Navštíveno 927x

Ahojte
Je tu nekdo kdo se pohybuje v blizkosti tohodle bazaru? Jake maji reference? Dokazal by nekdo okouknout tohle v jakym je to stavu?
[ Link ] Dekuju predem.

06.02.2011, 23:59 |
relax Po ackach druhej nejvetsi bazar tady v praze a okoli ... znam tam par lidi, tak se poptam. Jen nejsem schopen rict, kdy to bude (delaj tam kratke-dlouhej tejden a nevim presne, kdy jsou v praci).
Na toho jsem se tam díval minulý týden, ale otevřeného jsem ho neměl. Nicméně kamarád co tam dělá, říkal, že je to ve stavu ok a jede to jak sám řekl "neskutečně" Zvenku to vypadalo celkem ok, řekl bych, že bouraný to nebylo. Vnitřek přes okýnka, taky zachovalý. Ale jak píšu-viděl jsem ho jen zvenku. Kámoš je teď nemocnej,ale už jsem mu psal.Jak odpoví, napíšu to sem.
dikec, zitra bohuzel odjizdim tak na mesic nebo dva mimo CR, pochybuju ze to auto bude aktualni az se vratim :( ale kdo vi, kazdopadne za info budu vdecnej
Tak zběžné info: auto nevypadá jako bourané, má sjeté gumy (což mě u tohodle výkonu nepřekvapuje), než se zahřeje motor, tak nic moc a něco tam údajně klepe. Jakmile se ale ohřeje, jede jak z praku. Víc nějak nevím. Stav zvenku i zevnitř pěkný. Já viděl auto jen chvilku zvenku večer pod lampou, uvedené info je od kámoše co tam dělá.