Navštíveno 928x

03.02.2011, 21:31 |
rcman Ahoj,
pomote hlasováním dostat automobilku Škoda dostat do hry Gran Turismo. Stačí jen vlevo nahoře kliknout na "Vote" a zvolit maximální počet hlasů "3". A identifikovat se pomocí Facebooku nebo emailu.
Odkaz na hlasování, zde:
[ Link ]

03.02.2011, 21:41 |
rcman PS: Kdyby to někomu přišlo divný. Našel jsem to tady
[ Link ] a nepřijde mě to. Jako nákej podvod. Ale rozhodně bych si rád užil Škodovky v Gran Turismu...
JC said in TG that Yeti is best car in the world tak hned nějakýho <son of a bitch> napadne dát |SIMPLY NEVER| do GT....
LOL3
No ten rikvest je hlavne z roku 2009, takže niekto nečíta dátumy postov a nedá si dokopy 2 a 2, keď sa tam píše "do posledného GT", čo je 5-ka, ktorá je čo? Ktorá je dávno vonku a je jej fajne aj bez low-budget áut ako Škoda :-)
Edit: z jedného fóra ohľadom problematiky > "Yeah, the new Octavia complete with a nice little DSG gearbox to go along with, thundering down Laguna Seca with eight litre Vipers overtaking you in all directions... how ridiculous would that be."
LOL4 a to GT5 hraju furt :-) skoda mi tam teda nechybi.
Slim: je to nová výzva.
[ Link ] z 30. Ledna 2011
2 El_Vita: ok, to som necheckoval. I tak je to usmevné :-)))
Škodovka tam být nemůže, protože motory Tdi a HTP by pozávodili nezávisle na sutupu auta uplně vsšechno ostatní co by na tom DVD bylo obsaženo :-D

04.02.2011, 08:08 |
Bucci to jako chcete říct, že mega nabušená 1.4 Fábka II RS bude v GT????
hehehehehehehehehehe, jsem pobaven a vracim se k práci...

04.02.2011, 09:47 |
cuir jojo ...zahlasujete...zaregistrujte to jeste nejlepe pres vsudypritomny fuckbuk a az si to nekde stahnete cracknute tak vam rovnou poslou obalku ZAPLATTE :D
nehlede na to ze skodovka je sracka a v zavodnich hrach nema co delat. Protoze by tam pak vznikali paranormalni jevy a mladez by z toho mohla bejt jeste vice zmagorena a az dospeji tak velmi zklamana ,ze jejich super skoda HTP co v GT5 jezdila jako vitr najednou v realu neni tak super vykona a toho zigulika taky nepredjede :D :D Prece nechcete detem vkladat uz za mlada spatne iluze o tom jak je skoda super sport kcháár :D takze za me rozhodne NE. Myslim si ze zavodnickejch magoru ve skodovkach uz je na silnicich dost a tohle by to jenom podporilo.
Já proti tomu nic nemám ale priorita to není. Když místo všech škodovek dají všechny ///M od BMW nebo Ferrari 275GTB, tak budu radši.

04.02.2011, 12:04 |
Bucci CUIR: pak by si každej boreček s 1.2HTP Fábkou myslel, že je závodník....
...jediný, kde bych škodovku viděl reálně je opravdu jen rally hra, kde škůdky pravidelně jezdí...
spousta posměšků škodovkám od lidí, který neviděli GT ani z vlaku :o) protože kdyby jo, tak věděj, že tam jezdí desítky aut s výkonem pod 50PS. Ale co, hlavně že se můžeme zasmát škodovce, třeba RSu, pak si spokojeně sedneme do nabušenýho šestnáctiventila skorodvoulitra a tradá :o)

04.02.2011, 17:05 |
rcman Mě teda přijde smutný. Že se tady většina drží názoru že Škodovka nemá v Gran Turismu co dělat.
Proč tam teda jsou snad všechny automobilky na světě?
Tady se nejedná ani tak o výkony a jízdní vlastnosti oproti realitě. Jako o to, proč nemáme právo se do tý hry dostat.