadu mrtví na místě, řidič a kámoš v předu s lehkými zraněními přežili.
Další: kámošky stály před diskotékou, jelo ožralé hovado a napral to do nich. Výsledek: jedna kámoška zemřela na místě, druhá po těžkých komplikacích v nemocnici přežila.
Jen chci poukázat na to, že nehody se stávají a stávat budou, bohužel se vždycky někdo najde. Ať už nabourá z nepozornosti, mikrospánku, frajeřiny, nebo technické závadě na autě.

11.02.2011, 13:31 |
JP Zdeny, nezávisle na tom kolik let řídíš, jakou nosíš velikost pyžama, nebo jak dlouhej příspěvek z krátký informace dokážeš napsat víš o tý konkrétní nehodě úplně stejný hovno jako všichni ostatní tady. Respektive víš ještě menší hovno, protože jsi ten článek ani pořádně nečetl, jak jsi sám napsal. Jakýkoliv tvoje spekulace o tom co si myslíš že se stalo na základě toho v jakym autě kdo seděl, kolik mu bylo a co měl mezi nohama jsou směšný (naštěstí nejsi policajt nebo vyšetřovatel, pak by to už směšný nebylo).

11.02.2011, 14:13 |
Rudi Jezděte Zdenyho stylem, na sněhu a náledí předjíždějte dlouhou kolonu bez mezer v min. rychlosti 70.
Rudi: zybytečně švejkuješ a je to k ničemu.
JP: policajt ani vyšetřovatel sice nejsem, ale že nejela tak, jak měla, vím i bez toho. A vím, že zabila 5 lidí. A wo tom to je, holenku. Oponuješ mi, protože nechceš přijmout fakt, že prostě připravila svým jednáním 5 nevinných lidí o život během vteřiny. Ještě něco máš na okomentování??
A nepomůže ani, kdyby se náhodou například začalo spekulovat o hypoglykemickém šoku, jak tuhle nedávno ten vocas, co letěl po dálnici v prostisměru - kurwa když vím, že jsem nemocnej, tak to respektji. Já jen, že se tyhle a podobný spekulace mohou objevit.

11.02.2011, 14:27 |
Fipo Zdeny60: a co tu furt řešíš? Možná bychom ji měli nechat pověsit na kříž v tom místě, kde se ta dopravní nehoda stala....
četl jsem od začátku tohle vlákno a nechápu, co tu furt řešíš? Čekáš, že tady začnou jezdit všichni slušně, vypnou telefon před každou jízdou a před každou zákrutou zpomalí? To seš na omylu....
Možná by sis měl založit nějaký blog či psát pro Novinky.cz, pokud chceš dělat osvětu...
tady tohleto je absolutní plácání o HOVNĚ
Nic neřeším, jen že mě to S E R E!
Přesně jako Midnite a JP.. Dál se mě k tomu(Zdenymu nechce vyjadřovat).. :-))