Navštíveno 1934x

Netušíte kde sehnat džíny na pořeza,jako jsem já? :oD
Byl jsem moc spokojenej s William&Delvin / Freeway,jenže ty krachli podle všeho s OP Prostějov(byly to materiálově poctivý,dobře ušitý kalhoty vč.denimu)Cenovka tak ideálně do 1500,- nehodlám za obyčejný modráky dát 2500 a víc..
Není to tak jednoduchý,jak by se mohlo zdát.... :o(
Nemáte někdo tip?
Díky moc!

ebay třeba anglický a i pošta je únosná a do týdne doma...tam toho je plno
třeba tady wrangler v mnoha velikostech
[ Link ]

02.02.2011, 13:37 |
muSlim | Upraveno: 2011-02-02 13:37:27
shorty :-D
Ja kupuju 42/34 nekdy 42/36, vetsinou sezenu v obchodech typu New Yorker nebo C&A, neni moc velkej vyber, ale to litra se vejdes :) pokud si chces priplatit, tak Levis, nosi je otec, ale cenovka kolem dvou tisíc, někdy i víc :)
ebay je fajn,ale nemám PayPal,takže jsem hledal spíš něco "místního",nemluvě o tom,že je lepší (aspoň v případě kalhot,nebo oblečení obecně)když si to můžeš osahat/zkusit..jelikož není 44 jako 44 stačí trochu jinej střih ajedny můžou bejt jako ulitý a druhý naprostý utrpení.
Každopádně děkuju za ebay tip..
-pokud někdo máte nápad,budu rád za cokoliv
Tak pokud bys chtel helpnout s eBayi, vis na koho se obratit.
delka 30? to mas tak kratky nohy?? koukni nekde do c&a... ja vcera letmo koukal na kalhoty ( faktem je ze v uplne jinejch rozmerech ) nicmene nasel jsem dvoje co se mi libili a jedny byly pas zrovna 44 a druhy snad 48 bo co, jestli mas nekde pobliz tak to zkus a ceny byly kolem litru

02.02.2011, 14:17 |
FSAL esesak: tou vahou se ti proste casem ty nohy vosoupou a zkratej no :), to tobe se nestane :D ;)
fsal> sam ses vosoupanej voe ;-)
tapp: ok :o) dík moc,nejdřív prubnu regionál a až případně potom bych otravoval.
smska: no eventuálně 32"(nepotřebuju mít půl metru nohavice napůl srolovaný v botě a zbytek nad patou prošoupanej o chodník),ty 30" byly sice trošku kratší,ale +- snesitelný na dýlku.. C&A mám nejblíž Letňany,ale že by tam byl nějak slavnej výběr to nevím..(je fakt,že po kalhotách jsem tam nikdy nekoukal za celou dobu,co tam jsou)
FSAL: :oDDDDDDDDDD
2 Rusty: to si hovno raper, keď nechceš dlhé gate :-)))

02.02.2011, 14:38 |
FSAL esesak: jen kdyz uz dotycna nestiha promazavat :D :P
z toho už jsem vyrost Slime :oD ...nějaký baggy pants :oDD

Ale to sú šortíz predsa! :-D
Ok Slime,tak něco až na zem...:oD

02.02.2011, 15:20 |
mourl jo jo od W&D jsem si kupoval taky 44/36 (strech) a byly to nej kalhoty.Pružný,super střih,cena taky ušla, no prostě bombice. Bohužel už se nedají sehnat. Takže to vyřešily Vietnamští obchodníci.Ale není to ono sakra :((
To samé s botami.Potřebuji velikost 49-50 v běžném sportu se dali občas sehnat Reeboky ale ty snad taky s tím skončily. :(

02.02.2011, 16:04 |
Bucci Rusty: a ještě nejlíp ve stylu kris kross obráceně (prdelí dopředu)...

02.02.2011, 16:24 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2011-02-02 16:26:30
walish: no zkusím..třeba mě překvapěj,ale mám pochybnosti..většinou jsou všude hadry na roštěnky a hubeňoury..a já ty obchodní centra tak nemám rád...to budou muka..
mourl: to,cos napsal o W&D jeans přesně sedí a jenom mě utvrzuje v tom,že další poctivá firma šla do kopru :o(
Bucci : :oD

02.02.2011, 16:54 |
JP Já mam zase poslední dobou problémy sehnat nějakou dobře padnoucí košili, snad všechny jsou kolem břicha širší a i když mi přes ramena je, tak od břicha do pasu to mam jak stan.
Rustapha - taky nemám rád obchodní centra,taky jsem sháněl džíny a už jsem byl zoufalý,tak jsem tam vlezl a byl jsem příjemně překvapen. Dokonce jsem natrefil na ty,co tam byly poslední kusy,tak jsem koupil za 199,- a šel jsem dom :-D
jj, tohle je zase téma i u mě :-D potřebuji dlouhé ale úzké v pase, většinou měli v Kenvelu, kolem 1700, ale nejhorší je, že i když rozměry sedí, tak střihy jsou různé a tedy přes net velikost sehnatelná, ale bez vyzkoušení risk :-(
Zkus Marks and Spencer, Wrangler, pokud by ses dostal do Prahy tak Fashion Arena ve Štěrboholech naproti Europarku, tam je několik prodejen riflý za dobré ceny, 100% seženeš.
lol, ja mam opacny problem - 2 metre a 120kg.... vsetko mi je kratke, preto nakupujem v c&a kde za smiesne prachy kupim jeansy, ktore mi celkom padnu.
btw. robil som davnejsie tu
[ Link ] a kedze je to hlavny distributor veci HIS, Lee, Wrangler, Nautica, Napapijri a dalsich znaciek do celej strednej a zapadnej europy. Je tam maly outlet kde som si kupoval HIS a Lee jeansy za smiesne ceny. neviem ako to funguje teraz ale este by to tam mohlo byt.
HIGHTY: Jsem z Prahy,Šterboholy prubnu..byl jsem tam jen jednou před rokem a asi 20minut,tak ani nevim co tam všechno je.. Dík,to mě nějak vůbec nenapadlo..
jasisoft:hmmm vím řádově kde to je(teda jestli ještě je..)dík za tip..netušil jsem,že tam může "civilista"vlézt...
normalne z boku tej fabriky bol a podla netu aj je maly outlet shop, kde sice zamestnanci mali obrovku zlavu, ale aj tak tie ceny boli oproti obchodom fakt smiesne aj pre civilistu....

03.02.2011, 10:22 |
Bucci Rusty: ve štěrboholích tak max Bushman... ale i tak sem si tam letos nevybral (vloni sem tam odnes asi 4ry kalhoty...)
poslednich 15let jediny dziny - levis 501
nemusim to ani zkouset, velikost sedi vzdy :-)
co se týče William&Delvin / Freeway tak pár prodejen OP Prostějov ještě funguje zkus pohledat na netu, minimálně v Praze určitě ještě jsou, jinak nějaký bývalý ředitel z OP otvírá znova prodejny s podobným zbožím a měli by mít i stejné rifle jen netuším jak rychle to rozjede