Navštíveno 1230x

Nevíte někdo ze zdejších členů co může kamarád vyfasovat za překročení rychlosti na D1? ve 130 mu naměřili 198, je to slovák, s přechodně trvalým pobytem v ČR (na základě sňatku )jinak trvalý pobyt v SK, řidičák má SK. Na místě přestupku mu jen oznámili že to budou řešit ve správním řízení, nic víc nic míň.Jestli to projde na pokutu, nebo něco víc?
podle me zakaz rizeni v CR
A toho čapnul ten Passat nebo už je tam něco stacionárního? Jestli mam taky něco čekat :-D
no loni měl problém v D, kde projel na červenou a za ním se dvě auta ťukly, dostal 750e pokutu a měsíc zákaz řízení, ovšem jak na tom budou naši úředníci kdož ví.
jako madmaik. myslím 6-12 měsíců
A k tomu 5-10 tis. pokuta
Zákaz řízení od 6 do 12 měsíců tady v ČR - mimo obec nad 50 km, + nějaká pokuta + body

08.02.2011, 17:44 |
JR Jestli bezne jezdi 200 km/h a na cervenou, tak at radeji sam od sebe odevzda ridicak a uz ho nikdy nechce zpatky.
JR: O te cervene se bavit nebudu. Ale co je na 200km/h na dalnici tak silenyho?
to kozlustechnykus:
on je rozdíl jet 200 km/h na dálnici a jet tou samou rychlostí na D1
běžne jezdí v klidu, ale koupil novou káru a testoval co pojede, a tak to dopadlo
jinak D1 mezi Hranicema a Ostravou je v poho 3 pruhy koberec ok
kdyz je to myslim vic jak o 40km tak jsem ja dostal pulroku zakaz a 5+1tisic a to je minimum... max mi rikal 1rok a 15+1 tisic... a musel jsem si vzit dovolenou a jet to vysvetlit proc jsem jel tak rychle na policajtovnu kam to spada...
jo a 5bodu.. ale za 3mesice jsem mel ridicak z5
2tykeev: To je taky fakt:-D Kazdopadne bych tu 200 nevidel jako neco tragickyho.
pokud někdo jezdí jako prase a zkouší, co "dovede", tak ať si to zacvaká a neřeší to...
no zrovna dálnice mezi Hranicema a Ostravou je na pokuty jak dělaná, policajtů tam jezdí dost, sám jsem tam dostal flastr za jízdu v prostředním pruhu
presne ako pisali hore, kamos tiez slovak par krat namerany v cz..... naposledy 246km/h na D1, pekna pokuta, plus zakaz riadenia na 12mesiacov, pricom po 3och mesiacoch sa da odvolat a vybavit odpustenie polovice trestu a mas z toho 3-6 mesiacov....
Nezlob se na mě,ale prostě když někdo jede jak prase,tak si musí být vědom toho co to může mít za následky..
V tomto případě ti policajti dělají jenom svou práci..
A řekl bych že u nás dálnice nejsou na tu rychlost bezpečné,ale ne kvůli konstrukci,ale kvůli naším řidičům,kteří prostě nevědí co to je blinkr nebo třeba zpětné zrcátko..
Rychlost nezabíjí, zabíjí blbost. Ježdění na červenou je však věc jasná.

09.02.2011, 13:11 |
All Tyhle idioty bych střílel za úsvitu prasečí flintou do čela. Podívejte se co se ráno stalo u Prostějova.
[ Link ]
asi tak, můžeš jet sebeslušnějc a přiletí nějaký hovado a sestřelí tě ani nemrkneš:-/

09.02.2011, 15:08 |
AR btw mezi hranicema a ostravou není D1 ;)