Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rychlá rada - ASUS EEE 1000H

o Navštíveno 617x o
o 09.02.2011, 09:00 | Bolthorn
Chci koupit tento dva roky starej notebook, podle fotek v super stavu, ale prodejce píše toto:

Prosím přečtěte si pozorně! Notebook se nechce nabíjet ve vyplém stavu :-)

Není možné nabíjet notebook když je vypnutý, on se potom sám zapne a běží. Vypnete-li notebook a necháte zastrčenou nabíječku, zase se vám zapne :-) stalo se to po tom co se kompletně aktualioval výrobcem, ale jak ho toho zbavit nevím :-)

Co myslíte, je to opravdu softwarem??? Nebo něco s MB? Chce za něj 3500,- Nechci novej, pač nevím jak mi bude Mininotebook vyhovovat.. Jsem zvyklý na normální, ale co mi můj odešel, tak si beru zpět můj stolní PC na práci doma, který jsem nedávno půjčil tátovi, protože jsem ho nepotřeboval a mininotebook by bl jen čistě na maily a net..

o 09.02.2011, 09:17 | tappaja
Jestli nebude neco nastavenyho v BIOSu, nejaky wake up when power... ale netusim.
o 09.02.2011, 09:26 | hanx
Na tenhle problém jsem v práci narazil dvakrát (u jinýho minintb) - poprvé to byl špatnej BIOS, stačilo flashnout a podruhé to byla vadná základní deska... Takže jedině zkusit pohledat nějaký informace po netu..

Jinak můj osobní názor (pokud tě zajímá) - minintb kupovat jedině v záruce. Ty 2 - 3 tisíce navíc za novej plně fuknční stroj s plnou zárukou se podle mě vyplatí. Zvlášť u takových značek jako je ASUS. Takhle se ti něco může pokazit a rovnou ho vyhodíš jelikož oprava vyjde na dvojnásobek pořizovací ceny.
o 09.02.2011, 10:04 | Radeggast
Zkus se zeptat tu: [ Link ]
o 09.02.2011, 11:15 | koren
vy_rat se na to a radsi prihodit 15 stovek na novej. takze jako hanx...

a ve finale ho po roce s dobihajici zarukou jeste strelis s max ztratou litr. tohle kdyz uz je nacaty leda detem na hrani nebo na dily
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4002 sekund.