Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dnešní služební cesta.

o Navštíveno 2298x o
o 09.02.2011, 17:40 | Zdeny60
Ještě před odjezdem z fabriky domů jsem si v duchu říkla, že zase něco napíšu a bude sranda. Mě vždycky baví číst komentáře:-)
To jsem ještě netušil, že buda fakticky o čem psát:
viz foto

Bohužel, zaparkované auto mimo komunikaci, kde je minimální pohyb, neb je to stranou celého závodu...A přesto - výsledek je zde.

Je to k nas*ání, protože auto chci prodat a teď zase budu líta po servisech, pojišťovnách a pod a čekat a dohadovat se. Fakt, lepší nic nemít, jak říkal kdysi můj nebožtík soused: blaze tomu, kdo nic nemá. Svatá pravda!

Naštěstí v neštěstí, chytlo to "jen" zadní dveře, takže výměna dílu a folie, plechy atd. nic není an škráblé, taklže věřím, že do 14 dnů pták Fénix zase roztáhne křídla.

A propos: s upravenou aerodynamikou dnes spotřeba 8,2 - najeto 598km na plnou nádrž a ještě nesvítí:-) To je slušný , ne?? Už slyším ty komentáře, k čemu 3litr:-)

Ale vážně, ráno jsem jel po dálnici tempomat 130, tedy dle GPS 121, jinak tak normálně, ale zpátky jsem měl strach, aby to okno nevylítlo a ještě někomu něco nepoškodilo či nezpůsobilo další průser, tak jsem jel do těch GPC 90 jenom. A spotřeba šla pěkně dolů (trasa Šětí, zastávka v MB u PavlaK a sjlédnutí jeho 530i - o tom jiné téma, pak HK, PCE, CR, M.Třebová, MOohelnice, ŠPK.
Ty cesty... den ze dne větší děs....

o 09.02.2011, 17:44 | Zdeny60
Zde foto

foto k příspěvku  od Zdeny60

o 09.02.2011, 17:51 | Tuner#2
Tě do toho najel ještěrkou?

BTW čekám na tu cestu a recenzi na Dynaudio asi marně co?
o 09.02.2011, 17:52 | crestik
No nevím čéče...od tebe kupovat auta...MPS bouraná, Sub bourané :-)

Jinak shodou okolností minulý týden kolega odpo sedl po práci do svojeho pasatu kombi, třískl dveřma a zadní okno se mu vysypalo do kufru. Náš odhad byl kombinace -10C a pokovené okno
o 09.02.2011, 17:55 | Kmoda
Sakra tohle místo na fotce mi něco říká. Ty jezdíš do Mondi Štětí nebo se mi to jen zdá? Znám to tam a dělám tam 16 let. Jen nevim co bys dělal na tomto místě. Jinak na tom skle je nějaká bezpečnostní folie?
o 09.02.2011, 18:03 | Zdeny60
Kmoda: ano jezdím tam od r. 1995:-) Dneska jsem si byl ověřit stav zásob ve skladu ABF - běžně se tam fakt nedostanu, až dnes, protože mi blbě vyfakturovali dodávku:-( Ano, folie je.

Tunert2: njn, maník vyjížděl ze skladu s VZV a přes naložený náklad mě neviděl.Recenze na C5 bude do půl hodiny zde v sekci Ostatní :-)
o 09.02.2011, 18:12 | Kmoda
Zdeny60: jezdím tam od toho samého roku,jen asi častěji :-) Děláš tedy pro firmu ABF? Ale pokud to je firma co má teď hlavní sklad MTZ tak ta ho nemá tak dlouho. No moc to nechápu,tvoji práci asi neuhodnu :-D
o 09.02.2011, 18:41 | muSlim
Auč :-( Nech sa rýchlo spraví... btw. načo Ti je 3 liter? :-)
o 09.02.2011, 18:45 | Zdeny60
Kmoda - ne, pro ABF nedělám, jen využívám jejich skladových kapacit.

Slim: no, na čo??
o 09.02.2011, 18:48 | muSlim
2 Zdeny60: no ja fakt neviem, Ty si stelesnenie fráze "s kanónom na vrabce" :-P
o 09.02.2011, 20:26 | Šestikule
ty wogo, to je pešek, z toho auta bude za chvilku pěkný lego. před časem jsem byl ve Vítkovicích a u lahvárny tam velký kolový tahač špatně najel zatáčku a regulérně přejel felicii přes kapotu motoru a bobík za volantem ani nemrknul
o 10.02.2011, 18:12 | H-Honza (M)
moc trefne prirovnani - fenix z popela vs. auto s rozbitym sklem? To je zase tragedie :O))

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3199 sekund.