Navštíveno 2641x

02.02.2011, 17:05 |
fredh Můžete mi někdo doporučit nějaký dobrý filmy, na který se dá koukat? Něco jako Pelham 123, Smrt číhá všude, Green zone, 96 hodin atd? Ne nějaký šílený béčka, ale něco koukatelnýho.

02.02.2011, 17:12 |
hanx Buried (2010) je docela zajímavej film, jinak pořád doporučuju Children od Men (2006), všechny Bourneovky a když už nevím co by, vždycky se rád podívám na Black Hawk Down nebo Enemy at the gates.
další fakt dobrý filmy jsou např. Elitní jednotka
[ Link ] nebo třeba Hon na Šakala
[ Link ]
ja dneska videl the town a doporucuju,jinak kat,ctihodny obcany taky supr :)
Muzi vrele doporucit From Paris of love s Travoltou, hodne me to pripomelo Pulp Fiction

02.02.2011, 17:26 |
Shr3k Z 2010: The Town, jak bylo řečeno, Edge od Darkness, American, Takers... líbilo se mi včera i Unstoppable. Zajímavá scifi je Skyline, je to předskokan Battle: Los Angeles.
Inception a Shutter Island s Capriem.
nebo si pusť Ronin - to mě nikdy nezklame - pro mě nr.1 - zatím forévr
Tahle země není pro starý ! Viděl jsem až včera, ale pecka !
nebo zrovna koukám na Walker Texas Ranger
taky super ...

02.02.2011, 19:48 |
Kamil Unstoppable, poslední cca půlhodina je fakt adrenalinovej mazec

02.02.2011, 20:39 |
Maxík

02.02.2011, 22:54 |
20bad
me by zajimala jina vec. videl sem dneska na prime upoutavky na nejaky film s willisem. Bylo tam napsano nedele 20:00 ale v porgramu nic takovyho neni. nevite nekdo na jaky to bylo film? telefonoval sem kdyz to rikali tak sem nevnimal:D
tak jsem zkouknul RED - dobrý .o) takový pán a paní smithovi v důchodu... ale dobrý
a Nezastavitelný - nudný, nenapínavý, divný, obyčejný ...
jinak jsem vše ostatní viděl, marodim - takže dávejte další..
[ Link ] Prubezne to projizdim. Komentare hodne napovi.
You Will Meet A Tall Dark Stranger
Tekken, nikdy to nevzdávej...
16 Bloku,pro me vyborny film!
[ Link ] viděli jste někdo tohle ? mám to doma asi 3 měsíce a né se odhodlat k tomu dostat..
Tekken - to jsem neviděl, ale Taken 96 hodin masakr - 16 Bloků taky ušlo
mazlig: k tomuhle filmu se taky dostavam dlouho :D
MazliG - inception alias pocatek je u mna osobne pecka, po prvom raze som si to s chutou pustil este raz....
pokial chces ulet, pozri si The Green Hornet....to je pecka komedia.
Počátek stojí za skouknutí

04.02.2011, 20:54 |
MazliG | Upraveno: 2011-02-04 20:55:44
Přiznám se, že radši nějakou "oddychovku" po práci a plný hlavě - trošku jsem si náhled na tyhle filmy zkazil filmem Věčný svit neposkvrněné mysli, tak jsem se na to těšil - a pak mi málem praskla hlava - .o) takže když pak stáhnu něco divácky náročnýho - většinou to odkládám a odkládám - až to pak smažu .o(
včera RED - vyloženě zábavná oddychovka - jsem prostě burgoš - holt vesničan no
Tropa de elite. TEd nedavno vysla dvojka.
Jeste me napadlo: Bez obojku, fearles, Drunken master, Mad Max, Smrtonosny pasti, Equilibrium, Ostrov, Rukojmi, Hotel Rwanda, Mesto bohu, Asterix a Obelix, Ve sparech yakuzi, Zatoichi, Ong Bak 1-3, Terminator, Predator, Likvidator:)Leon, Neuplatni, Le Mans, Armagedon, Motylek, TEnkrat na zapade, Gran Torino, Pro hrst dolaru, Expendables: Postradatelní, Iron Man, Novy Batmani, Zelena zona, Sin City Robocop, posladni Rambo, Comando, Machete, Conan, Bratrstvo neohrozenych, Excalibur, Lazebník sibiřský, Requiem za sen, Robin Hood s Costnerem, Highlander, Traffic, Valka Roseovych, Cokoliv s dvojici Hill a Spencer:)Zombieland, Gangy NY, ....
V tomhle si snad vybere kazdej:-D

05.02.2011, 09:43 |
Alííí Když už jsme u toho, v upoutávkách u nějkýho DVD jsem kdysi viděl upoutávku na nějakej film, kde hlavního hrdinu zmrazili asi na 40 let, a pak ho zas rozmrazili. Nebylo to žádný sci-fi, spíš takový 90.léta, a on pak viděl svoje děti který byly stejně starý jako on, atd. :-)
Nevíte někdo?

05.02.2011, 10:28 |
Alííí kozlustechnikus: Právě že ne. Hrál tam takovej hubenej s velkym nosem myslim, tak kolem 40 let. Vim že je to popis na pikaču, ale nevim podle čeho hledat.
"Smrt číhá všude" jsem skouknul nedávno v TV, dneska zkusím tu "Zelenou zónu", a taky tu mám "Ctihodnýho občana"

05.02.2011, 20:16 |
Pekys Aliii: ctihodný občan doporučuju.
Alííí: Demolition Man? :)

04.07.2011, 17:24 |
fredh neviděl někdo něco zajímavýho, z poslední doby? Něco jako Unknown atd.?

04.07.2011, 17:33 |
Kamil fredh - jak už jsem psal, super je The Next Three Days, líbilo se mi i Limitless, Adjustmen Bureau (to už je spíš romantika), suprovej je Paul

04.07.2011, 19:07 |
fredh jj, russela sem viděl, to je gut. říkal sem si, jestli se něco zajímavýho nevylouplo

04.07.2011, 19:31 |
TT Match Point - hra osudu, doporučuju ;)
Pro mě nej film, na který se můžu dívat kdykoliv je Odplata s Melem Gibsonem.. Chtěl bych být jako on v tom filmu :-)

20.10.2011, 16:49 |
fredh Nemáte někdo zase tip na něco dobrýho? I třeba z minulýho roku