Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT rada - zdroj x grafika

o Navštíveno 503x o
o 02.02.2011, 18:29 | Big_Max
Mám takovou otázku. Koupil jsem od kamaráda grafickou kartu Sapphire Radeon HD 4670 512MB DDR4, kartu jsem dal do počítače a jela jen do doby, než jsem nainstaloval drivery. Pak mi pouze naskočilo, no signal a karta se odporoučela(vyzkoušeno i na jiném pc) ... Naštěstí byla ještě v záruce kterou a reklamaci uznali, ale řekli že to možná mohlo být zdrojem. Ten mám sice opravdu nic moc (nějakej eurocase 400W), ale nejde mi moc do hlavy, že by odešla ta karta a zdroj a jine věci zustali v pohodě...
Chápal bych kdyby odešel zdroj a vzal grafiku či základovku ssebou, ale kvůli slabému zdroji by se měl snad PC jen resetovat (nebo vůbec nerozjet) a ne se grafická odporoučet, nebo se pletu?

jde mi o to, jestli ji tam bez starostí mužu zkusit znovu zapojit a nebo radši zkusit teda ošefovat i novej zdroj ...

o 02.02.2011, 18:34 | Bladzej
Ono nejde jen o výkon zdroje, ale taky o kvalitu proudu který produkuje.
Ano, je pravda že zdroj s sebou vezme třeba jednu komponentu a sám přežije. Co mam negativní zkušenost, tak to s X-ilence zdroji - likvidovali MB.
o 02.02.2011, 18:34 | Knightey-
No kazdopane kvalitnejsim a silnejsi zdrojem nic nepokazis a stejne drive nebo pozdeji te to nemine.
Navic kdyz budes mit kvalitnejsi zdroj, bude mit lepsi specifikaci a lepsi ochrany, ucinost a tohle by se uz popripadne nemelo stat.
Kazdopadne to je divne, coz je pravda. Ale nemusel to primo udelat zdroj.
o 02.02.2011, 19:45 | Big_Max
tak a pak ještě jedna otázka... jaký zdroj vybrat?
je tam:
AMD athlon 64 X2 4400+
2x2gb ram
1x SATA disk 7200rpm
DVD-RW
jinak zvuk, lan a podobně ze základovky
ted ještě ta grafika Sapphire Radeon HD 4670 512MB DDR4

byla mi doporučena značka LC POWER, co vy na ni?
o 02.02.2011, 20:19 | jasisoft
osobne by som isiel do starych osvedcenych zdrojov ako seasonic, enermax, fortron a pod. teraz vysiel pekny testik s jednym oem sseasonic zdrojom za smiesne prachy

[ Link ]
o 02.02.2011, 20:23 | hanx | Upraveno: 2011-02-02 20:24:59
eurocase okamžitě vyhoď z okna a kup ten seasonic co píše jasisoft, já ho mám též a pohání mi HD5770 vapor-x

nebo vybírej ještě z enermax a corsair, ale ty jsou už cenově někde jinde, jinak fortron už nejsou to co bývali...

podle mě je ale zbytečný špekulovat o jinejch zdrojích a rovnou brát toho seasonica 400W

edit: tady například [ Link ]
o 02.02.2011, 21:12 | Knightey-
Kazdopadne 400W je do budoucnosti dost malo :)
Na tuhle sestavu dostacujici ale do budoucna asi bych sahl malinko po lepsim :) 500W a vys :)
o 02.02.2011, 21:23 | Big_Max
Knightey- do budoucna už se moc s upravama tohoto nepočita ... to se jako vždycky tento celej posune třeba dědovi a složí se novej komplet...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.326 sekund.