Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hypoteka pujcka nebo jak na bydlení ???

o Navštíveno 845x o
o 07.02.2011, 17:18 | ondrazikmund
zdarec chci se optat potrebuji rekonstruovat barak takze bych potreboval nekde spplasit zhruba miliontak se chci zeptat na zkusenisti z bankama ke momu jit apodobne kazda banka nabizi neco ale hodne lidi se snazi jen nalakat ve svuj prospech co myslite vy mate nejake zkusenosti me asi nejlepe vychazi stavebni sporitelny co myslite diky moc

o 07.02.2011, 17:51 | Only_One
mám úvěr u hypoteční banky. Vše proběhlo tak jak bylo slíbeno.. ale dneska vím, že bych si vydupal daleko lepší podmínky, tenkrát jsem na to neměl odvahu.
Doporučil bych nezávisloho poradce, oni mají trvalý přehled produktů na trhu
o 07.02.2011, 19:15 | Pekys
doporučil bych ti nezávislýho poradce, kterej ti řekne ke každýmu produktu proč jo a proč ne. Dělají to zdarma, a třeba na finance.cz mužeš poslat dotaz a on se ti ozve.

Já teď řeším hypotéku. Byl jsem v KB, GE, Mbank. úrok +- stejnej, přístup v KB nejlepší. Dostal jsem se na 3,99% fix 5let 85% úvěr, 15% vlastní prostředky.
Co mi dneska volal ten poradce, tak u spořky se dá dostat na 3,57, ale nevím více podrobností jako fixaci, atd.
o 07.02.2011, 21:14 | Crimson
Prostě zajdeš k bankomatu, vysypeš 240tis. a koupíš byt :-)

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]
o 07.02.2011, 22:28 | ps
Všechno to jsou kur*y. Já mam zase zkušenost takovou:

Kupujeme bejvák, na 99% vše domluveno ze strany Raiffeisen, složeny prachy na stavebku, všechny dokumenty přineseny. Dneska telefon, že je to málo, že potřebují o dalších 10% hotově navíc, jinak ručitel. No samozřejmě kupní smlouvy již s advokátem podepsané, odhad hotový, smlouvy podepsané 5x2 vyhotovení a s jedním budoucím vlasníkem.

Takže za mě tedy Raiffeisen NE NE NE. Teď už bych šel opravdu jenom do nějakého nezavislého, ale i to není terno. V dnešní době co si nenahraješ na mobil při jednání, jako by nebylo.
o 07.02.2011, 22:32 | ps
Ještě ad spořka) Tam musíš mít vedený účet u nich a chodit ti tam peníze či co, abys měl výhodnější úrokovou sazbu. Navíc se ještě musíš pojistit a další poplatky za okolo tisícovku měsíčně. Což mi při 20ti letech vyšlo 1/4 mega navíc, to je ta jejich úspora na %.
o 07.02.2011, 23:03 | Pekys
to není jen u spořky, ale kterákoliv banka ti dá slevu na úroku, když u nich budeš mít bankovní účet s aktivitou.
Pojistka je hlavně pro tebe, je to volitelný, i když asi do určitý výše. Já jsem pro pojištění rozhodnutej, ale mám trochu větší hypo, takže nemíním nechat příští 2 generace v dluzích. Pojištění platíš ne bance, ale pojištovně a ta ti kryje rizika když ztratíš práci, seš v neschopnosti, invaliditu a smrt.

ps: to by mě docela nasralo, obzvlášt jestli už si složit nevratnou rezervaci a teď tohle :(

Nezávislej jenom poradí, pohybuje se na trhu a má přehled kdo co nabízí, má taky díky spolupráci jinou vyjednávací pozici u jednotlivých bank. Je otázkou, co doporučí, jestli to nejlepší pro tebe, nebo s největši provizí pro sebe...
o 08.02.2011, 10:51 | ps
2 Pekys: Záloha 35k a pokuta dalších 50k
o 08.02.2011, 15:39 | Pekys
no hezký, proto se rezervaci bráním až do chvíle, než banka řekne ano. U mě dělá rezervace 400k. samozřejmě nevratnejch.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3107 sekund.