Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > potrebuju radu

o Navštíveno 711x o
o 08.02.2011, 23:13 | Dr.Hadson
Zdarec kolegove.dnes se mi stala takova prekerni situace.Jel jsem po hlavni silnic a z vedlejsi silnice tesne predemnou mi tam vletel autem nejakej duchodce a abych ho nesrazil tak jsem vjel do protismeru.problem je v tom ze jak jsem byl v protismeru tak jsem prejel prez prechod pro chodce a vsimli si me policajti.okamzite me zastavili a zacali na me doslova a do pismene rvat ze jezdim jako prase atd.ja jim na to rekl ze at se semnou bavijou normalne a ne jak s hovadem a ze jsem to auto musel predjed jinak bych ho srazil a to ze tam byl prechod to jsem nevedel.okamzite mi prosacovali cely auto,zkontrolovali doklady a oznamili mi ze si me predvolaj na Magistrat nebo co ze to je na zebrani ridicaku.Date mi nekdo nejakou radu jak mam postupovat?diky moc

o 08.02.2011, 23:26 | kozlustechnykus
Dali ti nejakej papir s paragrafem at je aspon od ceho se odrazit? Nejaky svedky se asi nepovedlo zajistit, co?
o 09.02.2011, 03:03 | 20bad
patrně te oznamili za poruseni § 17 odst. 5 z 361/2000 čímž si měl spáchat § 22 odst. 1 písm f bod 7 z 200/1990 za což je pokuta od 5 000 Kč do 10 000 Kč a zákaz činnosti od šesti měsíců do jednoho roku se uloží za přestupek podle odstavce 1 písm. a), písm. e) bodů 2 až 4, písm. f) bodů 2, 7, 10.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3331 sekund.