Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > smutná událost

o Navštíveno 1181x o
o 09.02.2011, 12:13 | jura.j
tak se včera stala taková hodně blbá věc.
jednému z kořeňů , co sype popelnice se na svozu udělalo špatně. kluci ho eště stihli naložit do kuka káry a přejet s ním před ordinacu k dochtorovi.
než řidič stihl dotahnůt dochtora , kluk už nejevil známky života , okamžitě mu poskytli první pomoc , rychlá tam byla neuvěřitelně rychle , ale nepomohlo ani 40 minut pokusů o oživení.
měl 58 roků . pomalý už se těšil na důchod a ani se chudák nedožil.
takže sem došel na to , že se v práci nebudu hónit za penězama , dyž bych se teho nakonec ani nemosel dožit.

o 09.02.2011, 12:17 | Pavel 528
jj je to dost smutne,ted v nedeli zemrel kolega z prace a mel necelych 52let na raka o kterem se dozvedel pred 2mesici..((((neslo uz nic delat...
o 09.02.2011, 12:29 | RedBaron
To je pro tenhle stát ideální důchodce :o(
o 09.02.2011, 12:54 | mrazik
No nekdy odchazeji i mladi lide, kamarad 34 let a vzal mu zivot nakladak, ktery jim nedal prednost.
o 09.02.2011, 12:56 | Mr.Scully
Tátovo kolega z práce před měsícem. Kolem 55 let, v plné síle a dostal doma silný infarkt, ani manželka lékařka, ani rychlá ZS už mu nemohly pomoct. Docela krutý. Člověk aby si dával bacha fakt tak od třiceti let a šetřil se.
o 09.02.2011, 19:06 | HIGHTOWER
jj, a to má člověk dělat do 65 let? Kdo to vydrží? Navíc jsem četl, že kdo má důchodové připojištění, pokud umře před čerpáním a nebo třeba ho bude čerpat jen 1-2 roky, tak pozůstalí nedostanou z toho ani korunu a propadá to automaticky státu. Takže celej život spořit a pak z toho nakrmit stát, asi si to zruším a raději s menším výnosem. A pokud stát udělá, že důchodové připojištění bude muset být povinné, tak je to pěkný svinstvo, když to zůstane v této rovině.
o 09.02.2011, 23:45 | koren
HIGHTOWER: je to prast jako uhod - zjednodusene pri prubeznem systemu financovani odvadis prachy na "sveho" existujiciho duchodce. pokud to s tebou klepne kdyz mas jit ty do duchodu, tak jsi taky de facto v minusu...

jinak blby, kamoska v 24 jako batoh na motorce, znamej by mel byt tuhej +-ted (vek pod 25, nador na mozku)
o 10.02.2011, 00:27 | JP
Jo, lidi umíraj, to se stává. Někdo hned v porodnici, někdo v autě ve dvaceti a někdo na LDNce v devadesáti. Každýho to jednou čeká.

Když se aktivní člověk bude od 30 šetřit, tak do 40 zakrní a do 65 je tuhej:). Ani nemluvim o tom, že fakt nežiju proto abych se šetřil. Naopak, hejbat se dokud to jde a nezahálet:-). Když se venku rozhlídnu, každej druhej člověk má dneska v hubě cigáro a snad víc než každej druhej má na těle vagón sádla jak kdyby ho chtěl jednou darovat do Afriky. Takovejm lidem žádný šetření nepomůže.

Jinak - spoléhat na stát?:D. Člověk by skoro nevěřil, že takovou naivitu ještě dneska někdo pěstuje. Absolutně nepočítám s tim, že bych od státu někdy něco dostal. Vlastně potají doufám v to, že se ten aktuální systém zhroutí co nejdřív:)
o 10.02.2011, 06:31 | Zdeny60
Je to smutný.
Ale stále se dívím těm lidem, co si vědoměničí zdraví - chlast, drogy, kouření, strava...ani jeden z těchto faktorů život neprodlouží a přestat s tím je jen to málo,co každý dokáže udělat pro své zdraví sám.

Já jsem nikdy v životě neouřil, ba to ani nezkusil nikdy i nic neříkaly drogy, alkohol fakt třídmě a občas,takže v tomto směru mám svědomí čisté, ale odbourat stress ze života se mi nedaří - a to je taky jeden z klíčových rizikových faktorů. V mladším věku jsem to bral na lehkou váhu, práce u zahr. firmy, sice super prachy, ale dneska následky na svém zdraví už cítím. Chce to klid.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3074 sekund.