Navštíveno 5169x

09.02.2011, 14:08 |
Drtič Nahažte sem prosím tipy na válečné filmy. Mám raději něco modernějšího, nejlíp podle skutečné události typu Černý jestřáb sestřelen....ale nepohrdnu ničím kvalitním.
Díky
hele zaběhni si do levných knih co jsou v obchodních centrech a oni tam mají docela hezký absolutně neznámý válečný filmy. Koupil sem jich asi 10 za 2 kilca a z toho tři mě opravdu zaujali že sem je zkouknul znova.

09.02.2011, 14:27 |
DaveX Zachraňte vojína Ryana, Slzy slunce (jiný soudek), Údolí stínů, jinak třeba mě se líbil i seriál Bratrstvo neohrožených, jinak Nepřítel před branami..
ale to už si asi viděl všechno...

09.02.2011, 14:36 |
AR nebo: "Dopisy z Iwo Jimy"
za mě dobré válečné filmy:
Pearl Harbor
Zachraňte vojína Ryana
Hanebný pancharti
Rudý baron
Schindlerův seznam
Údolí stínů
Pianista
Pouta války
Bílé Peklo
Černý jestřáb sestřele
Tenká červená línie
Četa
Zelená zóna
Smrt čeká všude
Bitva v Ardénách
Bitva o Británii
Slzy Slunce
Na západní frontě klid
Most přes řeku Kwai
Rudý úsvit
Rambo 2,3,4
9. rota
Zelené barety
Apokalypsa
Kód Navajo
a mnoho dalších na které si nevzpomínám :-)))
a ze seriálů určitě
Bratrstvo neohrožených a Pacific z produkce HBO...
jj Pouta valky jsou mazec
Koukám, že je tady více lidí co baví tato tématika. Pokud bys inklinoval k 2 světové, tak pak mě osobně zaujal ještě film Katyň (ať provedení je postaršího rázu atp. , tak věcně je to mazec, už jenom při představě, že je to dle skutečné události)
viz.
[ Link ]
za me zachrante vojina ryana, ale to videl asi kazdej:-D
Pak treba min znamy ale super jsou ty Pouta valky, uz to tady psali kluci,,,na to se podivej ;)

09.02.2011, 17:19 |
maxov doporučil bych i toto...nedávno sem na to koukal a pěknej film+J.Reno:)
[ Link ]
Za mě 9. rota. O osudu soudruhů v Afghanistánu...
rambo a válečný film? :) hahah :)
Camron: to je to jak na konci přiletí vrtulníky a jich zbylo už jen pár na živu?
za me celkem novej ruskej serial z 2WW Trestny prapor
[ Link ]
A nemáte doporučení na filmy (knihy ne)z nebo o 1WW? Třeba i dobrý dokumenty. Vim že to bude oříšek, proto za nějaký nápady bych byl rád ;)
Jinak můj tip na dokument, je 1WW v barvách. Tušim 6 dílů má a dokonce ho teď začali dávat na ČT2.