Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Auto ESA praha?

o Navštíveno 920x o
o 06.02.2011, 21:32 | Proffesor_W
Ahojte

Je tu nekdo kdo se pohybuje v blizkosti tohodle bazaru? Jake maji reference? Dokazal by nekdo okouknout tohle v jakym je to stavu?

[ Link ]

Dekuju predem.

o 06.02.2011, 23:59 | relax
Po ackach druhej nejvetsi bazar tady v praze a okoli ... znam tam par lidi, tak se poptam. Jen nejsem schopen rict, kdy to bude (delaj tam kratke-dlouhej tejden a nevim presne, kdy jsou v praci).
o 07.02.2011, 09:51 | Fordik
Na toho jsem se tam díval minulý týden, ale otevřeného jsem ho neměl. Nicméně kamarád co tam dělá, říkal, že je to ve stavu ok a jede to jak sám řekl "neskutečně" Zvenku to vypadalo celkem ok, řekl bych, že bouraný to nebylo. Vnitřek přes okýnka, taky zachovalý. Ale jak píšu-viděl jsem ho jen zvenku. Kámoš je teď nemocnej,ale už jsem mu psal.Jak odpoví, napíšu to sem.
o 07.02.2011, 10:12 | Proffesor_W
dikec, zitra bohuzel odjizdim tak na mesic nebo dva mimo CR, pochybuju ze to auto bude aktualni az se vratim :( ale kdo vi, kazdopadne za info budu vdecnej
o 09.02.2011, 20:30 | Fordik
Tak zběžné info: auto nevypadá jako bourané, má sjeté gumy (což mě u tohodle výkonu nepřekvapuje), než se zahřeje motor, tak nic moc a něco tam údajně klepe. Jakmile se ale ohřeje, jede jak z praku. Víc nějak nevím. Stav zvenku i zevnitř pěkný. Já viděl auto jen chvilku zvenku večer pod lampou, uvedené info je od kámoše co tam dělá.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4425 sekund.