Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Odeslání balíku ČR - Norsko

o Navštíveno 695x o
o 03.02.2011, 18:38 | KoziRS
Zdravím, prosím o radu. Nemám zkušenosti s odesíláním balíku s ČP do ciziny. Chtěl bych se zeptat na triky do celniho prohlaseni aby vse hladce proslo pres hranice a celnici to nechteli otevrit. Bude se z CR odesilat tablet jako darek. Popripade jakej produkt CP zvolit.

Diky P.K.

o 03.02.2011, 18:47 | Mr.Scully
Koukám, že Norsko není členem EU, nicméně já nepamatuju, že bych kdykoliv cokoliv vyplňoval, i když jsem posílal věci třeba do USA. Nejde to udělat jen jako doporučená zásilka? Tam se stopro neřeší nic. U balíků možná musíš načmárat něco jako obsah zásilky, ale nemám dojem, že by to bylo povinný.
o 03.02.2011, 18:49 | KoziRS
No ja prave nevim, protoze nekdo rika ze napsal jen treba potraviny a balik prisel a kamosovi ted drzej balik celnici tri tejdny to ty buchty o maminky budou libovy :D No uvidime, vzhledem k baleni se to vedle do obalky velky tak to snad resit nebudou.
o 03.02.2011, 19:24 | Mr.Scully
Zrovna potraviny bych tam rozhodně nepsal :-D Pokud to bude obálka, tak to pošli jen normálně doporučeně, na to se skoro určitě nic nepíše.
o 04.02.2011, 08:38 | TUNER
....a co když se balík ztratí ? doporučenej dopis myslim pojistit nejde...dostane max 5tikilo a nazdar.....
o 04.02.2011, 09:26 | Mr.Scully
Doporučená zásilka je pojištěná podle mě asi na 1300, skvělá česká pošta mi svýho času ztrácela tak každej třetí balík, občas na tom člověk vydělal, občas prodělal :-) Ale je to fakt, že dražší věci je jistější poslat přes balík.
o 04.02.2011, 09:50 | KoziRS
No toho se prave obavam, ale vzhledem k tomu ze je zavedeno sledovani si myslim ze ted na to davaji vetsi pozor. No uvidime, odesilatel s tim de dneska na postu tak to snad dopadne dobre:)
o 04.02.2011, 11:15 | KoziRS
Tak jsem jen tak pro jistotu zkusil zavolat na CR celni urad a pobavil jsem se :D Ujistilo me to v tom, ze u nas neni neco v poradku, skoda ze jsem ten hovor nenahral, ptz to bylo fakt vtipny, rekl me paragrafy ale podstatny informace ne :D
o 04.02.2011, 12:14 | Newman
normalne pres Ceskou Postu jako "TISKOVINOVY PYTEL" zadny clo nevyplnujes a dojde to bezpecne. Je to naprosto stejny jako Svycarska. A cenove je to fakt srandovni :-)

Neneh se zamst nazvem tiskovinovy pytel (v zivote jsem v tom tiskoviny neposlal !)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3161 sekund.