Navštíveno 1392x

Kluci potřebuji radu, mám si vybrat služební auto. Auto bude jezdit skoro každý den, docela dost km. Musí být velký kufr, ideálně něco jako Ford Tranzit Connect, Škoda roomster atp... cena do 300tis...podmínka je klima a nové auto.Nějaký nápad?
Klidně udělám kšeft prodejci :o)
Pokud bys chtěl Forda, zařídím ti přes kámoše slevu...
tak mám pocit že je to výběr skoro podle stejně snadných podmínek jako když vybírá auto zdeny. :-) V práci máme ty nový berlinga který tomuhle popisu celkem vyhovujou,vypadá to docela pěkně,vevnitř je to prostorny,pohodlny. Akorát se obávám že za 300 to bude dost sociál,ale třeba někdo tady bude mít zajímavou slevu...
[ Link ]
ja vim ze v citroen babis je meli v akci asi za 280000 1,6 benzin,klima, radio, central,el okna
asi bych mel upresnit ze mam doma TDIcko :-) takze jasne,ne?:-)

09.02.2011, 20:43 |
DaveF kouknul bych na to Berlingo, za 300 bez DPH HDi sezenes
nebo Kangoo, Renault ma ceny co hodne prekvapi :-)
Jak je to s kvalitou netusim :-)
aspon se svezes vnecem kultivovanem :o) ja muzu take doporucit berlingo

09.02.2011, 21:10 |
Lubak 300 myšleno bez DPH?
S kvalitou u nového Berlinga a Kangose bych byl trošku opatrnej:-)
Zítra zkusím něco vymyslet a dám echo

10.02.2011, 07:06 |
Atrey | Upraveno: 2011-02-10 07:07:56
taky doporučuji Berlingo, máme na firmě to pro 3 lidi vepředu, třetí (prostřední sedačka) je spíš na nouzový dojezd, sedí se na ní dost zkrouceně. nákladový prostor dost velký a poměrně dost toho uveze. koupili jsme 1,6 benzin, jezdí u nás už rok každý den a zatím bez problémů a to máme řidiče dost slušný prasata.Jezdíme po stavbách, takže výmoly bahno atd. každý den a stále jezdí :)

10.02.2011, 08:34 |
kuja Kouknul bych se jeste na Fiat Fiorino,Citroen Nemo nebo Peugeot Bipper. V akcich se daj tyhle auta sehnat kolem 260tis.
kuja: jenže všechny jsou menší než to berlingo nebo kangoo..
jj to jsou malá auta, ale i tak bych to asi přežil :-)

10.02.2011, 09:48 |
kuja Klobouk: To sice jo, ale 2,5m3 prostoru je pomerne dostatecny :) A i tak je to na urovni toho Connectu nebo Roomsteru :)

10.02.2011, 11:44 |
Lubak No tak to je je o něco menší, Connect má krátkej 2,8-3,4m3

10.02.2011, 12:52 |
DaveF nejlevnější Connect je v ceníku za 290bez DPH - a bude to jen 2místná plechovka 55kW

10.02.2011, 13:12 |
Lubak za cca. 310 bez DPH se dá pořídit s 90 PS motorem vč. klimy to jen tak na okraj :-)
nakonec je vsecko jinak :) koupim male auto kterym ted budu chvilku jezdit a pak me koupime nekdy v lete velke :-) Zatim vede ta Fiesta :-) Chudak obchodak co s tim bude jezdit po me :-D :-D

10.02.2011, 21:12 |
Lubak jo změna je život:-) takže Fiesta se líbí? 3dveřovka bude stačit tedy?
Pokud i u toho malého auta platí těch 300k zkusil bych omrknout radši Fusion nebo Focus
připadně bych se zkusil podívat i na Dacia Duster, vím že sice dacia, ale velice přijemně mě překvapila když jsem v ní seděl ...

12.02.2011, 16:49 |
relax DJ.UFÍK: shanis maly, novy ? jestli ju tak pisni maila co by melo bejt a za kolik. Mame na showroomu tri znacky, zkusime neco vymyslet.
PS: jsem z Prahy, takze neni problem kdyztak auto ozkouset apod. ...