Navštíveno 1266x

07.02.2011, 15:39 |
Losky Ahoj, chtěl bych nalakovat vnitřní parabolu předního světla. Je tam čočka. Jak postupovat v tomhle případě? Viděl jsem, že světlo se má dát na určitou dobu do trouby a pak rozlepit. Jedná se mi o to, jestli se to dá udělat i v domácích podmínkách nebo zda je už zapotřebí lakýrník. Případně když doma, tak co k tomu budu potřebovat. Je mi jasný, že plnič, barvu a lak, ale nemám ponětí, které laky jsou kvalitní a nesloupou se nebo tak něco. Díky
to si uděláš sám, světlo si rozlepíš, lakované plochy obrousíš 400 smirkem aby se ti to neloupalo, pak plničem a nakonec klidně akrylovou barvou ve spreji, nic to není

07.02.2011, 16:35 |
Losky Nevíš, při kolika stupních se to rozlepuje? Je to světla z Fabie II. On ten vnitřek je asi plast, co? Plnič mám žlutej. Barvu ve spreji koupím, to není problém. Ale jednalo se mi o to, jakým bezbarváčem to vzít. Aby se to neloupalo nebo tak něco. Rád bych si ještě nalakoval kryty zrcátek a chrom přední masku. Žádný větší díl ne.
jak která světla , některá jsou při 180, některá při 220 na 2-5minut a proč to chceš pak stříkat bezbarváčem??? ten zbytek bych dal radši někomu, kdo to umí, nebo výsledek bude nedobrý :-)

07.02.2011, 17:26 |
Losky Tak já barvám nerozumím. Vždy když jsem něco prznil, tak jsem odmastil, zbrousil, plnič, nastříkal barvu a pak ještě na konec bezbarvý lak.
já sem dneskaj rozjebával blinkry na koktě a už nikdy.
stačí ti šmirgl , líznůt plničem , sjet pod vodů a na to hodit barvu , lak je zbytečnosť

07.02.2011, 18:15 |
Losky ok, takže rozebra, vzít 400 smirek a zbrousit pod vodou a na to stříknout barvu a pak zase zpět. Mě se jednalo o to, aby ta světla byla lesklá, proto jsem tam chtěl dát ten lak

09.02.2011, 15:29 |
Losky A co se týče nalakování části zpětných zrcátek?