Navštíveno 1139x

kluci tenhle film jedou tak 3x denně, Burákovy povídačky máme taky a už mi z toho hrabe, je nějakej další film s Bleskem a Burákem? Nebo něco podobnýho?

05.02.2011, 18:59 |
Sau Musí počkat do 28. Červenca, to jde do kin Cars 2
[ Link ]

05.02.2011, 19:59 |
Pekys no paráda, tak na to se už taky těšim :)
Petura: musíš jim pustit taky něco jinýho :) Třeba fantomase.
pohádek maj 3zadky :o) ale tohle vede
to je pořád autíkááá, autíkááá, buják :o)
Koukni na Youtube, je tam toho určitě hodně. Viz třeba toto:
[ Link ]

06.02.2011, 16:58 |
Daryl (A)
SG: to je prave z tech povidacek. Taky to mam doma i kdyz doma zadny deti nemam :) Burak je proste trida :)
no já na auta i bez dětí koukám každou chvíli a dokonce se muj pes jmenuje Burák.... v koupelně je ručník s Bleskem, na stolku mám budík se Sally :-D prostíráno s autama :-D já se na děti fakt těším, protože pak tahle úchylka bude legalizovaná :-D

07.02.2011, 13:56 |
Dr.T to jsme na tom stejne, prcek na to cumi porad, doma koplet sada anglicaku z origo serie, jenom nejde nikde sehnat serif a Ruda, ty vselijake toons a podobne varianty mu nechci kupovat, precijen formuji jeho vkus k autum :-) taky porad ve vsech hrackarstvich cumim po zbyvajicich kusek do serie. Pyzamo blesk, nalepky na ledvici... Hura, uz se tesim taky na 2, at to neni porad stejne.
A minuly tyden si zacal poustet Lovecka sezona 1 2 3 dil, konecne neco jineho, zviratka, huraaa

07.02.2011, 21:04 |
Dr.T hehe, diky moc, ale to neni z te serie, co meni oci, jak je otaci do stran :-). A navic, objednavat anglicak az za vodou, tak to by uz byla uchylarna :-)))

08.02.2011, 09:32 |
Alííí Dvojka? Super. Neteře budou šííílet... :-)
dr: proc?!? :) mi jich par prislo...
ty jo, až koncem července :o( nejdřív to bude v kinech a pak možná na vánoce se dočkáme DVD

08.02.2011, 12:09 |
Alííí Taky dobrej maniak... Ten kombajn je nejvíc. :-)
[ Link ]