Navštíveno 680x

mam custom soft M33-6 a chci si nahrat 5.50 (nejde mi spustit GRAN TURISMO). Otazka je pokud porovedu upgrade primo z psp pres net neprijdu o moznost hrat ISO a CSO hry ?
Gran Turismo mam original UMD a nejede mi to :-(
nebo je na to nejakej figl v recovery menu ?
Zdárek, začínal jsem mysim též na nějaký verzi M33.... Teď v tom valím 5.50 gen D3. Vím že s tim byl vcelku problém. Dalo by se to udělat takto
[ Link ] Nahodíš tam 5.50 gen A build 4 ( Instalace CFW 5.50 GEN-A je možná pouze na PSP-1000 a PSP-2000 (kromě TA-088v3) s CFW 3.52 M33-3, nebo vyšším !) Musí ti to splnovat že máš M33-3 3.52 či vyšší.. jinak si to brickneš ;).... Pokud si nejseš jistej tímdle.. tak bych to nedělal.. a zkusil bych upravit tu hru na tvuj danej firmware. Ale nevim jestli zrovna GT pude protože je to generace her který víc hlídaj ;)
Ještě bych dodal že pokud tam dostaneš ten 5.50 gen-A tak potom tam nahodíš 5.50 gen D-3 a na něm mi jede zatim vše ;) Ale ještě jednou varuju.... jakmile budeš mít odlišenj FW než ten co je pro danou instalaci... tak si to brickneš ;) a s tim už nic moc sám neuděláš.. na to je potřeba Pandora battery...
Hlavní je zjistit co přesně máš za FW... to najdeš v menu psp, system settings, system information - system software.. musí to sedět s tou podmínkou instalace.
[ Link ] za 10min hotovo
(takze to nebylo tak strasny)
5.50 gen-D3
Hezký ;) přímá cesta... teď už jen supr hraní. Tak ať to valí ( vypadá to hrozně... ale jen překopneš pár věcí na kartu... a spustíš :-D )
jj, potřebuju vždycky jen popíchnout
mě to jelo ISO i CSO hry, ale treba GRAN TURISMO uz nejelo.
trochu tam nenapsali, ze to smaze veskere SAVE pozice v hrach.
jo koukal jsem co mám já za FW... a valím Promethea.. ale jako... hry šly i na gen-D3... jen kdybys přišel na nějkou novou co nepojede tak to aktualizuj.
Jo ty savy.... na to sem též zapoměl ;) Takže příště je zkopneš na disk.
save pozice mam ulozeny v PC. Pojedou, kdyz je tam nekam vratim ?
Jooo vlastně nepojedou ;) je to napsaný i u toho jak se to upgraduje.....