Navštíveno 1634x

08.02.2011, 22:20 |
vypuk že se zde nevyskytují takovéhle "existence"... :)

Když jsem to viděl prvně, tak jsem si myslel, že maj blbě nastavený kódování :D
Ach ty děti, kam ten svět spěje...
jako Bladzej, ale spis to na mne pusobilo jako rozsypanej caj :-D

08.02.2011, 22:24 |
vypuk Moje ne, našel jsem to u jednoho typka na fejsbuku :)
Ty krávo však im musí dôjsť všetka sila len prepínaním veľkých a malých písmien, toto nie je možné toto...
dyt tohle je asi tak 50% fejsbůku a to tam rozhodně nejsem a nechodim....
z relativně dobrýho nápadu se opět stala žumpa pro podobný slovní průjmy, podobnejch věcí jako je fejsbůk už tu bylo dost a vždy to mělo boom a pak to prostě opadlo a potichu umřelo a nikdo si na to ani nevzpomene....
stejně tak fejsbůk už nebude mít dlouhýho trvání a dle všech studií taky zanikne a když ne tak zanikne "prodejem".....

08.02.2011, 22:31 |
Kesam :D
chudak shift na klavesnici. ten musi byt inak zodraty....

08.02.2011, 23:09 |
Maxík | Upraveno: 2011-02-08 23:18:12
[ Link ] Tady je ta blbost, která to udělá za vás:-)
TaDy yE Ta bLbOsT, kTeRaAa tO UdElAaA Za wAaAs:-)
xD MrTe Te MuCiNkAaAm PiCzO!
2 Nismo: btw. s Facebookom to má pramálo spoločného ;-) To že si to tam ťahajú takéto dementné indivídua je jedna vec... Že to začalo dávno v SMSkách je druhá. Osobne nemám a ani moji kamaráti nemajú takýchto degenov medzi priateľmi, takže 50% FBooku je odvážne tvrdenie od niekoho, kto tam ani nemá účet ;-)

08.02.2011, 23:12 |
CRK sTe PlOsTě Uz Na Too StArÝ nOo.. PoPíSmEnKuJem KuNnDy//?

08.02.2011, 23:27 |
Syrup :D
SlIm : wIs cO Me mUzEs ... uCeT TaM NeMaM A MiT NeChCi nEb kDyByCh hO TaM MeL TaK By pReCe fAcEbOoK NeMeL DuWoD ZaNiKnOuT :) :-/ MrTe Te MuCiNkAaAm PiCzO!
YeN DwE WeCi ySoU NeKoNeCzNeEe - wEsMiIiR A LiDsKaAa hLoUpOsT. tIiIm pRwNiIiM Si oWsHeM NeYsEm tAk yIsT. ^_^ *LoWe*

09.02.2011, 07:24 |
sk8ty amEn...:D

09.02.2011, 07:47 |
Zdenek (A)
"Pro true EMO slinty zaškrtni všechna políčka!" ..... :-))))))))))))))))))))))
Jdu blejt! ;-)
M.A.R.I - Na tO TwOe uZh sEm mUsEl pOuZhIiIt dEwYpAtLaAaToR, yInAk tO NeShLo. :P
ty kráááávo .o))) my nejfejsbůkáři - my jsme na tom asi nejhůř, já to ani neumim přečíst - máme doma 9 měsíční dceru - to mě čekaj události ... .o)

09.02.2011, 08:19 |
Fipo vypatlátor je název, který se proto přesně hodí.
Já mí děti,co takhle píšou,tak je zavřu do školy a pustím je domů, až budou psát opět normálně

09.02.2011, 08:20 |
Veva to je ale pi*ovina :-D

09.02.2011, 08:25 |
Bucci hehe nejdřív mě napadlo kódování (taky) ale pak sem si řikal, že tohle má jasnou diagnózu - disgrafie?
chtěl jsem napsat my NE FEJSBŮKÁŘI a nikoliv nejfejsbůkuři .o
to se nedá číst, bolej z toho oči. Už s enedivím že smardi nosej ty dementní brýle s tlustou plastovou obroučkou :-)
:-DDDDDDDD
ruffrider- :-DDDDDD
ještě že ta ksichtknížka je :-)

09.02.2011, 10:32 |
Alííí Jako Nismo.Power. Přesně. :-)

09.02.2011, 17:31 |
maxov WaAaM MrDaAa pAnStWo a yAkO FeStOwNe fEsT ^_^ i hATe EWeRyOnE!!!

11.02.2011, 08:39 |
luda551 | Upraveno: 2011-02-11 08:40:07
Nerozumím řeči Vašeho kmene panove :-( :D
[ Link ]
sakra ale kolik to musí dát práce napsat takovej smysluplnej text se stylovou grafickou podobou ;)
jo beru zpět.. když vidim ten translator ;)
VYPATLÁTOR! :-))))))))))))))
vypatlátor :D no jsem rád že už fejsbuk nemám.. jen mě fascinujou lidi, co vždycky když zjistěj, že jsem ho zrušil jsou uplně vedle.. "Jak si to moh zrušit?!" nebo "Fotky jsou na FB" "Ale já ho zrušil" "No tak si ho obnov" Prostě zaslepený fanatici :)))